Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Gratis e-book ‘Succes is Persoonlijk’

4 december 2012 - Vivienne Westerhoud presenteert het gratis E-book ‘Succes is Persoonlijk’. Een e-book vol inspiratie en tips over plannen, netwerken en verkopen. Vivienne Westerhoud schreef dit boek speciaal voor vrouwelijke ondernemers.

Westerhoud: "Mijn idee van succesvol zijn, gaat verder dan alleen carrière maken en geld verdienen. In mijn definitie van ‘succes’ heb je alles in je leven waar je werkelijk naar verlangt. Voor mij is de manier waarop ik mijn ondernemerschap flexibel combineer met mijn gezin een manier van leven, die mij in staat stelt mijn dromen te verwezenlijken." 

Het gratis e-book

Vivienne schreef het e-boek vanuit haar eigen ervaring als ondernemer. Zij legt uit wat haar dreef om als alleenstaande moeder tien jaar geleden haar eigen bedrijf te starten. Welke voordelen het had en ook in welke valkuilen zij stapte. Zo werkte zij lange tijd zonder een goed plan op papier. Waarom is plannen zo belangrijk en hoe doet u dat? En hoe kunt u succesvol netwerken? En dan verkopen: u hebt een goed idee, een mooi product of dienst. Maar hoe vindt u klanten? Waar moet u op letten bij een goed verkoopgesprek? Vivienne is ervan overtuigd dat elke ondernemer kan verkopen. Zolang u vooral uzelf laat zien en echt contact maakt met uw klanten. Het e-book kunt u via deze site gratis downloaden.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.