Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

MKB Servicedesk lanceert Windows8 app

9 januari 2013 - MKB Servicedesk heeft een Windows8 app ontwikkeld speciaal voor de ondernemer van deze tijd. Ondernemen doen we ten slotte steeds meer mobiel en online; altijd en overal, met meerdere devices.

Via de MKB Servicedesk app heeft u toegang tot alle video's en nieuwsartikelen van MKB Servicedesk. Ook kunt u op dit moment al vier scans doen en vier gratis whitepapers downloaden. De komende weken wordt de collectie verder uitgebreid. Ook staan er al weer bijzondere updates op het programma. Zo wordt de ondernemer voorzien van een app vol met actuele informatie en praktische content. "Met deze app bedienen we de ondernemers van deze tijd op-maat," zegt Willem Overbosch, directeur van MKB Servicedesk. "'s Avonds op de bank, met de tablet in de hand kan de ondernemer antwoord krijgen op al zijn vragen via deze app."

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.