Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Nederland zet stap vooruit met financiering duurzame bouw

18 september 2013 - Nederland kan in Europa op het gebied van duurzaamheid opnieuw een voorbeeldfunctie vervullen nu financiële instrumenten beschikbaar komen om de gebouwde omgeving te verduurzamen. De mogelijkheid om leningen via de energierekening te vereffenen, opent de deur om initiatieven op het gebied van energiebesparing en CO2-reductie te financieren.

Lees verder  |  Reageer
Vernieuwde Audi A8 in de verkoop

Vernieuwde Audi A8 in de verkoop

17 september 2013 - Wie de vernieuwde Audi A8 zo snel mogelijk in levende lijve wil bewonderen kan daarvoor nog tot 22 september aanstaande naar Frankfurt reizen. Niet nodig en gewoon meteen bestellen, dan kan vanaf heden ook. Audi heeft de prijzen bekendgemaakt en de orderboeken geopend.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers: begroting 2014 minst van alle kwaden

17 september 2013 - Het kabinet heeft volgens VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland in de begroting voor 2014 gekozen voor het minst van alle kwaden. Het bedrijfsleven wordt relatief ontzien, maar de pijn van de recessie wordt nog hevig geleden.

Lees verder  |  Reageer

Palingsector blij met Europees besluit duurzaamheid

17 september 2013 - Vorige week woensdag heeft het Europees parlement besloten over maatregelen om de palingstand in Europa te verbeteren. Stichting DUPAN is blij met de uitkomsten van het debat en het besluit om eind dit jaar nieuwe regels in te voeren.

Lees verder  |  Reageer

Zzp'ers worden extra gepakt

17 september 2013 - Zelfstandigen zonder personeel voelen net als iedereen de algemene bezuinigingsmaatregelen in hun portemonnee. Maar zij leveren nog eens extra in doordat het kabinet volgens de uitgelekte begrotingsstukken 300 miljoen euro snijdt in de zelfstandigenaftrek.

Lees verder  |  Reageer

Luchtvrachtsector: 95 procent onvoorbereid op invoering EU-wetgeving

17 september 2013 - De internationale luchtvrachtsector is niet goed voorbereid op de nieuwe EU-wetgeving voor de beveiliging van luchtvracht naar EU-landen. Op 1 juni 2014 gaat de nieuwe wet in, die alle vliegtuigmaatschappijen die vracht vervoeren vanuit landen buiten de EU, plus alle betrokken bedrijven en personen, verplicht in het bezit te zijn van een ACC3-certificering.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers leveren grote bijdrage aan maatschappelijke activiteiten

16 september 2013 - Een onderzoek onder ruim 70 ondernemers – voornamelijk als zzp’er actief in de zakelijke dienstverlening – laat zien dat bijna 70 procent van hen maatschappelijke activiteiten uitvoert. Ruim de helft van de ondernemers besteedt hieraan gemiddeld een tot vier uur per week en bijna 30 procent maar liefst vijf tot acht uur per week.

Lees verder  |  1 reactie

Online marketing ondergeschoven kindje voor MKB'er

16 september 2013 - Online marketing is voor veel MKB-ondernemers nog onbekend terrein. Slechts de helft van de MKB'ers maakt gebruik van marketing via internet. En 48 procent heeft bijvoorbeeld geen idee wat de aanduidingen SEO en SEA betekenen.

Lees verder  |  4 reacties

Europese bouwbedrijven genereren meer omzet buiten thuismarkten

16 september 2013 - De omzet die grote Europese bouwers verkrijgen door internationalisatie is gestegen van 50 procent in 2011 naar 56 procent in 2012. Hierbij hebben vooral Spaanse bouwers hun activiteiten internationaal uitgebreid. De trend van diversificatie lijkt juist te zijn gestabiliseerd.

Lees verder  |  2 reacties

Alternatieve financieringsvormen nog niet volwassen

13 september 2013 - Nu veel ondernemingen in het MKB behoefte hebben aan krediet en banken ‘terugtrekkende bewegingen’ maken, vooral als het gaat om kleinere kredieten onder de 250.000 euro ontstaat er ruimte voor andere vormen van financiering. Daarbij kan worden gedacht aan crowdfunding, kredietunies en online bemiddeling tussen investeerders en ondernemers met een businessplan.

Lees verder  |  6 reacties

Ondernemingen brengen zichzelf in problemen met impulsieve online strategie

13 september 2013 - Organisaties weten wel dat het consumentengedrag drastisch is veranderd waarbij consumenten steeds vaker gebruik maken van internet voor het opzoeken van productinformatie of het kopen van producten. TIE Kinetix constateert echter dat veel leveranciers worstelen met het bepalen van de juiste online strategie.

Lees verder  |  Reageer
Maserati gaat als een raket

Maserati gaat als een raket

12 september 2013 - Maserati heeft de wind in de zeilen. In de eerste acht maanden van dit jaar heeft het merk al drie keer zoveel orders geschreven als over heel 2012.

Lees verder  |  Reageer

Zzp’er wil af van uurtje factuurtje

12 september 2013 - Inhoudelijke beoordelingen op geleverde prestaties worden steeds crucialer voor zzp’ers. 53 procent van de zzp’ers zegt meer beoordeeld te willen worden op output en niet alleen op het daadwerkelijk aantal gewerkte uren. Deze groep wil dus af van het concept ‘uurtje factuurtje’.

Lees verder  |  7 reacties

Vertrouwen in event-marketing groeit

12 september 2013 - 33 procent van de bedrijven verwacht dat hun budgetten voor evenementen de komende zes maanden zullen stijgen. Het vertrouwen in de markt blijft ook bij de eventbedrijven stijgen. Dat komt naar voren uit de resultaten van de Zevende EventMonitor.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
466  467  468  469  ...  541