Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Net even anders: Audi Q7 Exclusive

21 januari 2016 - Liefst 1,8 miljoen auto's verkocht Audi vorig jaar en nu is het aandeel van de Q7 daarin gering, toch is er een aanzienlijke kans dat er twee dezelfde Q7's zijn of worden afgeleverd. Voor wie dat absoluut wil voorkomen is de Q7 Exclusive.

Ruim 27.000 mensen kozen reeds voor de nieuwe Audi Q7 en dat worden er aanzienlijk meer nu het model sinds dit jaar ook verkrijgbaar is in China en binnenkort ook Amerika. En al die mensen wordt nagenoeg dezelfde prijslijst voorgeschoteld. De meesten vinden dat prima, maar er zijn ook veeleisers die graag een unieke Q7 wensen. En dan komt de expertise van Audi Exclusive om de hoek kijken.

Eigen brochure
Wat Audi Exclusive speciaal maakt is dat het haar eigen brochure heeft die veel verder gaat dan de reguliere folder. Op deze manier kan de klant een Audi samenstellen die niemand anders rijdt. Een Nardo Grey uitgevoerde Q7 met hoogglans gelakte single frame-grille bijvoorbeeld, binnenin voorzien van een two-tone kleurig meubilair met beige Valcona-lederen zitvlakken en zwarte achterzijde.Speciale houtsoorten en aluminium sierdelen, alsook ongebruikelijk stiksels zijn uiteraard ook verkrijgbaar. Net als wieldesigns die niet in de reguliere prijslijsten staan. Indien gewenst kunnen deze zelfs gelakt worden in dezelfde (grijs)tint als de carrosserie. Kortom u vraagt, Audi Exclusive draait.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.