Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Accountant die niet in de cloud zit wordt overbodig

15 april 2013 - De verschuiving naar werken in de ‘cloud’ is inmiddels een duidelijke trend. Toch aarzelen veel accountants nog om over te stappen. Terwijl samenwerken in de cloud flinke voordelen kan opleveren voor accountants zelf én zijn klanten. Waarom deze afwachtendheid?

Lees verder  |  Reageer

AWVN blij met sociaal akkoord

15 april 2013 - AWVN is blij met het door centrale werkgeversorganisaties, vakbonden en kabinet gesloten centraal akkoord. In het bijzonder de verduurzaming van flexibiliteit (duurzame inzetbaarheid) die in het akkoord is vastgelegd, betekent volgens AWVN een grote stap voorwaarts in het streven de Nederlandse economie en samenleving te versterken.

Lees verder  |  Reageer

Contractbreuk door ondernemend Nederland aan de orde van de dag

12 april 2013 - Ondernemend Nederland houdt zich niet aan de geheimhoudingsclausule die in contracten met opdrachtgevers is opgenomen. Gemiddeld genomen is in 62 procent van de contracten waar ondernemers mee werken geheimhouding van gegevens vastgelegd.

Lees verder  |  Reageer

Populariteit flexibel werken stagneert in MKB

12 april 2013 - De meerderheid van de MKB’ers wil de mogelijkheden voor plaats- en tijdonafhankelijk werken niet verder uitbreiden in de toekomst. 58 procent van de MKB’ers wil de flexibiliteit in werktijden niet vergroten en 60 procent wil de flexibiliteit in werkplekken niet verder uitbreiden.

Lees verder  |  Reageer

Werkgevers laten miljoenen liggen bij salarisadministratie

12 april 2013 - De helft van de grote werkgevers maakt fouten in de salarisadministratie waardoor zij vaak veel geld mislopen. Werkgevers met meer dan 250 werknemers die de salarisadministratie in eigen beheer hebben, betaalden tussen 2009 en 2012 gemiddeld bijna 100.000 euro teveel aan sociale verzekeringspremies.

Lees verder  |  Reageer

Werkgever speelt cruciale rol bij aanpak financiële problemen werknemers

11 april 2013 - Vier op de vijf organisaties worden momenteel geconfronteerd met medewerkers die hun financiële zaken privé niet op orde hebben. Financiële zorgen hebben niet alleen invloed op de gemoedsrust en daarmee de inzetbaarheid van de werknemer, maar ook op de tijd die bedrijven kwijt zijn aan de desbetreffende medewerkers.

Lees verder  |  Reageer

Tienpuntenplan om meer te halen uit uw arbo-contract

11 april 2013 - Werkgevers kunnen veel meer halen uit hun samenwerking met een arbodienst. Met name in de sfeer van verzuimpreventie is nog veel winst te behalen. Dat is de strekking van een praktijkboekje dat AWVN publiceert samen met OVAL.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwverkoop bedrijfswagens daalt twintig procent

11 april 2013 - In het eerste kwartaal van 2013 zijn er in totaal 16.024 nieuwe bestelauto’s en 2.834 nieuwe vrachtwagens geregistreerd. Dat is een daling van respectievelijk 19,0 en 21,8 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2012.

Lees verder  |  Reageer
Bugatti maakt snelste productie-cabrio ooit

Bugatti maakt snelste productie-cabrio ooit

10 april 2013 - Bugatti heeft het voor elkaar gekregen om het wereldsnelheidsrecord voor productie-cabrio's te vestigen. De Chinese Anthony Liu kreeg het voor elkaar om de Veyron Grand Sport Vitesse tot een top van 408,84 km/h te stuwen.

Lees verder  |  Reageer

Challengers: hun kenmerken en succesfactoren

10 april 2013 - ‘Challengers’ zijn de uitdagers die concurrentie op de deelmarkten moeten bevorderen en innovatie moeten stimuleren. Maar hoe herkennen we deze uitdagers en hoe kunnen we ze versterken?

Lees verder  |  Reageer

MKB omarmt leaseauto in zoektocht naar werkkapitaal

10 april 2013 - Het Midden- en Kleinbedrijf kiest definitief voor leaseauto’s en daarmee voor zijn eigen portemonnee. Vooral hybride plug-ins zoals de onlangs uitgebrachte Mitsubishi Outlander PHEV zijn mateloos populair onder ondernemers.

Lees verder  |  2 reacties

Sociale media kunnen industrie- en bouwsector optimaliseren

10 april 2013 - Bedrijven uit de industrie- en bouwsector kunnen door het gericht inzetten van social media optimaliseren en meer omzet genereren. In de twee sectoren - waar de gedachte heerst dat social media vooral voor consumenten bedoeld zijn - blijken social media daadwerkelijk bij te dragen aan een betere bedrijfsvoering.

Lees verder  |  Reageer

Bouwend Nederland: Extra bezuinigingen op infra taboe

9 april 2013 - Gisteren werd een toelichting gegeven op de invulling van de bezuinigingen op het Infrastructuurfonds. Bouwend Nederland, EVO en TLN riepen gezamenlijk op om de extra bezuiniging op het infrastructuurfonds nog eens te heroverwegen.

Lees verder  |  Reageer

Hervorming Russische economie biedt kansen voor Nederlandse bedrijven

9 april 2013 - De Russische economie zal de komende jaren in de huidige vorm twee tot vier procent blijven groeien, maar de daadwerkelijke groei zal afhangen van noodzakelijke structurele verbeteringen om de economische activiteiten te verbreden.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
494  495  496  497  ...  541