Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Daar heb je de McLaren 675LT Spider al!

3 december 2015 - Slecht enkele dagen na het voor het eerst opduiken van een prototype heeft McLaren de 675LT Spider al officieel voorgesteld. En dat is goed nieuws voor wie naast de " in mum van tijd uitverkochte " gesloten variant heeft gegrepen.

Ook van de McLaren 675LT Spider worden er slechts 500 stuks gemaakt. Geïnteresseerden zijn daarmee gewaarschuwd, want ondanks een pittig prijskaartje van luttele tonnen was de Coupé met eenzelfde oplage zo weg.

Klapdak
Op het inklapbare dak na is de Spider als vanzelfsprekend technisch identiek aan de 675LT Coupé. Naast een agressief design met (carbon) 'aero'-elementen die functioneel bedoeld zijn, ligt achterin een opgefokte 3.8 liter V8-biturbo. Het achtcilinderblok verschilt op onderdelen, zoals sterkere turbo's en een verbeterd inlaattraject, van dat van de 650S en levert mede daardoor een vermogen van 675 pk en 700 Nm.

Even snel als Coupé
Knap is dat McLaren de Spider even snel als de Coupé heeft weten te krijgen, terwijl de eerste met 1.270 kilogram 40 kilo zwaarder is. Beide versies accelereren in 2,9 seconden naar de 100 km/h. Van 0 naar 200 km/t staat al na acht tellen op de klok en de topsnelheid ligt op 326 km/h, 4 km/h langzamer dan de Coupé. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.