Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Nieuw initiatief lost kantoorleegstand creatief op

10 januari 2013 - Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect, allen Sdu-uitgaven, gaan in samenwerking met de vastgoedbeurs PROVADA beleggers met kanshebbend vastgoed in contact te brengen met creatieve partners. Doel is om leegstaand vastgoed op innovatieve wijze te transformeren in courant vastgoed.

Lees verder  |  1 reactie

OSB reikt Keurmerken uit

10 januari 2013 - OSB (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten) heeft de afgelopen dagen bij een aantal leden het nieuwe OSB-Keurmerk deurbord uitgereikt. Dat gebeurde bij Mommers Schoonmaakservice (Nieuwerkerk aan den IJssel), Glazenwassersbedrijf Van Elten (Rotterdam) en De Zwart facilitaire diensten (Lisse).

Lees verder  |  Reageer

Klantenservice detailhandel kan beter

10 januari 2013 - Nederlandse consumenten geven de klantenservices van detaillisten een 6,9 als rapportcijfer. Dat blijkt uit het jaarlijkse klantenserviceonderzoek van KANA. Vorig jaar kreeg de detailhandel nog een 6,6.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes E 63 AMG herintroduceert pk-wedloop

Mercedes E 63 AMG herintroduceert pk-wedloop

9 januari 2013 - Met de introductie van de nieuwe, minder sterke Audi RS 6 leek er een einde te zijn gekomen aan de jarenlange pk-wedloop tussen de performanceafdelingen van verschillende merken. Maar AMG van Mercedes-Benz wakkert het vuur rondom dit fenomeen weer aan, met de vernieuwde E 63 AMG.

Lees verder  |  Reageer

Minder starters in 2012

9 januari 2013 - In 2012 zijn in Nederland bijna 104.000 personen een onderneming gestart. Dat zijn er ruim 17.700 minder dan in 2011 (min vijftien procent). Tezamen zijn door deze ondernemers 121.400 nieuwe bedrijven opgericht.

Lees verder  |  Reageer

MKB Servicedesk lanceert Windows8 app

9 januari 2013 - MKB Servicedesk heeft een Windows8 app ontwikkeld speciaal voor de ondernemer van deze tijd. Ondernemen doen we ten slotte steeds meer mobiel en online; altijd en overal, met meerdere devices.

Lees verder  |  Reageer
Dit is de nieuwe Lexus IS!

Dit is de nieuwe Lexus IS!

8 januari 2013 - Dat de potentie er is, heeft Cadillac inmiddels bewezen. Ook Lexus is meer dan ooit tevoren ervan overtuigd dat de gloednieuwe IS kopers kan wegkapen van de Duitse premium-middenklassers. Waarom? Omdat de nieuwe IS wel over een (financieel) interessante krachtbron beschikt.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips voor het starten van een Duitse B. V.

8 januari 2013 - Nederlandse bedrijven die in Duitsland een eigen vestiging willen oprichten starten vaak met te weinig voorbereiding en geven kansen uit de handen. Dit concludeert der Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK).

Lees verder  |  Reageer

MKB stapt over naar autolease

8 januari 2013 - Kleine en middelgrote bedrijven kiezen er vaker voor om de auto van de zaak te leasen.Bij aanhoudende economische onzekerheid willen bedrijven hun financiële middelen vrijhouden voor kernactiviteiten en deze niet vastleggen in zaken als auto's, zo blijkt uit de jaaranalyse van LeasePlan Nederland.

Lees verder  |  Reageer

Minister Opstelten pakt uit ten behoeve van de veiligheid

8 januari 2013 - Het ministerie van Veiligheid en Justitie start in 2013 met een nieuwe aanpak Veiligheid Kleine Bedrijven om ondernemers te helpen hun zaak zo goed mogelijk te beveiligen tegen overvallen, diefstal, inbraak, agressie en andere delicten.

Lees verder  |  Reageer

Fiscus geeft ondernemers lucht in krappe tijden

7 januari 2013 - Ondernemers die tijdelijk krap bij kas zitten, kunnen per 1 januari 2013 makkelijker uitstel van betaling krijgen bij de fiscus. Staatssecretaris Weekers (Financiën) wil ze wat meer lucht geven in deze verslechterde economische omstandigheden. Dat schrijft de Telegraaf.

Lees verder  |  1 reactie

Verwarring A2 kost ondernemer kapitalen

7 januari 2013 - Grote verwarring over de maximumsnelheid op de A2 kost ondernemers bakken vol geld. Het aantal boetes op de A2 is explosief gestegen sinds eind juli, zo schrijft DeOndernemer naar aanleiding van BNR-berichtgeving.

Lees verder  |  Reageer
Lamborghini Sesto Elemento nadert productiestadium

Lamborghini Sesto Elemento nadert productiestadium

6 januari 2013 - De enigzins op de Gallardo gebaseerde Sesto Elemento is de ultieme Lamborghini en wellicht zelfs het schoolvoorbeeld voor alle (toekomstige) supersportwagens. Menigeen dacht dan ook dat het bij een concept bleef, maar niets is minder waar. De Sesto Elemento staat op het punt in (beperkte) productie te gaan.

Lees verder  |  Reageer
Infiniti FX Black en White Edition (ook voor Nederland)

Infiniti FX Black en White Edition (ook voor Nederland)

6 januari 2013 - Infiniti zal slechts 500 exemplaren van de FX Black en White Edition bouwen, toch zijn er enkele aan Nederland toegewezen. Bestellen kan vanaf heden voor een prijs vanaf € 103.950,-.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
511  512  513  514  ...  541