Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Ton meer voor Mercedes SL 65 AMG

Ton meer voor Mercedes SL 65 AMG

16 juli 2012 - Je moet wel heel erg graag de twaalfcilinder wensen als je de Mercedes-Benz SL 65 AMG boven de '63? verkiest. Het prijsverschil tussenbeide bedraagt maar liefst een ton.

Lees verder  |  Reageer

De Flex BV en de gevolgen

16 juli 2012 - De besloten vennootschap wordt vanaf 1 oktober 2012 flexibel. In dit artikel probeert Barry Mooibroek AA RAB de gevolgen te beschrijven. Dit betreft de situatie wanneer u zelf aandelen bezit en wanneer u betrokken bent bij het te verstrekken dividend. Standaard het bestaand dividendbeleid volgen is straks niet zonder meer mogelijk.

Lees verder  |  2 reacties

Werven via Twitter - iets voor uw bedrijf?

16 juli 2012 - Heeft het zin om Twitter in te zetten voor het vinden van personeel? Is dat wel een geschikt medium en komen daar wel genoeg mensen op af? Leonie Lindeboom van Monsterboard geeft antwoord.

Lees verder  |  Reageer

Overheid moet schouders zetten onder duurzaam inkopen

16 juli 2012 - Overheden zetten nog weinig tastbare stappen op het gebied van duurzaam inkopen, zo stellen NEVI, MVO Nederland, De Groene Zaak, MKB-Nederland en VNO-NCW. Een jaar na het uitbrengen van het Advies Duurzaam Inkopen, gericht aan Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu, stagneert de uitwerking in de praktijk.

Lees verder  |  Reageer

Oudere ondernemers boeken minder groei dan jongere

13 juli 2012 - Oudere ondernemers in het MKB presteren qua investeringen en omzet slechter dan jongere ondernemers. Ook hanteren zij minder vaak een innovatieve concurrentiestrategie.

Lees verder  |  Reageer

13 juli 2012 - Particulieren zijn de belangrijkste opdrachtgevers voor ZZP’ers in de bouw. Ook werken zelfstandig ondernemers veel voor bedrijven en aannemers. Geregeld zullen ZZP’ers voor hun opdrachtgever zelf merk-, materiaal- en aankoopplaatskeuzes maken. Toch speelt de particulier hierin ook een aanzienlijke rol.

Lees verder  |  Reageer

Innovatieve paardendeken gaat Europese strijd aan

13 juli 2012 - Zes meiden en twee jongens die de liefde voor dieren delen vertrekken donderdag 19 juli naar het Roemeense Boekarest om deel te nemen aan de 23e editie van de ‘European Company of the Year Competition’.

Lees verder  |  Reageer

12 juli 2012 - Wie sluipt daar weg achter de vakantievilla voor een geheime sessie met de BlackBerry? Twee vijfde van de Nederlandse werknemers (39 procent) zal deze zomer niet helemaal tot rust komen, maar dagelijks tot wel drie uur proberen te werken in plaats van bij het zwembad uit te rusten of tijd door te brengen met gezin en vrienden.

Lees verder  |  Reageer

Onzekerheid verlamt cao-overleg

12 juli 2012 - Er worden op dat ogenblik veel te weinig cao’s afgesloten. Dat constateert AWVN. AWVN verklaart de sterk oplopende achterstand uit de politieke en economische onzekerheid van dit moment, onder meer rond pensioenen, ontslagrecht, reiskostenvergoeding en de euro.

Lees verder  |  Reageer

Zelfstandigheid en variatie drijven freelancer

12 juli 2012 - Freelancers zijn vooral gemotiveerd door zelfstandigheid en afwisseling en moeten er, ondanks de financiële onzekerheid en de continue behoefte aan nieuwe opdrachten, niet aan denken om weer in loondienst te gaan werken.

Lees verder  |  1 reactie
Ruim drie ton voor open Aston Martin V12 Vantage

Ruim drie ton voor open Aston Martin V12 Vantage

11 juli 2012 - Voor € 319.088,- kun je veel dingen kopen, waaronder de allernieuwste Aston Martin. Dit is namelijk het geldbedrag dat je mee moeten brengen bij aanschaf van de V12 Vantage Roadster, zo heeft Autovisie achterhaald.

Lees verder  |  Reageer

Gevolgen Modernisering Ziektewet voor werkgevers onderbelicht

11 juli 2012 - Bij het aannemen van het wetsvoorstel Modernisering Ziektewet zijn de gevolgen voor werkgevers onderbelicht. Werkgevers die met relatief veel tijdelijke krachten werken, krijgen te maken met een flinke lastenverzwaring per 1 januari 2014, het moment waarop het wetsvoorstel dat vorige week werd aangenomen van kracht is.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers doen steeds vaker een beroep op leverancierskrediet

11 juli 2012 - Bedrijven die elkaar op rekening leveren, vormen samen al decennia lang de grootste bank van Nederland, constateert Graydon. "Bedrijven geven een gratis lening, want zelfs over het bedrag dat te laat wordt betaald, rekent het bedrijfsleven zelden tot nooit rente," aldus Gertjan Kaart, Algemeen Directeur Graydon Nederland.

Lees verder  |  Reageer

Meer marktkennis, meer innovaties, meer winststijging

11 juli 2012 - Bij veel bedrijven in het MKB is de ondernemer de spil in het innovatieproces. Het algemene beeld is dat kennis, ervaring en houding van de ondernemer het innovatieve gedrag van het bedrijf kunnen verklaren. Onderzoek van Panteia/EIM laat zien dat dit beeld in hoofdlijnen klopt.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
510  ...  511