Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Lotus Evora scherper als Sports Racer

Lotus Evora scherper als Sports Racer

18 december 2012 - Lotus presenteert de Evora Sports Racer, een model dat een brug slaat tussen de Evora S en de Evora GTE. Dat betekent weliswaar geen extra vermogen, maar wel een intensievere rijbeleving door techniek dat op scherp staat.

Lees verder  |  Reageer

80 procent kleinere bedrijven beschikt niet over continuïteitsplan

18 december 2012 -  Twintig procent van de bedrijven met meer dan 1.000 werknemers beschikt niet over een plan dat voorziet in de continuïteit van de onderneming na een calamiteit. Bij de bedrijven tot tien werknemers is dit percentage zelfs 80 procent.

Lees verder  |  Reageer

Werkgevers verwachten verslechtering arbeidsmarkt in 2013

18 december 2012 - Niet eerder zijn de verwachtingen voor de arbeidsmarkt in Nederland zo slecht geweest als voor het eerste kwartaal van 2013. Vooral de regio West Nederland, de Bouw sector, de Productiebedrijven en de Financiële dienstverlening lijden onder de economische situatie.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwe kenteken voor lichte bedrijfswagens

18 december 2012 - Er komt een nieuw kenteken voor lichte bedrijfsauto's (bedrijfsauto's en vrachtauto's tot 3500 kilo). Het nieuwe kenteken bestaat uit twee letters, drie cijfers en een letter: VB 001 B. De verwachting is dat dit kenteken vier jaar mee gaat.

Lees verder  |  Reageer
Infiniti wijzigt modelnamenpolitiek

Infiniti wijzigt modelnamenpolitiek

17 december 2012 - Na 23 jaar is het mooi geweest, vindt Infiniti. Met ingang van modeljaar 2014, dus normaliter enkele maanden voor aanvang van het kalenderjaar, wordt er gestart met een nieuwe modelnamenpolitiek. Alle modellen van Infiniti beginnen dan met Q of QX.

Lees verder  |  Reageer

Werkkostenregeling onwerkbaar voor MKB

17 december 2012 - NOAB-kantoren vinden dat de Werkkostenregeling (WKR) onwerkbaar is voor het MKB. In een recent onderzoek geeft 88 procent aan dat de WKR niet past bij het midden- en kleinbedrijf en dat er teveel nadelen kleven aan de invoering.

Lees verder  |  3 reacties

‘Alleen gezonde bedrijven moeten investeren in werknemers’

17 december 2012 - Als gezonde bedrijven investeren in de ontwikkeling van hun werknemers, heeft dat een positieve uitwerking op hun financiële performance. Voor bedrijven met een return on investment lager dan acht procent geldt echter dat deze investeringen totaal niet renderen.

Lees verder  |  Reageer

35 procent minder overvallen op tankstations in drie jaar

17 december 2012 - Het aantal overvallen op tankstations is in drie jaar met 35 procent afgenomen. Dat blijkt uit de cijfers van het KLPD. De sterk dalende trend is volgens BOVAG het effect van betere camerabewaking en omdat tankstationhouders bewust weinig geld in de kassa's houden.

Lees verder  |  Reageer

Jaarlijkse Bijdrage KvK verdwijnt in 2013

14 december 2012 - Met ingang van 2013 is de jaarlijkse bijdrage aan de Kamer van Koophandel afgeschaft en ontvangen ondernemers daarvoor geen factuur meer. De activiteiten worden voortaan gefinancierd uit de begroting van het ministerie van Economische Zaken (EZ).

Lees verder  |  Reageer

ZZP'er geeft persoonlijk kerstcadeau aan select gezelschap

14 december 2012 - Van de zelfstandig professionals bezuinigt 81,6 procent dit jaar bij het uitdelen van kerstgeschenken aan zijn of haar zakelijke relaties. Dit blijkt uit een enquête van HeadFirst onder 273 zzp’ers.

Lees verder  |  Reageer

Flinke toename innovatieve activiteiten in het MKB

14 december 2012 - Na een scherpe daling van het aandeel innovatieve bedrijven in het Nederlandse MKB in 2011, is er in 2012 sprake van een flinke toename. Het aandeel innovatieve bedrijven ligt in 2012 op het hoogste niveau in de afgelopen vijf jaar, maar is nog altijd lager dan in de periode daarvoor.

Lees verder  |  Reageer

Kapper ZZP’ers tot stoppen gedwongen als Europese wetgeving doorgaat

14 december 2012 - Mocht de Europese raamovereenkomst voor de veiligheid en gezondheid voor kappers opgenomen worden in Europese Arbowetgeving dan worden ZZP'ers en ambulante kappers in de kappersbranche tot stoppen gedwongen.

Lees verder  |  Reageer

Boekhouden in de ‘cloud’ - de voordelen op een rij

13 december 2012 - Uit een recent onderzoek blijkt dat de meerderheid van de MKB-bedrijven niet bekend is met het werken in de cloud. Toch lijkt bijna elk bedrijf er nu al gebruik van te maken.

Lees verder  |  1 reactie

VCMB: In openstaande facturen ruim voor feestdagen

13 december 2012 - Bedrijven doen er goed aan nog voor de feestdagen extra inspanningen te verrichten om openstaande rekeningen te innen. Het VCMB (Verbond van Credit Management Bedrijven) waarschuwt ondernemingen dat betalingen in december vaak worden uitgesteld of door vakanties langer blijven liggen.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
514  515  516  517  ...  541