Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Jaguar XFR-S ontvangt vanafprijs

Jaguar XFR-S ontvangt vanafprijs

30 mei 2013 - Voor de echte puristen onder ons lanceerde Jaguar onlangs de XFR-S. Het is de ultieme Engelse sportsedan en daar hoort natuurlijk een stevig prijskaartje bij. Die kreeg hij vanochtend opgespeld en daarmee speelt hij onze Oosterburen misschien wel in de kaart.

Lees verder  |  Reageer

Nederlandse ondernemers durven ook te ondernemen als het tegenzit

30 mei 2013 - Het gebrek aan krediet ontmoedigt in Nederland het ondernemerschap. Toch zou 95 procent van de Nederlandse ondernemers, ondanks de economische tegenwind, zo weer eigen baas worden als ze het mochten overdoen. Dat is meer dan het wereldwijde gemiddelde van 85 procent.

Lees verder  |  1 reactie

Nederlandse online retail groeit tot 2030 met 700 procent

30 mei 2013 - De groei van de online retailmarkt is omvangrijker en ingrijpender dan verwacht. De omzet van deze markt verveelvoudigt in Nederland met 700 procent tot circa 40 miljard euro tot 2030. Dit blijkt uit onderzoek van Roland Berger Strategy Consultants.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe BMW X5 borduurt voor op succesformule

Nieuwe BMW X5 borduurt voor op succesformule

29 mei 2013 - Met de derde generatie van de BMW X5 borduurt BMW voort op het succes van zijn beide voorgangers. Met 1,3 miljoen verkochte exemplaren sinds 2000 kan van groot succes zeker gesproken worden. En dat succes moet met de nieuwe BMW X5 alleen nog maar groter worden. Hij is gegroeid qua afmetingen, afgeslankt qua gewicht en staat wat motoren en features betreft uiteraard op het niveau dat we anno 2013 in deze klasse mogen verwachten.

Lees verder  |  Reageer

Kleine ondernemer laat subsidies liggen

29 mei 2013 - Kleine ondernemers laten veel geld liggen. 85 procent van de MKB'ers die investeren in innovatie of duurzaamheid betaalt de investering onnodig helemaal zelf. Van subsidies voor innovaties maakt slechts drie procent van de ondernemers gebruik, voor duurzaamheid twee procent.

Lees verder  |  1 reactie

Webwinkelier houdt lang niet altijd rekening met mobiel

29 mei 2013 - Meer dan de helft van de bedrijven in het MKB houdt nog geen rekening met mobiele bezoekers op hun website. Minder dan tien procent heeft een eigen app en slechts een derde van de ondernemers heeft een voor mobiel gebruik geoptimaliseerde website.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijven laks met printwerk

29 mei 2013 - De papierloze werkomgeving is nog altijd niet in zicht. Onafhankelijk onderzoek, in opdracht van Epson Europa onder 500 Europese MKB-dienstverleners toont aan dat bedrijven tot 2014 zelfs verwachten méér te gaan printen.

Lees verder  |  Reageer

Vier tips voor een optimale inzet van beveiligingscamera’s

28 mei 2013 - Camera’s zijn een goed hulpmiddel om overvallen te voorkomen. Mits goed ingezet. En daar gaat het vaak mis. Ondernemers laten een camera systeem installeren maar vergeten aan te geven waarom ze eigenlijk een camera willen inzetten.

Lees verder  |  Reageer

MKB’er selecteert op basis van match, mentaliteit en motivatie

28 mei 2013 - MKB’ers vinden match, mentaliteit en motivatie de drie belangrijkste aspecten bij het aannemen van nieuwe medewerkers. De match van de persoon met de bedrijfscultuur en de mentaliteit worden beide met 97 procent als meest belangrijk ervaren.

Lees verder  |  1 reactie

Aanhoudende margedruk en overcapaciteit in metaalmarkten

28 mei 2013 - Het lichte economische herstel in sommige landen, zoals China en de Verenigde Staten, leidt tot een groeiende vraag naar cyclische grondstoffen zoals basismetalen en staal, maar het tempo van deze groei in 2013 zal lager liggen.

Lees verder  |  Reageer

Leasing en factoring kunnen soelaas bieden in financieringsbehoefte

27 mei 2013 - In een financieel ingewikkelder wordende wereld kunnen bedrijven zich niet langer alleen tot de bank wenden om volledig te voldoen aan hun financieringsbehoefte. Ondernemers moeten meer op zoek naar de optimale financieringsmix en daarbij alternatieve instrumenten in overweging nemen en alternatieve wegen inslaan.

Lees verder  |  3 reacties

Gebruik onjuiste gegevens Ziektewet kost werkgevers tonnen

27 mei 2013 - Werkgevers kunnen op enorme kosten worden gejaagd als ze de gegevens die het UWV gebruikt om de premies voor de nieuwe Ziektewet vast te stellen, niet goed controleren. De kosten voor onterecht betaalde premielasten kunnen oplopen tot wel vijf ton per werknemer.

Lees verder  |  Reageer

Tickets naar de finale Studentenbedrijf van het Jaar vergeven

27 mei 2013 - Tien MBO- en tien HBO-studentenbedrijven gingen een tijdje geleden de strijd met elkaar aan voor een plek in de nationale finale van Jong Ondernemen. Tijdens deze halve finale werden de teams streng beoordeeld op hun ondernemingsplan, halfjaarverslag, de bedrijfspitch en de uitwerking van een case.

Lees verder  |  Reageer

Hulp uit onverwachte hoek voor achterblijvende Brisk Index

24 mei 2013 - De Brisk Index - opgebouwd uit beursgenoteerde fondsen waarin een ondernemer aan het roer staat of de oprichter nog altijd een flinke vinger in de pap heeft - blijft onder druk staan.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
486  487  488  489  ...  541