Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Werkgevers onder vuur van kabinet en FNV

23 september 2013 - Net als de economische vooruitzichten voor een deel van de bedrijven verbeteren, met name voor die bedrijven die zich richten op de export, komt de FNV met een stevige looneis en kondigt het kabinet nieuwe lastenverzwaringen aan.

Lees verder  |  Reageer
Porsche voltooid turbo-schare met 911 Turbo Cabriolet

Porsche voltooid turbo-schare met 911 Turbo Cabriolet

22 september 2013 - In november van dit jaar presenteert Porsche de 911 Turbo Cabriolet en de 911 Turbo S Cabrio. En dat precies vijftig jaar na het debuut van de eerste 911. Tijd voor een party dus. En deze twee open topversies beloven weer een waar feestje te worden.

Lees verder  |  Reageer
MTM pompt Audi S8 op tot 650 pk

MTM pompt Audi S8 op tot 650 pk

22 september 2013 - De Audi S8 is van zichzelf al geen misselijk mannetje met zijn 520 paardenkrachten. MTM, een tuner gevestigd op steenworpafstand van de fabriek in Ingolstadt vond het blijkbaar allerminst toereikend.

Lees verder  |  Reageer

MKB vindt gratis software ongeschikt voor zakelijk gebruik

20 september 2013 - Meer dan de helft (52 procent) van de MKB-ondernemers is van mening dat gratis online software om online samen te werken niet geschikt is voor zakelijk gebruik. Bij ZZP’ers ligt dit percentage iets lager: 36 procent vindt dat dergelijke online software niet thuishoort in de zakelijke markt.

Lees verder  |  Reageer

MKB flink internationaal actief

20 september 2013 - Steeds meer bedrijven zijn internationaal actief. Dit kan via export en import, maar ook door het hebben van buitenlandse vestigingen. Nederland behoort wereldwijd tot de koplopers als het gaat om directe investeringen in het buitenland.

Lees verder  |  Reageer

Volgend jaar meer geld voor innovatie in het MKB, daarna fors minder

20 september 2013 - In 2014 komt, volgens de miljoenennota, meer budget beschikbaar voor de innovatiesubsidie WBSO. In volgende jaren zullen innovatieve ondernemers het echter met forst minder belastingvoordelen en subsidies moeten doen. Daarmee kiest het kabinet voor een korte termijn innovatiebeleid.

Lees verder  |  Reageer
Maserati Quattroporte Diesel heeft een prijs

Maserati Quattroporte Diesel heeft een prijs

19 september 2013 - Alsof Maserati er zelf ook nog even aan moet wennen heeft het, enige tijd later dan de benzines, nu ook de Quattroporte met dieselmotor in de prijslijsten opgenomen.

Lees verder  |  Reageer
BMW 3-serie is 'Zakenauto van het Jaar'

BMW 3-serie is 'Zakenauto van het Jaar'

19 september 2013 - De BMW 3-serie is verkozen tot Zakenauto van het Jaar, een titel die hij al twee keer eerder won. De vakjury prijst vooral de innovatieve milieubesparende technieken die de 3-serie rijk is, alsook de algehele uitstraling van de BMW.

Lees verder  |  Reageer

ZZP’ers uitgekeken op kabinet

19 september 2013 - Zzp’ers zijn uitgekeken op dit kabinet. Dat zegt VZZP voorzitter Fred de Boer in een reactie op de plannen die met Prinsjesdag gelanceerd zijn. Vooral de korting op de zelfstandigenaftrek is teleurstellend.

Lees verder  |  1 reactie

Betaalt u uw werknemers ook graag dubbel?

19 september 2013 - In de uitspraak van 3 mei jongstleden (nr. 12/01670, NJB 2013/1309) heeft de Hoge Raad besloten dat werknemers, die minder dan vijftien uur per week werken en waarvan de tijdstippen of de omvang niet of niet eenduidig is vastgelegd, voor iedere oproep met een werkonderbreking welke meer bedraagt dan een gewone pauze minimaal drie uur loon betaald dienen te krijgen, zelfs indien dit leidt tot een dubbele beloning.

Lees verder  |  Reageer

Bezuinigen op bouw kosten 11. 000 banen

19 september 2013 - "In 2014 kunnen zo'n 11.000 bouwvakkers weer aan het werk, als de Tweede Kamer de geplande bezuinigingen op bouw en infra nu schrapt," zo klinkt bij de Miljoenennota de oproep van Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend, Nederland.

Lees verder  |  Reageer

Slijters verbijsterd over accijnsverhoging gedistilleerd

19 september 2013 - In het Regeerakkoord stond een accijnsverhoging voor bier en wijn gepland van veertien procent en vijf procent voor sterke drank. Om niet teveel uit de pas te lopen met de accijnstarieven in onder meer Duitsland heeft het kabinet besloten in plaats daarvan de accijns op alle alcoholhoudende dranken te verhogen met 5,75 procent.

Lees verder  |  Reageer
2016 het jaar van Bentley's eerste SUV

2016 het jaar van Bentley's eerste SUV

18 september 2013 - Nagenoeg gans West-Europa kreeg een collectieve zuuroprisping toen Bentley vorig jaar in Genève een conceptcar voor een SUV voorstelde. Niettemin was er meer dan voldoende interesse om het licht voor serieproductie op groen te zetten en Bentley laat nu weten wanneer we hun eerste 'hoogmodel' kunnen verwachten.

Lees verder  |  Reageer

Inzichtelijk maken rendement uit opleiden is uitdaging voor industrie

18 september 2013 - Het realiseren en in kaart brengen van rendement uit opleiden is een grote uitdaging binnen de industriële branche. Dat stelt ROVC in haar nieuwste whitepaper ‘Van vakmanschap naar rendement’. Aangezien er veel factoren zijn die invloed hebben op het resultaat, is het leggen van causale verbanden moeilijk.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
465  466  467  468  ...  541