Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Range Rover Evoque van 2014 trapt af met 9-traps

Range Rover Evoque van 2014 trapt af met 9-traps

19 augustus 2013 - Ja, je ziet een kleur die nog niet eerder verkrijgbaar was op de Evoque. En je kan ook meer cosmetica ontdekken; zwarte uitlaten, nieuwe lakken en andere badges bijvoorbeeld. Of een systeem dat verkeersborden leest en desnoods zelf je auto parkeert. Maar dat is niet wat modeljaar 2014 van de Evoque zo interessant maakt. Dat Land Rover " als eerste " uitpakt met een 9-traps automaat, dat wél.

Lees verder  |  Reageer
Ferrari 458 Speciale: sterker, sneller, beter, specialer

Ferrari 458 Speciale: sterker, sneller, beter, specialer

19 augustus 2013 - Die hadden we nog niet meegemaakt. Op het moment dat de allereerste spyshots bij ons in de inbox vallen " en we hem Monte Carlo willen noemen " trekt Ferrari het doek van hun nieuwste raspaard: de 458 Speciale. Andere naam, dezelfde hoge verwachtingen.

Lees verder  |  Reageer

'ZZP'er kopje onder na afschaffen belastingvoordeel'

19 augustus 2013 - ‘Duizenden zelfstandigen stoppen hun onderneming en kloppen aan bij de sociale dienst als de belastingaftrek voor eenmanszaken wordt afgeschaft.’ Die verwachting uiten ZZP Nederland en FNV Zelfstandigen vorige week in Trouw. Nu.nl vatte samen.

Lees verder  |  3 reacties

'Aantal faillissementen in bouw stagneert – geen reden tot juichen'

19 augustus 2013 - Er gaan nog steeds relatief veel bouwbedrijven over de kop, maar het aantal faillissementen in de sector lijkt te stagneren. Volgens Bouwend Nederland is dat te danken aan de tijdelijke verlaging van btw op verbouwingen.

Lees verder  |  Reageer
Spyker haalt dak van B6 Venator

Spyker haalt dak van B6 Venator

18 augustus 2013 - Spyker kan zich binnen korte tijd buigen over twee nieuwe conceptcars, waarvan deze B6 Spyder de jongste is. Het is de bedoeling dat deze dakloze variant van de in Genève onthulde Coupé in de loop van 2016 in de verkoop gaat. Spyker maakt zelfs al een richtprijs bekend, namelijk zo'n 150.000 dollar.

Lees verder  |  Reageer
Laraki Epitome verrast en verbaast op Pebble Beach

Laraki Epitome verrast en verbaast op Pebble Beach

18 augustus 2013 - Niet een Amerikaanse, een Duitse en ook geen Britse of Nederlandse, maar een Marokkaanse autobouwer trok de meeste naar zich toe op Pebble Beach afgelopen weekend. Het vrij onbekende Laraki verraste en bovenal verbaasde daar met de Epitome, een extravagante hypercar met een vermogensafgifte waar de Bugatti Veyron het schaamrood op de kaken krijgt.

Lees verder  |  Reageer

Personeel ontslaan geen hobby van ondernemer

16 augustus 2013 - Personeel ontslaan is voor ondernemers bepaald geen geliefde bezigheid. Slechts twee  procent van de ondernemers met personeel heeft hier geen problemen mee.  Ondernemers proberen voor beide partijen de beste oplossing te vinden of accepteren dat dit nu eenmaal bij het werk hoort.

Lees verder  |  1 reactie

Zzp’er heeft moeite zich te onderscheiden van de concurrentie

16 augustus 2013 - 39 procent van de zzp’ers vindt het lastig zich te onderscheiden van de concurrentie. Bijna twee derde ziet een ratingsysteem als een mooie kans om op te vallen bij potentiële opdrachtgevers. In zo’n systeem kunnen zij hun specifieke skills en ervaringen laten zien en daarmee hun tarieven verantwoorden.

Lees verder  |  Reageer

VNO-NCW en MKB-Nederland: Economie heeft vaste grond nodig

16 augustus 2013 - VNO-NCW en MKB-Nederland zijn geschrokken van de nieuwste cijfers van CPB en CBS. Waar Europa als geheel voorzichtig uit de crisis klimt, blijft Nederland pijnlijk achter. Als Nederland dit jaar uit de recessie wil komen, dan dienen lastenverhogingen voor burgers en bedrijven achterwege te blijven.

Lees verder  |  Reageer
Cadillac Elmiraj steelt de show op Pebble Beach

Cadillac Elmiraj steelt de show op Pebble Beach

15 augustus 2013 - Wow, wat is "ie schitterend. Het lijkt alsof Cadillac tegen BMW " dat de Concept M4 heeft onthuld " wil zeggen dat Pebble Beach van Amerika voor Amerikanen is en 'buitenlanders' daar niet zomaar tussenkomen. De Elmiraj Concept gaat er in ieder geval met de Californische show vandoor.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips om te beginnen met lean-manufacturing

15 augustus 2013 - Het verminderen van verspilling in de bedrijfsvoering wordt een steeds belangrijker concurrentievoordeel. Ondanks de oorsprong van lean binnen de productiesector zijn er veel bedrijven die het principe nog niet toepassen.

Lees verder  |  Reageer

Reactie CNV Voorzitter CPB/CBS-cijfers: 'Samenwerken en nu doorpakken'

15 augustus 2013 - "Als de zojuist gepubliceerde CPB en CBS cijfers iets aantonen is dat de lange weg die we nog moeten gaan om Nederland uit de crisis te halen. Daarom roep ik alle partijen op, ook de oppositiepartijen in de Tweede Kamer, werkgevers- en werknemersorganisaties, om intensief samen te werken en nu door te pakken met de uitwerking van het sociaal akkoord. Er staat veel op het spel."

Lees verder  |  Reageer
Opgefriste Audi A8 blijft teasen met matrix-verlichting

Opgefriste Audi A8 blijft teasen met matrix-verlichting

14 augustus 2013 - Audi wordt door velen gezien als de 'verlichtingskoning' onder de automerken. In de 'ogen' van de op stapel staande vernieuwde A8 is dat wel heel letterlijk te zien, want dat model is namelijk de eerste auto met innovatieve matrix-technologie waarmee Ingolstadt weer een voorsprong op de concurrentie neemt.

Lees verder  |  Reageer

Organisatietrots belangrijke pijler voor goed werkgeverschap

14 augustus 2013 - Wat is het geheim van de populairste werkgevers van Nederland? De mate waarin medewerkers trots zijn op hun werkgever, blijkt uit grootschalig onderzoek van Effectory en Intermediair uitgevoerd onder ruim 300 organisaties.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
472  473  474  475  ...  541