Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Zzp’er wil werken op wisselende locaties

3 april 2013 - Het grootste deel van de zzp’ers werkt vanuit huis, maar hun aandeel neemt af en het aandeel zzp’ers dat werkt vanuit wisselende locaties neemt toe. Een op de acht zzp’ers die vanuit huis werken heeft behoefte aan een externe werklocatie.

Lees verder  |  1 reactie

Kwart van Nederlandse ondernemers doet zaken over de grens

3 april 2013 - Een kwart van de Nederlandse ondernemers doet zaken over de grens. Dat gebeurt nog steeds het meest binnen Europa. Voor het eerst in jaren is de animo voor handel met de Verenigde Staten licht af genomen

Lees verder  |  Reageer

De rol van duurzaamheid bij het innovatieve vermogen van ondernemingen

3 april 2013 - Duurzaamheid en innovatie lijken vaak haaks op elkaar te staan. De waarheid is echter het tegenovergestelde: duurzaamheid loont juist. Tal van ondernemers die een milieuvriendelijke insteek hebben, blijken het niet alleen financieel goed te doen, maar ook hoog te scoren qua innovativiteit.

Lees verder  |  1 reactie
Vernieuwde Porsche Panamera met 14% bijtelling

Vernieuwde Porsche Panamera met 14% bijtelling

2 april 2013 - Porsche geeft de Panamera een bescheiden facelift, met grote gevolgen. De populaire vierdeurs-coupé kreeg nieuwe achterlichten, een breder achterraam, ingrijpend vernieuwde motoren en een nieuwe achterbumper, en wordt voor het eerst in de geschiedenis met 14% bijtelling afgeleverd.

Lees verder  |  Reageer

Wie wordt in 2013 het meest vitale MKB bedrijf van Nederland?

2 april 2013 - In mei en juni start de jaarlijkse competitie voor het 'Meest Vitale MKB bedrijf van Nederland'. Bedrijven met vitale medewerkers presteren beter en hebben een grotere kans op blijvend succes.

Lees verder  |  Reageer

ZZP’er speelt steeds grotere rol als aanjager van vernieuwing

2 april 2013 - De rol van de interne flexibele schil als kostenbesparend middel raakt uitgespeeld. De behoefte van bedrijven richt zich minder op het inhuren van extra capaciteit en verschuift naar toegang tot kennis. Ook is de behoefte aan nieuwe bedrijfsmodellen groot.

Lees verder  |  Reageer

Website voor fabrikant steeds belangrijker in gevecht om de klant

2 april 2013 - Surfen op het web is de populairste informatiebron voor bedrijven in de bouw die zoeken naar producten en materialen. Dit blijkt uit onderzoek ten behoeve van de BouwKennis Communicatie Monitor 2013 onder architecten, aannemers, installateurs en klusbedrijven.

Lees verder  |  Reageer

Bouwend Nederland wil totaal nieuwe Bouw-cao

2 april 2013 - De nieuwe Bouw-cao is een stuk eenvoudiger, veel flexibeler en bevat een persoonlijk budget dat de bouwvakker zelf kan gebruiken voor bijvoorbeeld bijscholing, gezondheid of extra cash. Werknemers en werkgevers kunnen met zo'n nieuwe cao goede maatwerkafspraken maken, met elkaar en met de opdrachtgever.

Lees verder  |  Reageer
Audi Q3 nu ook als Offroad Edition

Audi Q3 nu ook als Offroad Edition

1 april 2013 - Audi achtte de tijd rijp om de Q3 in de schijnwerpers te zetten. Daarom komen de Duitsers nu met een Audi Q3 Offroad Edition die, zoals de naam al doet vermoeden, extra inzet op het stoere karakter van de meest compacte Q.

Lees verder  |  Reageer

De tien populairste technologische retailinnovaties

29 maart 2013 - Retailers moeten consumenten beter begeleiden en overtuigen van de toegevoegde waarde van technologische winkelinnovaties om ervoor te zorgen dat ze die accepteren en gaan gebruiken. De retailinnovatie met het hoogste acceptatiepercentage van consumenten is 37 procent voor de zelfscankassa.

Lees verder  |  Reageer

MKB ondernemer maakt zich niet druk om toegenomen concurrentie

29 maart 2013 - De afgelopen twee jaar heeft ruim de helft van de ondernemers in het MKB ervaren dat de concurrentie is toegenomen. Bij een op de zeven bedrijven leidt dit er zelfs toe dat het bedrijf verlies maakt. Toch kijken veel ondernemers positief tegen concurrentie aan en zijn zij ervan overtuigd dat het eigen bedrijf over twee jaar nog zal bestaan.

Lees verder  |  Reageer

Een vijfde bedrijven heeft geen veiligheidsbeleid

29 maart 2013 - Twintig procent van de Nederlandse bedrijven heeft geen veiligheidsbeleid: ze zijn er nog mee bezig, hebben het gewoonweg niet of vinden het niet nodig. Van de organisaties die wel een beleid hebben, toetst een kwart dit zelden of nooit aan veranderende wetgeving of dreigingen van buitenaf.

Lees verder  |  Reageer

Top twaalf meest actieve Nederlandse internetgemeenten

29 maart 2013 - Google maakt bekend welke twaalf Nederlandse gemeenten de economische kansen van het internet het best benutten in hun provincie. Uit een inventarisatie uitgevoerd door The Boston Consulting Group (BCG), blijkt dat Wijchen (Gelderland) het beste scoort en daarom ontvangt het de eerste Google eTown Award.

Lees verder  |  Reageer

MKB schuift verantwoordelijkheid af bij ziekteverzuim medewerker

28 maart 2013 - MKB ondernemers zijn niet goed op de hoogte van de procedures die gevolgd moeten worden bij ziekte en verzuim van medewerkers. Dat blijkt uit het laatste deel van de MKB Barometer personeelszaken, uitgevoerd door Markteffect in opdracht van Please Payroll.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
496  497  498  499  ...  541