Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Glazen plafond speelt ook voor vrouwelijke ondernemers

6 december 2012 - Uit de White Paper 'M/V = Meerkracht + Veerkracht' van PerspeXo blijkt dat vrouwelijke ondernemers minder gemakkelijk doorgroeien dan mannelijke ondernemers. Belangrijke ingrediënten voor doorbreken van het glazen plafond bij MKB-bedrijven zijn: leren delegeren, meer kennis en diversiteit aan de top.

Lees verder  |  Reageer

Zelfstandigen Bouw: verlaag btw bouw opnieuw

6 december 2012 - Nu volgens het CBS de omzet in de bouw opnieuw is gedaald, moet de btw tijdelijk omlaag naar 6%, vindt Zelfstandigen Bouw. Voorzitter Charles Verhoef: "De tijdelijke verlaging in 2010 en 2011 heeft het werk in de bouw aantoonbaar positief beïnvloed. Komt er nu weer tijdelijk 6% btw, dan levert dat ook de schatkist meer op."

Lees verder  |  1 reactie

Innovatieve studentbedrijven hebben economische meerwaarde

6 december 2012 - Ondernemerschap is belangrijk voor de economie. Het is daarom niet vreemd dat de overheid al jaren inzet op het stimuleren van ondernemerschap. In 2007 heeft dat onder meer geleid tot een groeiende aandacht voor ondernemerschap in het onderwijs.

Lees verder  |  1 reactie
Dit kost de Jaguar F-type!

Dit kost de Jaguar F-type!

5 december 2012 - Jaguar Nederland houdt woord en zet de nieuwe F-type vanaf € 89.900,- in de folders. Die prijs is in overeenstemming met de eerder afgegeven richtprijs van 'om en nabij de 90 mille'. Vanaf komende lente staat de Jaguar F-type bij de dealers.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijfskleding zomaar uitdelen? Duur, inefficiënt én gevaarlijk!

5 december 2012 - Het zoekraken van bedrijfskleding heeft een prijskaartje. Maar dat is niet alles. Verlies van werktijd, onveilige situaties en oneigenlijk gebruik liggen op de loer. Dat stellen Eva Hermans en Niek Hengeveld, Product Specialist en Marketing Manager bij Berendsen.

Lees verder  |  7 reacties

Duidelijkheid financiële gevolgen Rutte II voor zzp'ers

5 december 2012 - Zzp'ers blijven niet langer buiten schot in de doorberekeningen van de effecten van de aangekondigde bezuinigingen op hun koopkracht. De 760.000 zzp'ers in Nederland krijgen duidelijkheid over de gevolgen van het voorlopige regeerakkoord.

Lees verder  |  1 reactie

Groei- en ontwikkelingskansen in Afrika voor bedrijfsleven

5 december 2012 - De afgelopen tien jaar zijn de directe buitenlandse investeringen in Afrika meer dan verdubbeld en nu al worden zes landen in deze regio tot de snelst groeiende economieën in de wereld gerekend. Afrika kent een groeiende middenklasse en een markt van een miljard mensen. Dit betekent dat er veel groeikansen liggen voor Nederlandse bedrijven.

Lees verder  |  Reageer
BMW viert DTM-titel met M3 DTM Edition

BMW viert DTM-titel met M3 DTM Edition

4 december 2012 - BMW heeft het gepresteerd om na een afwezigheid van twee decennia de DTM-titel te veroveren. Tijdens zijn terugkeerjaar! Dat vraagt natuurlijk om een feestje en zo gezegd, zo gedaan. Dit is de M3 DTM Championship Edition!

Lees verder  |  Reageer
Nu officieel: de BMW 4-serie Coupé (als conceptcar)

4 december 2012 - Het hoge woord is er (inmiddels) uit! De BMW 3-serie Coupé en Cabriolet gaan voortaan door het leven als 4-serie. Een stap die het merk de gelegenheid gaf de tweedeurs carrosserievarianten van de 3-serie hoger in de markt te zetten, een betere brug te slaan naar de 6-serie én zich sterker te positioneren tegen de (directe) concurrentie.

Lees verder  |  Reageer

Eindejaarsenquête 2012 voor ondernemers

4 december 2012 - Aan het einde van het jaar houdt Flynth Accountants en Adviseurs de traditionele eindejaarsenquête voor ondernemers. Hoe kijkt de ondernemer in het mkb en de voedselproducerende sectoren terug op het afgelopen jaar en wat verwachten zij van 2013?

Lees verder  |  Reageer

Online IT-er met name afkomstig uit India

4 december 2012 - Uit cijfers van Elance blijkt dat Nederlandse bedrijven online met name IT-ers inhuren (58 procent). De IT-ers worden gevolgd door freelancers uit de creatieve sector (21 procent), de operationele sector (zestien procent) en marketing (drie procent).

Lees verder  |  Reageer

Gratis e-book ‘Succes is Persoonlijk’

4 december 2012 - Vivienne Westerhoud presenteert het gratis E-book ‘Succes is Persoonlijk’. Een e-book vol inspiratie en tips over plannen, netwerken en verkopen. Vivienne Westerhoud schreef dit boek speciaal voor vrouwelijke ondernemers.

Lees verder  |  Reageer

Beleggen in het MKB als reddingsboei voor economie

4 december 2012 - Banken draaien steeds meer de kredietkraan dicht. De Nederlandse banken dienen hun balans met 200 miljard euro in te korten. En deze inkorting dient gereed te zijn in 2015. De kredietvoorwaarden zijn al zeer strikt en de verwachting is dat de voorwaarden nog strenger gaan worden.

Lees verder  |  1 reactie

‘Business At Your Fingertips’ beloont beste ideeën voor apps

3 december 2012 - Ondernemers staan momenteel onder hoge druk vanwege de financiële crisis. Toch zien veel bedrijven het ook als een opportunity en richten zich juist nu op innovatie. "Zonder continue innovatie kun je als bedrijf niet meer overleven," aldus Raymond Cools, directeur Media Logistics.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
516  517  518  519  ...  541