Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Aanschafkosten nog altijd leidend voor keuze duurzame maatregelen

26 augustus 2013 - Steeds meer toeleveranciers maken werk van duurzaamheid. Maar hoe zorgen zij dat er ook met hun groene producten gewerkt wordt? Uit onderzoek voor het BouwKennis Jaarrapport Nederland 2013/2014 blijkt dat de keuze voor duurzame maatregelen vooral gemaakt wordt in de ontwerp- en initiatieffase van een project.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers: lichtpuntjes voor de tweede helft van het jaar

23 augustus 2013 - Er zijn nog geen signalen van krachtig economisch herstel, maar ondernemers zijn over het algemeen minder negatief dan in voorgaande kwartalen. Dat blijkt uit de nieuwste Conjunctuurenquête Nederland, die elk kwartaal het beeld bij ondernemers meet.

Lees verder  |  Reageer

Middenbedrijf financiert groei vooral uit eigen middelen

23 augustus 2013 - Nederlandse middelgrote ondernemingen financieren de noodzakelijke groei vooral uit eigen middelen. Externe financiers spelen binnen het middenbedrijf een beperkte rol bij het realiseren van de groeiambities van de bedrijven.

Lees verder  |  Reageer

ZZP'er vreest einde ondernemerschap maar kan wel op vakantie: rara?

23 augustus 2013 - ZZP'ers blijken nog genoeg financiële ruimte hebben om de mogelijke lastenverzwaringen, die er aan zitten te komen, te kunnen opvangen. Alleen hebben ze dat zelf niet door. Dat blijkt uit een onderzoek van ZZP Netwerk Nederland.

Lees verder  |  4 reacties

Horizontale samenwerking cruciaal voor logistieke sector

23 augustus 2013 - Horizontale samenwerking is een van de voorwaarden voor renderende groei in de logistieke sector. Deze conclusie trekken ABN AMRO, Transport en Logistiek Nederland (TLN) en expediteursorganisatie FENEX in deel twee van het rapport ‘Logistieke waarde creëer je samen’.

Lees verder  |  Reageer

Koopkracht zelfstandigen kan nog verder afnemen

22 augustus 2013 - Uit de jongste cijfers van het CBS blijkt dat veel zelfstandigen veel koopkracht hebben ingeleverd. Het nieuws is in feite oud, want wie in de markt staat neemt de temperatuur van het consumentenvertrouwen en dat van de koopkracht dagelijks op.

Lees verder  |  1 reactie

Plantensector gaat op termijn bloeiende toekomst tegemoet

22 augustus 2013 - De export van planten is van groot economisch belang. Hoewel de export in de eerste helft van 2013 daalde, ziet ABN AMRO veel potentie bij ondernemers voor toekomstige groei. Dit valt te lezen in de Sectorupdate Planten die is verschenen ter gelegenheid van de vakbeurs Plantarium 2013.

Lees verder  |  1 reactie
'Geen alles-overtreffende Bugatti Veyron'

'Geen alles-overtreffende Bugatti Veyron'

21 augustus 2013 - De Super Sport is de krachtigste en snelste Veyron die Bugatti zal bouwen. Dat heeft de CEO van het merk, Wolfgang Schreiber, laat weten naar aanleiding van de geruchten dat de Veyron uitgezwaaid zou worden met een nog snellere uitvoering.

Lees verder  |  Reageer

De belangrijkste CRM succesfactoren

21 augustus 2013 - Veel organisaties hebben in een CRM-oplossing geïnvesteerd. Dit doen ze om meer inzicht te krijgen in hun klantenbestand, maar ook om nieuwe klanten te werven en voorspellingen te maken. Hierbij is het belangrijk dat iedereen op één lijn zit voor wat betreft het inzetten van de oplossing binnen het bedrijf.

Lees verder  |  Reageer

Profileren op hoog niveau

21 augustus 2013 - Opvallen tussen ondernemend en baanzoekend Nederland is tegenwoordig een haast onmogelijke taak. Yvonne van Donkelaar toont lef. Zij solliciteert als eerste in Nederland naar een baan op een snelwegmast langs de A12 bij Utrecht. Wordt ze aangenomen, dan schenkt ze haar eerste maandsalaris aan het sociale initiatief Goedmarkt.

Lees verder  |  Reageer
Slimme verlichting voor vernieuwde Audi A8

Slimme verlichting voor vernieuwde Audi A8

20 augustus 2013 - Nog net voordat de gloednieuwe S-klasse bij de dealer staat presenteert Audi de opgefriste A8 en S8. Het grootste nieuws onder de vooral onderhuids aangebrachte verbeteringen zijn de innovatieve matrix-koplampen. Die 'zien' wat het menselijke oog vaak niet ziet.

Lees verder  |  Reageer
Range Rover (Sport) Hybrid vanaf september te koop

Range Rover (Sport) Hybrid vanaf september te koop

20 augustus 2013 - Land Rover heeft de Range Rover en Range Rover Sport Hybrid klaar. De levering komt begin 2014 op gang, maar bestellen kan al vanaf 10 september. Weliswaar voor nog onbekende prijzen.

Lees verder  |  Reageer
Jaguar XJ opent de deuren naar meer luxe

Jaguar XJ opent de deuren naar meer luxe

20 augustus 2013 - Beetje bij beetje stellen verschillende fabrikanten hun auto's voor het volgende modeljaar voor. Dat is gebruikelijk in de zomer. Voor Jaguar, of eigenlijk gezegd de XJ komt daar uiterst goed uit, want zo valt het minder op dat men toch wat vreest voor de nieuwe S-klasse.

Lees verder  |  Reageer

Duizend financiële scans zonnepanelen in jaar tijd

20 augustus 2013 - Veel ondernemers en particulieren willen investeren in zonnepanelen en laten hun plannen financieel scannen. Mede dankzij een goede samenwerking met diverse partijen in de agrarische wereld waaronder bedrijven, gemeentes en in het bijzonder Projecten LTO Noord en LTO Noord Advies, heeft Flynth op 13 augustus 2013 de 1000e financiële analyse gemaakt.

Lees verder  |  1 reactie
Vorige  |  
471  472  473  474  ...  541