Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Het pareto-optimum in marketing

6 januari 2016 - Als het gaat om marketing, steken MKB-bedrijven vooral veel tijd en energie in het ontwerpen van promotiematerialen, zoals folders en reclameborden.

Lees verder  |  2 reacties

Marktmonitor ZP Facts positief gestemd over zzp-markt in 2016

6 januari 2016 - De ZP Index liet in 2015 een positieve trend zien, met name door het grote aantal opdrachten, de forse toename van het aantal zp’ers en een langere opdrachtduur.

Lees verder  |  Reageer
Lamborghini prijst Huracan LP580-2 en Spyder

Lamborghini prijst Huracan LP580-2 en Spyder

5 januari 2016 - Enkele maanden geleden werd de Lamborghini Huracan LP580-2 met veel enthousiasme ontvangen. Niet zo gek, want louter achterwielaandrijving is in de regel opwindender sturen dan permanente vierwielaandrijving. Maar ook qua prijs is de LP580-2 de betere keus. Of wordt het toch de nieuwe Spyder? De prijzen zijn in elk geval bekend nu.

Lees verder  |  Reageer
Aluminium space-frame voor nieuwe generatie Rolls-Royce's

Aluminium space-frame voor nieuwe generatie Rolls-Royce's

5 januari 2016 - Rolls-Royce wil ons graag laten weten dat het is gestart met de ontwikkeling van haar nieuwe generatie vlaggenschepen. Ze krijgen allemaal een gloednieuwe architectuur van aluminium aangemeten.

Lees verder  |  Reageer
BMW i8 Spyder 2. 0 denkt heel ver vooruit

BMW i8 Spyder 2. 0 denkt heel ver vooruit

4 januari 2016 - Twee jaar geleden liet BMW doorschemeren dat de i8 Spyder heden te koop zou zijn, maar de gesloten i8 staat er nog altijd alleen voor. Iets te voorbarig geweest? Misschien, maar als het productiemodel ook maar voor de helft overeenkomt met de op de CES gepresenteerde BMW i Vision Future Interaction, dan gereikt ons geduld nog wel iets verder.

Lees verder  |  Reageer

Vijf bedrijfssoftware-trends voor 2016 die de eindgebruiker centraal stellen

4 januari 2016 - App-ontwikkelaars weten het al jaren. Leveranciers van consumentensoftware hebben ook al het licht gezien. En in 2016 zal ook bedrijfssoftware overstag gaan; de eindgebruiker komt centraal te staan.

Lees verder  |  Reageer

Zes tips om kosten te verlagen en productiviteit te verhogen

4 januari 2016 - Organisaties worden in de huidige economie continu gedwongen om nieuwe manieren te vinden voor het verlagen van kosten. Krappe marges, hogere looneisen en economische druk maken het dat bedrijven slim om moeten gaan met hun kostenposten.

Lees verder  |  1 reactie

Huurprijsdaling voor winkelruimte minder sterk dan voorgaand jaar

4 januari 2016 - Uit onderzoek van JLL blijkt dat winkelhuurprijzen voor het vijfde jaar op rij zijn gedaald. Uitzondering is Amsterdam, hier deed zich een gemiddelde huurprijsstijging voor van 2,6 procent. Na een dubbele recessie in de afgelopen zeven jaar, is de Nederlandse economie in 2015 weer groeiende waardoor ook de consumentenbestedingen zijn toegenomen.

Lees verder  |  Reageer
Autoverkopen 2015 afgesloten met record

Autoverkopen 2015 afgesloten met record

3 januari 2016 - Als we naar de autoverkopen van 2015 kijken kunnen we tevreden achterom kijken. In 2015 hebben de autoverkopen met 15,9% geplust ten opzichte van 2014, maar of dat alle reden is voor een goede fles champagne?

Lees verder  |  1 reactie
Steen is het nieuwe hout bij Bentley

Steen is het nieuwe hout bij Bentley

3 januari 2016 - Hout en aluminium en in iets minder mate koolstofvezel vormen al zolang de geijkte decoratiestukken in auto's dat ze aardig gewoontjes beginnen te worden. En 'gewoontjes' is een woord dat Bentley liever niet in haar vocabulaire opneemt. Dus bedachten de Britten iets nieuws.

Lees verder  |  Reageer

53 procent bouwbedrijven verwacht 2015 af te sluiten met omzetgroei

31 december 2015 - De Nederlandse bouwbedrijven zien de toekomstige omzetontwikkelingen voor 2015 zonnig in. Meer dan de helft van de bouwbedrijven (53 procent) verwacht het jaar met een omzetstijging af te sluiten. Maar liefst zeventien procent spreekt zelfs over een groei van meer dan tien procent.

Lees verder  |  Reageer

Drie grootste supermarktketens van plofkip af

30 december 2015 - De drie grootste supermarktketens - Albert Heijn, Jumbo en Lidl - halen begin 2016 de plofkip uit hun vleesschap. De impact hiervan is groot: bijna de helft van de Nederlandse kipconsumptie is in één klap plofkipvrij.

Lees verder  |  Reageer

Werkomgeving sluit slecht aan bij het menselijk brein

30 december 2015 - Kenniswerkers worden vrijwel continu afgeleid van hun eigenlijke werkzaamheden. Dit is grotendeels terug te voeren op een gebrek aan begrip over hoe het menselijk brein functioneert en hoe ze hun aandachtspanne kunnen reguleren.

Lees verder  |  Reageer

Optimale bereikbaarheid verhoogt uw concurrentiepositie

29 december 2015 - Bereikbaarheid is een vanzelfsprekendheid geworden in de maatschappij. De meerderheid van de Nederlanders (80 procent) bezit volgens marktonderzoeksinstituut GfK een smartphone.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
334  335  336  337  ...  541