Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Meer foto's en prijzen nieuwe Lexus RX 450h

2 december 2015 - In de aanloop naar de showroomintroductie over enkele maanden heeft Lexus de prijslijst van de nieuwe RX-serie bekend gemaakt. En het is aardig van de Japanners daar een uitgebreide fotoserie bij te voegen.

In Nederland wordt de nieuwe Lexus enkel geleverd als RX 450h, de hybride-uitvoering met een systeemvermogen van 313 pk en toch een gemiddeld verbruik van 5,2 l/100 km. De CO2-uitstoot daalde met een knappe 20 g/km tot 122 g/km. Desondanks zit er geen lage bijtelling in voor de leaserijder, met twijfelachtige dank aan de aangepaste normen per 1 januari aanstaande.

Class-leading standaardluxe
Over op de prijzen. Die starten bij net geen 70 mille. Instappen kan vanaf € 69.990,-. Wil je meer comfort dan de niet nader uitgelegde 'class-leading standaardluxe' dan vind je een tree hoger de Business Line. Tegen een prijs van € 77.990,- ben je tevens verzekerd van 20 inch lichtmetaal, Easy Entry en Exit functionaliteit voor het stuurwiel en de bestuurdersstoel, lederen bekleding 'Newport', een extra opbergvak in middenarmsteun en parkeersensoren. Ook is deze uitvoering voorzien van een geheugenfunctie bij de bestuurdersstoel, evenals stoelverwarming- en keeling voor beide voorzetels.Voor wie deze verwennerijen nog niet afdoende zijn, heeft Lexus de RX 450h Luxury Line en de absolute topper, de President Line, klaarstaan. Prijzen daarvan beginnen bij respectievelijk € 81.890,- en € 91.990,-.

F Sport Line
Een vreemde maar extra sportieve eend in de bijt is de F Sport Line. Deze komt met een waslijst aan specifieke kenmerken waardoor deze qua ex- en interieur sterk afwijkt van de overige uitvoeringen, en dat voor een prijs vanaf 90 mille. Motorisch is er geen verschil met de andere modellen, maar de F Sport Line beschikt wel exclusief over een Sport Driving Mode en Vehicle Dynamic Integrated Management.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.