Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

100 stuks van BMW X6 M Design Edition

24 september 2013 - De X6 begint al aardig een oude reus te worden en vaker niet dan wel zie je dat in de verkoopaantallen terug. Om de X6, voordat hij wordt opgevolgd, nog een laatste duwtje in de rug te geven is BMW gestart met het introduceren van speciale uitvoeringen. De X6 M Design Edition bijt de spits af.

We zetten zo onze vraagtekens bij het feit dat het absolute topmodel van de serie als basis de beste keus is om de BMW X6 nog een keer te laten opleven, maar smakelijk is het natuurlijk wel. Met 555 paarden onder de kap, gepaard met een koppel van 680 Nm is het immers niet behelpen. Dat alleen al is een bijzonderheid op zich. Maar daarvoor heet dit model natuurlijk geen Design Edition. De verklaring daarvoor komt zoal op het conto van de matzwarte grille, de koolstofvezel achterspoiler, de speciale 21 inch en niet te vergeten de driekleurige striping. Voor wie deze (optionele) rode en blauwe strepen niet kan thuisbrengen; sinds jaar en dag maken ze onderdeel van de huisstijl van BMW´s performance-huis. In het interieur maakt het vele zwarte leder met rode accenten de Design Edition-uitvoering net even wat specialer dan een ‘standaard’ X6 M.



Nederland
Naar de prijs is het tevergeefs vragen, want naar alle waarschijnlijkheid zal deze X6 M niet in ons land worden gevoerd. Mocht de importeur hiertoe wel een poging wagen, dan is het alsnog de vraag of hij bij een Nederlandse dealer komt te staan gezien de beperkte oplage van 100 stuks.

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.