Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Voicemails inspreken, zo doet u dat!

27 november 2012 - Een voicemail wilt u eigenlijk niet tegenkomen en helemaal niet als u iets wilt verkopen. U wilt direct contact met de klant. Maar als u steeds bij een voicemail uitkomt, kunt u die maar het best zo goed mogelijk in te spreken. Chris Loos, partner en verkooptrainer bij Excellent Verkooptraining, vertelt.

Lees verder  |  Reageer

COEN: pessimisme voert boventoon bij ondernemers

27 november 2012 - Het ondernemersvertrouwen in Nederland heeft een dieptepunt bereikt, zo blijkt uit de resultaten van COEN. Het aantal ondernemingen dat verwacht met minder mensen te moeten doorgaan is per saldo toegenomen van min drie procent voor 2012 naar ruim min veertien procent voor 2013.

Lees verder  |  1 reactie

Aantal faillissementen scheepvaart stijgt exponentieel

27 november 2012 - Het aantal faillissementen binnen de transportsector loopt hard op. Tot nu toe gingen er 67 procent meer transportbedrijven failliet dan in dezelfde periode vorig jaar. Binnen de scheepvaart was de stijging in verhouding het grootst.

Lees verder  |  Reageer
Nóg meer vermogen voor Hennessey Venom GT

26 november 2012 - Alsof 1.200 pk nog niet genoeg is, heeft Hennessey Performance voorbereidingen getroffen om nog eens 300 pk meer uit hun gifkikker te persen. De Venom GT2 zoals de auto is gedoopt gaat binnenkort in de verkoop voor 1,25 miljoen dollar per stuk.

Lees verder  |  Reageer

Zo gaat u op zoek naar financiële middelen

26 november 2012 - Voor ondernemers zijn er nog steeds mogelijkheden om financiers te vinden voor ideeën en groeiplannen. Maar waar te beginnen? Innovatieadviseur Arnold Monshouwer van Syntens geeft een aantal tips voor een succesvolle zoektocht naar financiële middelen.

Lees verder  |  Reageer

Klantenservice detailhandel krijgt hoge waardering

26 november 2012 - Nederlandse consumenten geven de klantenservices van detaillisten een 6,9 als rapportcijfer. Dat blijkt uit het jaarlijkse klantenserviceonderzoek van KANA. Vorig jaar kreeg de detailhandel nog een 6,6.

Lees verder  |  1 reactie

Klimaatplein zoekt duurzame succesverhalen

26 november 2012 - Voor het boek ‘In 5 stappen CO2-neutraal ondernemen’ dat in april 2013 wordt gepubliceerd, is het Klimaatplein op zoek naar succesverhalen. Verhalen van organisaties en enthousiaste ondernemers die voor planeet en eigen portemonnee besparen op energie en/of duurzame energie opwekken.

Lees verder  |  Reageer
100 stuks van Morgan 3 Wheeler Golf Edition

100 stuks van Morgan 3 Wheeler Golf Edition

25 november 2012 - Van Morgan verneem je slechts zelden iets. Echter sinds de lancering van de moderne 3 Wheeler haalt het kleine Engelse automerk regelmatig het nieuws. En nu opnieuw, met de Gulf Edition van hun gereïncarneerde driewieler. Slechts 100 stuks zullen ervan gebouwd worden.

Lees verder  |  Reageer

MKB-Nederland zoekt vitaalste bedrijf van Nederland

23 november 2012 - MKB-Nederland is op zoek naar het vitaalste bedrijf van Nederland. De organisatie reikt de ElkeDagBeterAward uit aan het bedrijf dat het duurzaamst met zijn werknemers omgaat.

Lees verder  |  Reageer

'Bouwbedrijven moeten zich verbreden om te overleven'

23 november 2012 - Bouwbedrijven zijn onvoldoende in staat om zich staande te houden in de huidige economische omstandigheden. Ze moeten sneller en innovatiever in kunnen spelen op de sterk veranderende marktvraag. Het concept BIM ontwikkelt zich op dit moment als het antwoord.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwe ondernemers bieden nieuwe producten aan

22 november 2012 - Waar Nederland jarenlang internationaal achterliep op innovatief ondernemerschap, lijkt er in 2011 een kentering te hebben plaatsgevonden. Van alle 'nieuwe ondernemers' zegt meer dan de helft een product aan te bieden dat nieuw is voor de klanten.

Lees verder  |  1 reactie

Dalend consumentenvertrouwen zet retailsector onder grote druk

22 november 2012 - De retailsector bevindt zich in zwaar weer en krijgt het door het uitblijven van economisch herstel steeds zwaarder. Zo zijn de binnenlandse bestedingen in 2012 negatief en stellen consumenten ook in 2013 hun aankopen uit.

Lees verder  |  Reageer

Meer zakelijke wanbetalingen in Azië Pacific

22 november 2012 - Bedrijven in Azië Pacific worden in vergelijking met een jaar geleden geconfronteerd met een substantiële toename - van 3,6 procent in 2011 tot 5,0 procent in 2012 - van de B2B-facturen die als oninbaar worden afgeschreven. Ruim de helft van deze bedrijven treft extra maatregelen om zichzelf beter te beschermen tegen kredietrisico’s.

Lees verder  |  Reageer
Voordelig Pure Business Pack voor Range Rover Evoque

Voordelig Pure Business Pack voor Range Rover Evoque

21 november 2012 - Voor net geen drieduizend euro extra levert Range Rover het Pure Business Pack op de Evoque. Dit actiepakket vergroot de aantrekkelijkheid van de Evoque met een rijke inhoud.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
518  519  520  521  ...  541