Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Ideeën voor het organiseren van uw bedrijfsuitje

4 januari 2013 - Het organiseren van een bedrijfsuitje is een verstandige investering voor uw bedrijf want de werkhouding, de werksfeer en de inzet van uw medewerkers worden op een positieve manier beïnvloed.

Lees verder  |  Reageer

'ZZP’er wil door MKB-Nederland worden vertegenwoordigd’

4 januari 2013 - 71 procent van de Zelfstandigen Zonder Personeel in Nederland zou het liefst door MKB-Nederland vertegenwoordigd willen worden in de belangenbehartiging en lobby in Den Haag. De ZZP’er is immers een ondernemer. Waarom dan belangenbehartiging door een aparte ZZP-club?

Lees verder  |  3 reacties

Schoonmaak- en glazenwasserbranche introduceert kwaliteitskeurmerk

4 januari 2013 - Het OSB-Keurmerk is een feit. Dit keurmerk brengt de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak- en glazenwasserbedrijven in beeld. De leden van OSB leggen hebben hier het afgelopen jaar flink in geïnvesteerd.

Lees verder  |  Reageer
Audi presenteert doorontwikkelde R8 e-tron

Audi presenteert doorontwikkelde R8 e-tron

3 januari 2013 - De Audi R8 e-tron nadert zijn productiestadium steeds dichter. Eigenlijk had de productieversie er al moeten zijn, maar zover is het nog niet gekomen. De productieplannen werden een jaartje opgeschoven en Audi laat de R8 e-tron voorlopig enkel nog als technologische showcase zien. Nou ja, enkel nog? Het is en blijft een rijdend laboratorium dat door de ingenieurs in Ingolstadt continue verder doorontwikkeld wordt. Een update van het project.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers: politiek werkt economisch herstel tegen

3 januari 2013 - Ondanks de aanhoudende economische tegenwind zijn Nederlandse ondernemers in het midden- en kleinbedrijf redelijk tevreden over 2012. De ondernemers geven zichzelf gemiddeld een 6,4 als het gaat om de financiële prestaties van de onderneming en 28 procent beoordeelt dit zelfs met een rapportcijfer van 8,0 of hoger.

Lees verder  |  1 reactie

Leukste winkelstraten en winkels van Nederland 2012 zijn bekend

3 januari 2013 - Nog vijf winkelstraten in de race voor de belangrijkste winkelstraatprijs van Nederland, de NLstreets awards. Op nlstreets.nl kan iedereen stemmen op zijn favoriete winkel en winkelstraat van 2012.

Lees verder  |  1 reactie

56 procent online bestellingen halverwege afgebroken

2 januari 2013 - Goede verkoopcijfers, afkomstig van online aankopen, zijn volledig afhankelijk van een positieve ervaring van de consument op de website. Dit blijkt uit onderzoek in opdracht van Monitis.

Lees verder  |  1 reactie

Auto van de zaak: wel of niet privé rijden?

31 december 2012 - Per 1 januari 2013 moet u aan de Belastingdienst doorgeven of u wel of niet privé wilt gaan rijden met de auto van de zaak. Wanneer u hier wel voor kiest, is er sprake van een zogenoemde bijtelling. Dit beslaat meestal een bedrag van 25 procent van de catalogusprijs van de auto.

Lees verder  |  Reageer

Arbeidsdeskundige kan straf ondernemer voorkomen

31 december 2012 - Als uw werknemer zich ziek meldt, treedt direct de Wet Verbetering Poortwachter in werking. Vanaf de eerste ziektedag hebben zowel de werknemer als de werkgever verplichtingen vanuit deze wet. Beiden moeten meewerken aan re-integratie.

Lees verder  |  Reageer

Grote gevolgen arrest Hof van Justitie voor Europese merkhouder

28 december 2012 - Het Hof van Justitie heeft vorige week het arrest gewezen in de Onel-zaak, een zaak waar de vraag centraal staat of een Europees merk in meer dan één land gebruikt moet zijn om van een geldig merkrecht te kunnen spreken.

Lees verder  |  Reageer

Tien tips voor een veilige webshop

28 december 2012 - Wereldwijd worden dagelijks 1,5 miljoen mensen slachtoffer van cybercrime. Juist in drukke tijden is het daarom belangrijk dat organisaties stappen nemen om voorbereid te zijn op mogelijke cyber-aanvallen.

Lees verder  |  Reageer

Familiebedrijven benutten internationale groeikansen onvoldoende

28 december 2012 - Door de crisis stagneert de afzet; mede daarom richt de helft van de familiebedrijven het vizier op het buitenland. Familiebedrijven exporteren echter met name binnen de eurozone, waarmee ze de internationale groeikansen onvoldoende benutten.

Lees verder  |  Reageer

ZZP’ers zetten tandje bij om inkomen op peil te houden

27 december 2012 - De aanhoudende economische tegenwind heeft ook zijn uitwerking op zelfstandige ondernemers zonder personeel. Opdrachtgevers letten meer en meer op hun uitgaven en besteden steeds minder werk uit.

Lees verder  |  1 reactie

Vijf tips voor de startende ZZP'er

27 december 2012 - Steeds meer mensen gaan, mede vanwege de economische crisis, werken als ZZP'er. Uit onderzoek onder ruim 2.000 Nederlandse ondernemers blijkt dat 68 procent van de respondenten vindt dat Nederlanders in de huidige economische omstandigheden het heft in eigen handen moeten nemen door voor zichzelf te beginnen. Echter, hier komt soms meer bij kijken dan van tevoren gedacht.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
512  513  514  515  ...  541