Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

VNO-NCW en MKB-Nederland benoemen nieuwe directeuren

28 maart 2013 - De ondernemingsorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland passen de gezamenlijke directie aan nu de bureaus van beide ondernemingsorganisaties volledig zijn geïntegreerd.

Lees verder  |  Reageer

Kabinet pleegt roofbouw op Nederlandse infrastructuur

28 maart 2013 - Op het Infrastructuurfonds is een forse aanslag gepleegd. Nadat het Gedoogakkoord in 2010 al vijftien miljard bij infrastructuur heeft weggehaald, onttrekt dit kabinet nog eens elf miljard. De opeenstapeling aan bezuinigingen op de infrastructuur tot en met 2028 (einde MIRT) vormen samen het enorme bedrag van 26 miljard euro.

Lees verder  |  1 reactie

MKB ontevreden over betalingstermijn en -moraal

27 maart 2013 - Ruim twee derde van het Nederlandse MKB is ontevreden over het betaalgedrag van hun klanten. Ondernemers zien het liefst dat klanten zich zouden houden aan een betalingstermijn van 30 dagen of minder, terwijl de gemiddelde betalingstermijn nu vijftien dagen later ligt.

Lees verder  |  1 reactie

Wat drijft ondernemers om maatschappelijke vraagstukken op te pakken?

27 maart 2013 - Toenemende maatschappelijke uitdagingen en een terugtredende overheid vergroten de druk op het bedrijfsleven om een positieve bijdrage te leveren aan sociale en milieugerelateerde vraagstukken. Er is echter weinig bekend over de drijfveer van ondernemers om maatschappelijke vraagstukken als startpunt te nemen voor het opzetten van hun bedrijf.

Lees verder  |  Reageer
Audi A3 Limousine ook meteen als S3

Audi A3 Limousine ook meteen als S3

26 maart 2013 - Wat scheelt het, een maand of twee? Alhoewel, Mercedes-Benz lanceert de CLA komende maand al, terwijl het marktdebuut van de Audi A3 Limousine staat gepland in het najaar. Hoe dan ook, feit is dat een nieuw marktsegment is geboren, dat van de compacte vierdeurs coupé, en de A3 Limousine er als de kippen bij is.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe Range Rover Sport: wees welkom!

Nieuwe Range Rover Sport: wees welkom!

26 maart 2013 - Daar is hij dan: de nieuwe Range Rover Sport. Een krachtiger exterieur en een luxueuzer interieur moeten samen met een afslankkuur ervoor zorgen dat er nog meer Sports verkocht worden en dat de Range Rover-familie steeds meer dezelfde uiterlijke kenmerken krijgt.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes B-klasse Electric Drive verkoopklaar

Mercedes B-klasse Electric Drive verkoopklaar

26 maart 2013 - Ten tijde van de Autosalon van Parijs, afgelopen september, moesten de puntjes nog op de i gezet worden, maar nu is de Mercedes-Benz B-klasse Electric Drive, na een lange ontwikkelingsperiode, dan eindelijk klaar voor serieproductie.

Lees verder  |  Reageer

Besparen op arbeidskosten: liever via mobiliteit dan via salaris

26 maart 2013 - Naar aanleiding van de recente discussie rondom Capgemini, dat aan zijn (meest oudere) werknemers vroeg om loon in te leveren, onderzocht Human Capital Group op welke andere manieren werkgevers denken op personeelskosten te kunnen bezuinigen.

Lees verder  |  Reageer

Na krimp weer meer advocaten bij Top 50-kantoren

26 maart 2013 - Na drie jaar van krimp telt de Top 50 in 2013 weer meer advocaten. Het aantal advocaten bij een Top 50 kantoor steeg licht van 4439 naar 4.526 advocaten. Het totaal aantal advocaten groeide ook, ten opzichte van 2012 met 2,2 procent naar 17.068.

Lees verder  |  Reageer
Alle features aan boord van de nieuwe Mercedes S-klasse

Alle features aan boord van de nieuwe Mercedes S-klasse

25 maart 2013 - Je zou het misschien niet denken, maar de nieuwe S-klasse is een van de belangrijkste nieuwkomers van 2013. Waarom? Omdat elke generatie van Mercedes' toplimousine steevast staat voor vooruitstrevende innovaties die naar verloop van tijd gemeengoed in de auto-industrie zijn. Ook de nieuwe S-klasse is een pionier ten voeten uit. Hou je vast voor ongekend veel noviteiten.

Lees verder  |  Reageer
Lexus IS 300h heeft aantrekkelijk prijskaartje

Lexus IS 300h heeft aantrekkelijk prijskaartje

25 maart 2013 - Lexus zou met de IS 300h wel eens een (bescheiden) succes kunnen behalen. De 223 pk sterke Full Hybrid krijgt dan wel een bijtellingstarief van 20%, terwijl we op 14% hadden gehoopt, maar daar staat tegenover dat de vanafprijs van € 36.990,- ten opzichte van de concurrentie een stuk voordeliger is. De Audi A4, BMW 3-serie en Mercedes C-klasse krijgen nu toch echt een nieuwe rivaal.

Lees verder  |  Reageer
Jaguar XJR: alle details

Jaguar XJR: alle details

25 maart 2013 - De Jaguar XJR kwam als een aardige verassing. Eén foto en het eerste beetje aan informatie was daarvoor genoeg. Inmiddels zijn we wel toe aan meer. En dat krijgen we nu van de Britten.

Lees verder  |  Reageer

Tips voor de catering op uw personeelsfeest

25 maart 2013 - Het personeelsfeest staat in de agenda, de locatie is geregeld en uw personeel is al enthousiast. Maar dan de catering nog. De juiste hapjes en drankjes kunnen een nog groter succes maken van uw personeelsfeest.

Lees verder  |  3 reacties

Opleiding en ervaring ondernemer bepalend voor aantrekken personeel

25 maart 2013 - Zelfstandige ondernemers met een hogere opleiding en met meer werkervaring trekken vaker personeel aan dan andere zelfstandige ondernemers. Dit blijkt uit onderzoek van Panteia/EIM en twee Spaanse universiteiten (Universiteit van Huelva en Carlos III Universiteit, Madrid).

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
497  498  499  500  ...  541