Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Nieuwe MINI Cabrio JCW knalt uit z'n dak

Nieuwe MINI Cabrio JCW knalt uit z'n dak

14 januari 2016 - Terwijl MINI momenteel als een speer gaat in de verlaten woestenij van Zuid-Amerika tijdens de Dakar Rally, knalt het elders ter wereld de nieuwe Cabrio John Cooper Works (JCW) op het web.

Lees verder  |  Reageer

Leaserijder tankt ook zuinig

14 januari 2016 - Net als andere autorijders tanken leaserijders bij voorkeur bij pompen waar het verschil tussen pompprijs en landelijke adviesprijs zo groot mogelijk is. Dat blijkt uit onderzoek van MultiTankcard onder zijn 350.000 pashouders in Nederland.

Lees verder  |  Reageer
Feestje: Mercedes-AMG S 63 Cabriolet 'Edition 130'

Feestje: Mercedes-AMG S 63 Cabriolet 'Edition 130'

13 januari 2016 - Wie jarig is, trakteert. En dat doet Mercedes-Benz dan ook anno 2016, precies 130 jaar nadat haar grondleggers Carl Benz en Gottlied Daimler de eerste bruikbare auto uitvonden. Met de Mercedes-AMG S 63 4Matic Cabriolet Edition 130.

Lees verder  |  Reageer

Helft werknemers heeft nog nooit een ontruiming geoefend

13 januari 2016 - Bijna de helft van de Nederlanders heeft nog nooit een ontruiming geoefend op het werk. Dat blijkt uit onderzoek van Manutan naar de veiligheid op de werkvloer. Daarnaast weet ongeveer een derde niet waar de EHBO-koffer ligt, waar de brandblusser hangt of wie er bhv’er is.

Lees verder  |  Reageer

MKB groeit harder dan grootbedrijf

13 januari 2016 - De groei van de bruto toegevoegde waarde van het MKB is in 2015 uitgekomen op 3,2 procent. De groei van het grootbedrijf  is hier met 2,2 procent bij achtergebleven. De krachtige groei van de binnenlandse bestedingen is de motor achter de sterke groei van het MKB. Het MKB weet hier beter van te profiteren dan het grootbedrijf.

Lees verder  |  Reageer

Opvolgingsintenties van de volgende generatie in familiebedrijven nemen af

12 januari 2016 - De prominente wens van ondernemersfamilies om de controle over het familiebedrijf te behouden over de generaties heen is misschien wel het meest intrigerende aspect bij familiebedrijven.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe Audi A4 allroad te koop vanaf de zomer

Nieuwe Audi A4 allroad te koop vanaf de zomer

11 januari 2016 - Na de nieuwe A4 en A4 Avant rijdt Audi de nieuwe A4 allroad quattro in de schijnwerpers. Dat doet het op de Detroit Motor Show, om dat van 't zomer nog eens dunnetjes over te doen bij de dealer. Prijzen volgen nog.

Lees verder  |  Reageer

Is het wassen van (bedrijfs)kleding fiscaal aftrekbaar?

11 januari 2016 - Wanneer u een eigen bedrijf hebt, zijn er allerlei kosten die kunnen worden aftrekbaar zijn van de belasting. Denk daarbij aan computers, kantoorbenodigdheden et cetera.

Lees verder  |  1 reactie

Vijf trends die de retailsector domineren in 2016

11 januari 2016 - Er zijn weinig andere sectoren waar zo veel innovatie plaatsvindt, als in de retailsector. Zowel on- als offline veranderen concepten in rap tempo. De controle verschuift van de retailer naar de consument.

Lees verder  |  Reageer

Vijf mogelijkheden om kapitaal te verwerven als starter

8 januari 2016 - Als starter is het vaak lastig om aan voldoende geld te komen om goed te kunnen starten. Vooral omdat een jong bedrijf de eerste zes tot twaalf maanden over het algemeen nog geen winst maakt, kan er startkapitaal nodig zijn om deze eerste periode door te komen.

Lees verder  |  Reageer

Verkiezing leukste winkelstraat weer van start

8 januari 2016 - Op NLstreets kan iedereen weer stemmen op zijn favoriete winkel en winkelstraat van 2015. Op 4 maart 2016 worden de winnaars bekendgemaakt.

Lees verder  |  Reageer

MKB-Nederland helpt toeleveranciers failliete ketens

7 januari 2016 - MKB-Nederland wil toeleveranciers die in liquiditeitsproblemen komen door het faillissement van V&D en Macintosh Retail helpen bij het zoeken naar een oplossing. Deze ondernemers kunnen zich melden via een aparte banner op mkb.nl.

Lees verder  |  Reageer

Werkgeverslasten stijgen in 2016

7 januari 2016 - De werkgeverslasten stijgen in 2016. In het algemeen zijn werkgevers meer kwijt aan premies voor werknemersverzekeringen dan vorig jaar. De premies voor het Algemeen Werkloosheidsfonds (AWF) en de WIA-basispremie stijgen.

Lees verder  |  Reageer

Tips voor het kiezen van een vloer op kantoor

7 januari 2016 - Het lijkt een heel onbeduidend en onopvallend iets, maar de keuze van een kantoorvloer moet goed worden overwogen.

Lees verder  |  1 reactie
Vorige  |  
333  334  335  336  ...  541