Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Opgefriste Audi A8 blijft teasen met matrix-verlichting

14 augustus 2013 - Audi wordt door velen gezien als de 'verlichtingskoning' onder de automerken. In de 'ogen' van de op stapel staande vernieuwde A8 is dat wel heel letterlijk te zien, want dat model is namelijk de eerste auto met innovatieve matrix-technologie waarmee Ingolstadt weer een voorsprong op de concurrentie neemt.

De opgefriste A8 staat op het punt onthuld te worden en het grootste nieuws daaraan geeft Audi zelf al prijs door veelvuldig te schermen met hun matrix-verlichtingstechnologie. Op deze tweede teaserfoto is te zien hoe een LED-koplamp met deze innovatieve techniek er uitziet op een A8. Naast interessante functies hebben de Audi-ontwerpers natuurlijk ook een vinger in de pap gehad. Zowel het automobiele als het menselijke oog wil tegenwoordig immers ook wat en zodoende is het design van Audi’s matrix-verlichting al evenzo gelikt als de techniek zelf.

Inlezen over hoe Audi´s matrix-verlichting werkt kan hier. Meer details over de vernieuwde A8 zelf volgen over enkele weken als de A8 wordt gepresenteerd tijdens de IAA in Frankfurt. Op 12 september opent deze de deuren.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.