Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Brisk Index flink onderuit

19 april 2013 - De Brisk Index – de index van ‘ondernemende beursfondsen’- leverde in de afgelopen week maar liefst 23 punten in, een verlies van tien procent. De AEX Index won in die zelfde periode juist ruim twee procent, ofwel zo'n acht punten.

Lees verder  |  Reageer

Informatiecommunicatie en -management cruciaal voor innovatie

19 april 2013 - Het innovatievermogen van organisaties wordt steeds afhankelijker van informatiecommunicatie en -management. Om snel beslissingen te kunnen nemen, moeten ondernemers voortaan altijd en overal toegang hebben tot realtime markt- en bedrijfsinformatie.

Lees verder  |  1 reactie

Kwart marktpartijen in de bouw gebruikt apps

18 april 2013 - In vergelijking met andere nieuwe media, wordt er in de bouwsector nog niet zoveel gebruik gemaakt van mobiele applicaties. Toch gebruiken al respectievelijk 35 procent en 32 procent van de e- en w-installateurs een mobiele app tijdens het werk.

Lees verder  |  Reageer

MKBuzz brengt passie voor ondernemerschap over op jongeren

18 april 2013 - Jonge en ambitieuze ondernemers zijn hard nodig voor een sterker ondernemend Nederland. Daarom zijn educatie en voorlichting van groot belang. Jong Ondernemen en MKB Servicedesk tekenden hiervoor een samenwerkingsovereenkomst. Komend jaar zullen zij met de MKBuzz door het land rijden en het bedrijfsleven naar het schoolplein brengen.

Lees verder  |  Reageer

Kansen grijpen in opkomende markten

18 april 2013 - Na het grote succes van de drie voorgaande edities, organiseren NCDO en BiD Network ook dit jaar de businessplancompetitie Ondernemen Zonder Grenzen. Deze daagt ondernemers uit een innovatief businessplan te schrijven dat er in slaagt om zowel winstgevend als duurzaam te ondernemen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika.

Lees verder  |  Reageer

Nederlandse bedrijven zijn relatief snelle betalers

17 april 2013 - De gemiddelde tijd die Nederlandse bedrijven hanteren om hun rekeningen te betalen is de afgelopen zes jaar verbeterd. Deze tijd liep van dertien dagen te laat in 2006, terug naar negen dagen te laat in 2012.

Lees verder  |  Reageer

MKB-ondernemers rekenen op voldoende financiële armslag voor eigen pensioen

17 april 2013 - MKB-ondernemers kijken bij hun inkomen na pensionering niet alleen naar het verwachte pensioeninkomen, maar naar hun totale vermogen. Naast de opbouw van een pensioen verwachten veel MKB-ondernemers ook te kunnen beschikken over de waardeontwikkeling van de eigen woning en het overig financieel vermogen.

Lees verder  |  Reageer

Tienstappenplan voor succesvol zakendoen met Indonesië

17 april 2013 - Atradius publiceert het rapport ‘Succesvol handelen met Indonesië. Tien basisprincipes’. In dit rapport geeft zij exporteurs op basis van een tienstappenplan inzicht in hoe ze kunnen profiteren van de enorme mogelijkheden die handel met Indonesië - een van de snelst groeiende economieën ter wereld - biedt.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips om uw medewerkers op dag één productief te krijgen

16 april 2013 - De procedures die gepaard gaan met het in dienst treden van een nieuwe medewerker zijn vaak inefficiënt waardoor nieuwe medewerkers soms dagen niet productief zijn. Hoe zorgt u ervoor dat nieuwe medewerkers al op hun eerste dag alle resources bezitten die zijn nodig hebben om aan de slag te kunnen?

Lees verder  |  Reageer

UWV: bouw moet zich voorbereiden op aantrekken werkgelegenheid

16 april 2013 - Vanwege de vergrijzing in de bouw en de lage instroom uit bouwopleidingen zal na de crisis snel veel vraag ontstaan naar geschoold personeel. Dat blijkt uit de door UWV gepubliceerde sectoranalyse voor de bouw.

Lees verder  |  1 reactie

Internationaal marktaandeel Nederlandse bedrijven stijgt, aandeel buurlanden daalt

16 april 2013 - Het exportmarktaandeel van Nederlandse bedrijven in traditionele, ons omringende markten groeit sterker dan dat van onze buurlanden. Daarnaast is het aandeel van Nederlandse bedrijven in verre markten stabiel, terwijl dat van landen zoals Duitsland afneemt.

Lees verder  |  Reageer
Lexus plakt prijs op meerdere uitvoeringen IS 300h

Lexus plakt prijs op meerdere uitvoeringen IS 300h

15 april 2013 - Alle prijzen van de nieuwe Lexus IS 300h zijn bekend. Het aanbod bestaat uit zes verschillende uitvoeringen die vanaf € 36.990,- in de prijslijsten staan. Van de eerste twee uitvoeringen hoorde we al eerder, nu komen daar vier varianten bij.

Lees verder  |  Reageer
BMW richt nieuw merk op in China?

BMW richt nieuw merk op in China?

15 april 2013 - BMW gaat wellicht een nieuw merk starten in China. Samen met de Chinese partner Brilliance Automotive willen de Duitsers opkomende markten gaan bespelen, zo vertelde marketingdirecteur Ian Robertson. Ook andere markten dan alleen China zullen bediend worden door het nieuwe merk.

Lees verder  |  Reageer

Nederlandse webwinkeliers kwetsbaar voor storingen

15 april 2013 - Nederlandse webwinkeliers bieden gemiddeld slechts twee betaalmethoden aan op hun webshop. Dat blijkt uit onderzoek van Ogone. Doordat Nederlandse webwinkeliers gemiddeld slechts twee betaalmethoden aanbieden, zijn ze extra kwetsbaar bij storingen.

Lees verder  |  1 reactie
Vorige  |  
493  494  495  496  ...  541