Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

VNO-NCW en MKB-Nederland benoemen nieuwe directeuren

28 maart 2013 - De ondernemingsorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland passen de gezamenlijke directie aan nu de bureaus van beide ondernemingsorganisaties volledig zijn geïntegreerd.

Leendert-Jan Visser
Leendert-Jan Visser, directeur van MKB-Nederland, wordt directeur Verenigingszaken van VNO-NCW en MKB-Nederland. Hij zal voor beide verenigingen verantwoordelijk zijn voor de ledencontacten en de coördinatie van het regionaal beleid. De heer Visser blijft aan als directeur MKB-Nederland en blijft verantwoordelijk voor de Stichting Projecten en het Bureau Arbeidsvoorwaarden van MKB-Nederland. 

Sigrid Verweij
Sigrid Verweij wordt directeur Communicatie. Zij gaat zich onder meer bezighouden met het vinden van en de communicatie met partners bij lobby-onderwerpen, de verdere vormgeving van het thema maatschappelijk verantwoord ondernemen en de toepassing van nieuwe media. Mevrouw Verweij wordt verder verantwoordelijk voor de organisatie van de politieke contacten en de branche-specifieke lobby. Sigrid Verweij is nu bij VNO-NCW en MKB-Nederland verantwoordelijk voor Regelgeving, Marktwerking en Consumentenbeleid.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.