Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Halve ton voor nieuwe Mercedes E-klasse

17 januari 2016 - De nieuwe E-klasse bij de dealer bewonderen kan pas vanaf april. Niettemin heeft Mercedes-Benz nu alvast de prijzen bekend gemaakt.

Mercedes-Benz hangt de nieuwe E-klasse een prijskaartje om van minimaal een halve ton. Het basismodel, de E 200, is er om precies te zijn vanaf € 49.995,-. Het vermogen van deze viercilinder-turbobenzine ligt op 184 pk en 300 Nm, waarmee de zakensedan in 7,7 seconden naar de honderd accelereert en een top kan bereiken van 240 km/h.

Lagere bijtelling
Wil je " als leaserijder " een lagere bijtelling dan 25%, dan is de dieselende E 220 d de betere keus. Die is er vanaf € 53.995,- en als speciale Lease Edition vanaf € 56.495,-.Nog niet laag genoeg? Weet dan dat de E-klasse ook met 15% bijtelling is te verkrijgen. Het gaat daarbij om de E 350e, een plug-in hybride die later dit jaar beschikbaar zal zijn, maar ook van je vraagt om een stuk dieper in de buidel te tasten. De prijzen daarvan beginnen namelijk bij nipt 70 mille.

Standaarduitrusting
Iedere E-klasse is in elk geval uitgerust met Mercedes' 9-traps automaat, een actieve remassistent, het Pre-Safe veiligheidssysteem met Pre-Safe Sound, automatische airconditioning, het Dynamic Select-onderstel met vijf rijprogramma's, infotainmentsysteem Audio 20, elektrisch verstelbare voorstoelen, een neerklapbare achterbank bestaande uit drie delen (40/20/40) en Mercedes Me Remote Online. De uitrustingslijnen Avantgarde, Exclusive en AMG Line zijn zowel voor het interieur als het exterieur leverbaar. Op de echte AMG's is het nog eventjes wachten. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.