Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Porsche Exclusive trakteert Nederlandse markt op Boxster RED 7

21 april 2013 - De Nederlandse markt is relatief gezien een van de grootste afnemers van Porsche Exclusive-producten. Mede daarom trakteert de specialistische accessoire-divisie van Porsche ons op een exclusieve Boxster. Van de Boxster RED 7 worden er, zoals zijn naam al doet vermoeden, slechts zeven gemaakt.

De Porsche Boxster RED 7 is gebaseerd op de Boxster S met onder de kap een 315 pk sterke zescilinder-boxer gekoppeld aan de zeventraps PDK-transmissie. Een verlaagd sportonderstel en een sportuitlaatsysteem behoren tot de standaard aanwezige opties. Tot zover ook meteen de technische eigenschappen van de auto, want onder de kap is de RED 7 natuurlijk niet uniek. Wel op het visuele vlak, om te beginnen de kleurstelling van de koets. Indisch rood is een lak die speciaal is voorbehouden aan de Boxster RED 7 waarbij de motorkap en achterklep in Platinum-zijdeglans zijn gehuld. De matte, antraciete tint komt ook terug in de 20 inch wielen, de buitenspiegels, de luchtinlaten en de modelaanduiding op de portieren.

Interieur
Indisch rood siert ook het interieur, maar daar wel op een wat subtielere manier. Zo is de zwarte lederen bekleding afgewerkt met rode stiknaden en komt het rood enkel nog terug in de veiligheidsgordels, de wijzerplaten en diverse afwerkingsdelen. Op de dorpel en de bekerhouder is het logo ‘Boxster S – personally built for 7’ te vinden. Verder ontvangt de koper bij aanschaf van een Boxster RED 7 een sleutel die in een bijpassende kleurstelling is uitgevoerd, een speciale afdekhoes en een uniek zogeheten ‘coffeetable book’ met foto’s van het productieproces van de auto. De overige standaarduitrusting omvat onder meer adaptieve sportstoelen, Porsche Communication Management inclusief telefoonmodule, Sport Chrono Pakket, Porsche Dynamic Light System en het Bose Surround Sound-System.

Prijs
Wil je de Boxster RED 7 in levende lijve bewonderen? Dat kan bij elk van de eveneens in totaal 7 Porsche Centra in Nederland. Wil je hem (ook) kopen? Ook dat kan uiteraard. Voor de lieve som van € 119.935,- staat deze rode duivel bij je op de oprit.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.