Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Drie geheimen voor een succesvolle webshop in 2013

27 december 2012 - Jaarlijks worden er zo´n 20.000 webshops ‘geopend’ in Nederland. De drempel is laag, en de kosten zijn te overzien. De resultaten vallen echter vaak tegen, als gevolg van onrealistische verwachtingen en gebrek aan kennis.

Lees verder  |  1 reactie

Top tien bizarre kerstattenties voor freelancers

24 december 2012 - Uit onderzoek van Tentoo blijkt dat ruim 59 procent van de freelancers het jammer vindt alle decemberfeestjes en cadeautjes te moeten missen. Wanneer er wel sprake van een geschenk is, blijken opdrachtgevers nogal eens ‘creatieve’ ideeën te hebben over de inhoud.

Lees verder  |  Reageer

Vijf informatiebeveiligingstrends voor 2013

24 december 2012 - Voor het MKB was 2012 het jaar waarin hackers hen ontdekten als springplank naar nog lucratievere doelwitten. We zagen het aantal gerichte aanvallen tegen bedrijven met minder dan 250 medewerkers verdubbelen, wat neerkomt op 36 procent van alle gerichte aanvallen halverwege het jaar.

Lees verder  |  Reageer

Record aantal faillissementen in 2012

24 december 2012 - Het aantal faillissementen heeft in 2012 een nieuw record bereikt van 12.397, een toename met ruim 21 procent ten opzichte van 2011. Vooral in de bouw gingen flink meer bedrijven bankroet. Dat blijkt uit voorlopige jaarcijfers van Faillissementsdossier.nl.

Lees verder  |  Reageer

MKB maakt nog niet optimaal gebruik van social media

21 december 2012 - Het inzetten van social media door midden- en kleinbedrijf kan veel professioneler. Zo blijkt uit onderzoek van Fingerspitz in de afgelopen twee maanden naar het gebruik van social media binnen het MKB. Aan de enquête hebben 405 bedrijven deelgenomen.

Lees verder  |  1 reactie

Vijf misvattingen bij de aankoop van hardware

21 december 2012 - Volgens brancheverenigingen zal de verkoop van pc's, notebooks en tablets dit jaar substantieel groeien. De ervaring leert dat zowel particulieren als bedrijven in de twee laatste maanden van het jaar gemiddeld bijna twee keer zoveel uitgeven aan hardware als in andere maanden.

Lees verder  |  Reageer
Alle prijzen Tesla Model S

Alle prijzen Tesla Model S

20 december 2012 - Na drieënhalf jaar wachten gaat de 7-zits Tesla Model S dan eindelijk in de verkoop. Prijzen beginnen bij € 72.600,-. De levering van de duurdere Signature-modellen start in de lente, terwijl de 'instap'-versies enkele maanden later in de showrooms staan.

Lees verder  |  Reageer

Gezond genieten is hét voornemen van 2013

20 december 2012 - Twee op de drie Nederlanders gaat het nieuwe jaar in met goede voornemens. Uit onderzoek van de Buurtboer blijkt dat de top drie van goede voornemens bestaat uit: meer genieten van het leven (47 procent), gezonder eten (44 procent) en meer sporten (44 procent).

Lees verder  |  1 reactie

Werkgever is in 2012 beter voorbereid op beoordelingsgesprek

20 december 2012 - Werkgevers zijn in 2012 duidelijk beter voorbereid op de beoordelingsgesprekken met hun werknemers dan in 2010. Dit blijkt uit onderzoek van ISBW Opleiding & Training, waarin werknemers en werkgevers gevraagd werden naar hun verwachtingen over de aankomende beoordelingsrondes.

Lees verder  |  Reageer

Top vijf aandachtspunten voor mkb-accountant

20 december 2012 - 81,4 procent van ondernemend Nederland wil dat de accountant verder kijkt dan de jaarrekening en strategisch advies geeft voor de lange termijn. Dit blijkt uit een grootschalig promotieonderzoek onder mkb-ondernemers, geëntameerd door Universiteit Leiden en SRA.

Lees verder  |  2 reacties
Actie-SUV: Range Rover Sport Black Limited Edition

Actie-SUV: Range Rover Sport Black Limited Edition

19 december 2012 - Het is een ongeschreven wet in autoland. Als een model op zijn laatste benen loopt is de periode aangebroken van speciale, overcomplete actiemodellen. Ook Land Rover doet eraan mee met de Range Rover Sport Black Limited Edition.

Lees verder  |  Reageer

Regeldruk is in beleving van MKB blijvend hoog

19 december 2012 - De druk van overheidsregels en verplichtingen op het bedrijfsleven blijft hoog. Het overgrote deel van de ondernemers geeft ook in 2012 aan dat zij in hun bedrijf geen duidelijke effecten ervaren van het gevoerde overheidsbeleid op dit terrein.

Lees verder  |  1 reactie

Werkgever ziet crisis zonniger in dan werknemer

19 december 2012 - ISBW Opleiding & Training vroeg 357 werknemers en werkgevers of zij veel merken van de crisis. 63 procent van beide groepen gaf aan veel last te hebben van de crisis. De verwachtingen van elkaars situatie week echter sterk af.

Lees verder  |  Reageer

Werkgever bezuinigt niet op kerstpakketten

19 december 2012 - Ondanks de recessie wordt er niet bezuinigd op kerstpakketten. De werkgevers vinden het onverdeeld belangrijk hun medewerkers te bedanken voor de inspanning van het afgelopen jaar. Dat schrijft Lex van den Bosch van Allgifts.nl.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
513  514  515  516  ...  541