Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Nieuw initiatief lost kantoorleegstand creatief op

10 januari 2013 - Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect, allen Sdu-uitgaven, gaan in samenwerking met de vastgoedbeurs PROVADA beleggers met kanshebbend vastgoed in contact te brengen met creatieve partners. Doel is om leegstaand vastgoed op innovatieve wijze te transformeren in courant vastgoed.

Dit initiatief start onder de naam Transformatieplein in januari 2013. "Uit diverse leegstandsonderzoeken blijkt dat ruim vier miljoen vierkante meter van de kantoorleegstand als 'kanshebbend' kan worden gekenmerkt," aldus Marcel Jille, senior uitgever Vastgoedmarkt bij Sdu Uitgevers. 

Media-andacht
Partijen die aan het Transformatieplein 2013 kunnen deelnemen zijn beleggers, architecten-, ingenieur- en adviesbureaus, aannemers, gemeenten en financiers. Zij profiteren tijdens het gehele traject van media en PR-aandacht in Cobouw, de Architect en Vastgoedmarkt en tijdens PROVADA. 

Conceptpresentaties
Deelnemende projecten zijn vanaf eind januari online te volgen. Tijdens PROVADA 2013 - 4, 5 en 6 juni in de RAI in Amsterdam - presenteren de creatieve partners hun concepten en wordt de winnaar bekend gemaakt door de Adviesraad (bestaande uit onder andere de hoofdredacteuren van Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect). De belegger gaat het winnende concept realiseren.

Doorsturen  |  1 reactie  |  Nieuwsbrief

Reacties

ing.J.A.C.van der Laag

11-01-2013 13:57  |  

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.