Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Ondernemers blijven investeren in duurzaamheid ondanks explosie faillissementen

9 juli 2012 - Vorige week meldde Libertijn zich als 2000ste partner van MVO Nederland. Ondanks de crisis blijft het aantal bedrijven dat zich aanmeldt stevig doorgroeien. "Het is hoopgevend dat in een tijd van uitgavenstops bedrijven MVO niet langer als kostenpost zien, maar willen investeren in een duurzame economie."

Lees verder  |  Reageer
Nu officieel: Mercedes CLS 63 AMG Shooting Brake

Nu officieel: Mercedes CLS 63 AMG Shooting Brake

8 juli 2012 - Na een ietwat twijfelachtige start heeft Mercedes-Benz de CLS 63 AMG Shooting Brake nu officieel voorgesteld. Zoals verwacht levert de 5.5 liter V8-BiTurbo de stuwkracht, maar afhankelijk van de aanschafsnelheid bedraagt het vermogen daarvan 525 of 557 pk. Snelle beslissers krijgen namelijk de Edition 1.

Lees verder  |  Reageer

Belgedrag ondernemers verandert sterk

6 juli 2012 - Het belgedrag van ondernemers verandert. Ze maken steeds meer gebruik van mobiele apps en andere communicatievormen zoals VoIP, echter zonder dat de vaste telefoon zijn waarde verliest.

Lees verder  |  Reageer

Zes tips voor veilig en zuinig vakantieverkeer

6 juli 2012 - Vanaf 1 november 2012 moeten alle banden in Europa een label dragen. Daarmee wil de EU consumenten bewuster maken van veiligheid, maar ook van brandstofverbruik en geluidsemissies van banden. Met de grote vakantie-uittocht voor de deur geeft LANXESS zes tips voor een veilige en zuinige reis.

Lees verder  |  Reageer

5 juli 2012 - Ondernemers moeten alert zijn voor zogenaamde facturen van MKB registratie Services. MKB-Nederland krijgt per dag tientallen klachten van ondernemers over de aanbiedingen van de organisatie die verpakt als nota op de deurmat vallen.

Lees verder  |  Reageer

Jaarrekening Hulp App helpt jaarrekening beter begrijpen

5 juli 2012 - Snapt u uw jaarrekening? Niet of niet helemaal? Download dan de gratis ‘Jaarrekening Hulp App’. Hiermee kunnen jonge, startende ondernemers en ondernemers met wat minder financiële achtergrond, op een aansprekende manier hun jaarrekening beter leren begrijpen.

Lees verder  |  Reageer

De Ondernemende Commissaris: goed bestuur in het MKB

5 juli 2012 - Een Raad van Advies. Veel MKB-ondernemers klinkt het te formeel in de oren, maar door de toenemende complexiteit van het ondernemersveld is er juist een groeiende behoefte aan goed bestuur.

Lees verder  |  Reageer

Jonge ondernemers lunchen op niveau

5 juli 2012 - Ondernemen op jonge leeftijd draagt in grote mate bij aan de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden. Die vervolgens tijdens het latere leven van groot belang zijn. Een goed netwerk is daarbij niet onbelangrijk.

Lees verder  |  Reageer

Record aantal faillissementen bouw

5 juli 2012 - Het aantal bouwbedrijven dat bankroet is gegaan is in de zes maanden van 2012 gestegen met bijna de helft. Dit blijkt uit cijfers van faillissementsdossier.nl. De bouw beleefde daarmee het slechtste halfjaar sinds het begin van de crisis.

Lees verder  |  Reageer

Vijf vragen over leeftijdsdiscriminatie

4 juli 2012 - Ondanks het verbod sinds 2004, wordt er nog regelmatig op leeftijd gediscrimineerd bij arbeid. Vooral bij de werving van personeel voelen ouderen zich vaak buitengesloten. Hoewel u zich serieus af kunt vragen of het uitsluiten van ouderen verstandig is voor uw bedrijf, is het dus ook gewoon niet toegestaan. Hoe zat het ook alweer?

Lees verder  |  Reageer

Starters zien door de wolken toch de zon

4 juli 2012 - Hoewel nog steeds dreigende wolken boven de markt hangen zien startende ondernemers daar doorheen toch de zon gloren voor het eigen bedrijf. De dreigingen voor het eigen bedrijf zien zij in bijvoorbeeld het krimpen van de afzetmarkt en toename van het aantal concurrenten.

Lees verder  |  Reageer

4 juli 2012 - Spelfouten, slordige afkortingen, vage taal: er schort nogal eens iets aan het taalgebruik in de sociale media. "Zonde, want dat is schadelijk voor uw zakelijke imago. Als u zakelijk communiceert via Facebook, Twitter of LinkedIn, besteed dan aandacht aan uw taal en schrijfstijl."

Lees verder  |  Reageer
Audi TT S line competition is helaas niet voor ons

Audi TT S line competition is helaas niet voor ons

3 juli 2012 - Met de TT S-line competition lijkt Audi een soort best-off-album uit te brengen van haar compacte sportwagen. Deze special edition is een combinatie van S line-elementen en RS-details. Het slechte nieuws is dat hij helaas vooralsnog aan onze Nederlandse neus voorbij gaat.

Lees verder  |  Reageer
Ferrari F12berlinetta ontvangt prijskaart

Ferrari F12berlinetta ontvangt prijskaart

3 juli 2012 - Zoals verwacht komt de nieuwe F12berlinetta bovenaan de Ferrari-prijslijst te staan. In zijn normale uitvoering blijft hij ruim onder de vier ton steken. Alle andere modellen werden ook van een nieuw prijsje voorzien.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
...  515