Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Grootbanken steunen een circulaire economie voor Nederland

22 januari 2016 - Drie grootbanken in Nederland – ABN AMRO, ING Bank en de Rabobank- slaan de handen ineen voor een snellere overgang naar een circulaire economie.

Lees verder  |  Reageer
Diepe zakken nodig bij veiling Aston Martin DB10

Diepe zakken nodig bij veiling Aston Martin DB10

21 januari 2016 - Binnenkort is het zover: één Aston Martin DB10, die is gebruikt voor de James Bond-film Spectre, wordt geveild. Sinds dat is aangekondigd zitten verzamelaars in spanning af te verwachten met welk bedrag ze ongeveer rekening moeten houden. Wel, dat is nu bekend gemaakt.

Lees verder  |  Reageer
Net even anders: Audi Q7 Exclusive

Net even anders: Audi Q7 Exclusive

21 januari 2016 - Liefst 1,8 miljoen auto's verkocht Audi vorig jaar en nu is het aandeel van de Q7 daarin gering, toch is er een aanzienlijke kans dat er twee dezelfde Q7's zijn of worden afgeleverd. Voor wie dat absoluut wil voorkomen is de Q7 Exclusive.

Lees verder  |  Reageer
Eerste kiekjes en details Jaguar F-type SVR

Eerste kiekjes en details Jaguar F-type SVR

21 januari 2016 - De Jaguar F-type was nog geen enkele maanden oud of er gingen al verhalen de ronde over een nog snellere versie met tegen de 600 pk. Nu, drie jaar later is het zover: dit is de F-type SVR. Gelekt weliswaar, maar uit de eerste officieuze details op te maken niet minder indrukwekkend.

Lees verder  |  Reageer

Gedrags- en kwaliteitsverbetering accountants getoetst en beoordeeld

21 januari 2016 - De Monitoring Commissie Accountancy presenteert officieel haar eerste werkprogramma. De Commissie heeft het afgelopen half jaar gebruikt om met betrokken partijen te spreken en een breed draagvlak te creëren.

Lees verder  |  Reageer

'Vol inzetten op R&D en industriebeleid de komende jaren'

21 januari 2016 - Er moet de komende jaren vol worden ingezet op investeringen in research & development (R&D), omdat dit cruciaal is voor de Nederlandse industrie. Deze oproep doen VNO-NCW en MKB-Nederland aan politici bij de presentatie van het rapport 'Nederland Maakt!'

Lees verder  |  Reageer

Cyberverzekering markt in Nederland blijft achter

20 januari 2016 - Jarenlang kampen veel bedrijven maar ook particulieren al met de gevolgen van cybercrime. Deze gevolgen kunnen flink uiteenlopen, denk bijvoorbeeld aan zaken als diefstal van gegevens, reputatieschade en andere schadegevallen.

Lees verder  |  2 reacties

Application developers populairste IT-zelfstandigen

19 januari 2016 - Application developers zijn de meest populaire groep zelfstandigen in de externe IT-schil. Ten opzichte van voorgaande jaren is het aandeel van deze zelfstandige professionals (zp’ers) binnen het IT-domein gestegen naar bijna een kwart (23 procent).

Lees verder  |  Reageer

Een derde van de Nederlandse bedrijven werkt in de cloud

19 januari 2016 - Nederland is al jaren voorloper op het gebied van internetpenetratie (95 procent) en smartphonegebruik (81 procent). Ook als het gaat om de inzet van de cloud computing door bedrijven gaat deze vlieger op.

Lees verder  |  1 reactie
Prijzen voor Mercedes SLC en vernieuwde SL

Prijzen voor Mercedes SLC en vernieuwde SL

18 januari 2016 - Het regent prijzen bij Mercedes-Benz. Kort na die van de S-klasse Cabriolet en nieuwe E-klasse zijn dit de gevraagde tarieven voor de SLC en vernieuwde SL.

Lees verder  |  Reageer

Etos aast op failliete DA-winkels

18 januari 2016 - Drogisterijketen Etos aast op tientallen winkels van de in problemen gekomen concurrent DA. Ligt het aan Etos-topman Jan Derek Groenendaal dan prijkt bij de helft van de 260 DA-filialen straks Etos op de gevel.

Lees verder  |  Reageer
Halve ton voor nieuwe Mercedes E-klasse

Halve ton voor nieuwe Mercedes E-klasse

17 januari 2016 - De nieuwe E-klasse bij de dealer bewonderen kan pas vanaf april. Niettemin heeft Mercedes-Benz nu alvast de prijzen bekend gemaakt.

Lees verder  |  Reageer

Meer gebruikte bedrijfsauto's verkocht maar fors minder export

15 januari 2016 - De verkopen van gebruikte bedrijfsauto’s door autobedrijven zijn in 2015 met 4 procent gestegen ten opzichte van 2014, zo blijkt uit de cijfers van VWE Trendweb. In 2014 verkochten autobedrijven 84.453 lichte bedrijfsauto’s, in 2015 steeg dit met 3.346 naar een totaal van 87.799 occasions. De export van bedrijfsauto's daalde echter fors.

Lees verder  |  Reageer

Werkgever mag chatberichten werknemers lezen

15 januari 2016 - Werkgevers hebben het recht om privéberichten te lezen die werknemers onder werktijd via chatdiensten versturen. Dat heeft het Europese Hof voor de Rechten van de Mens bepaald in een zaak die een Roemeense werknemer tegen zijn baas had aangespannen.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
332  333  334  335  ...  541