Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Top Zestien veelbelovende markten in 2015

11 december 2014 - Hoewel de BRIC-landen nog steeds belangrijke afzetmarkten zijn, hebben zij een deel van hun glans verloren. Deze landen verliezen terrein aan andere opkomende markten die op verschillende terreinen beter presteren.

Lees verder  |  Reageer
Officieel: MINI John Cooper Works

Officieel: MINI John Cooper Works

10 december 2014 - MINI komt vandaag naar buiten met de officiële bekendmaking van de John Cooper Works. De onthulling komt een dag na de lekkage van het hete bommetje en bevestigen grotendeels onze vermoedens!

Lees verder  |  Reageer

Helft zzp’ers scoort klanten via LinkedIn

10 december 2014 - Eén op de twee zzp’ers (49 procent) die gebruikmaken van LinkedIn, scoort jaarlijks een of meerdere klanten via LinkedIn. Daarmee is het zakelijk netwerk tweeënhalf keer zo effectief als Twitter (21 procent) en bijna drie keer zo effectief als Google Plus (zeventien procent).

Lees verder  |  Reageer

Vijf cybersecurity-voorspellingen voor 2015

10 december 2014 - Geen dag gaat voorbij zonder dat we horen of lezen over nieuwe vormen van cybercrime: we zien continue veranderingen in zowel het doelwit en de manier van aanvallen, als de schaalgrootte en de wijze waarop cybercriminelen zichzelf ontwikkelen en versterken.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes-Benz GLE Coupé is een feit!

9 december 2014 - De BMW X6 moet zijn monopoliepositie afstaan. Eindelijk, want van enige competitie is nog nooit iemand slechter geworden. Met gepaste trots presenteert Mercedes-Benz dan ook de nieuwe GLE Coupé.

Lees verder  |  Reageer

Toekomst vakbeurzen & expocentra onder druk

9 december 2014 - Beursorganisatoren en expocentra blijken amper opgewassen tegen de veranderingen binnen hun branche. De terugloop van bezoekers, veranderend bezoekersgedrag en de opmars van online platformen zijn belangrijke ontwikkelingen waarop weinig van hen een antwoord hebben.

Lees verder  |  Reageer

Zzp'er brengt werkdag per week door in auto

8 december 2014 - De zzp'er is verknocht aan zijn auto en maakt meer gebruik van zijn 'heilige koe' dan de gemiddelde Nederlander. Voor bijna 80 procent van de zzp'ers is de auto het meest gebruikte vervoersmiddel.

Lees verder  |  Reageer

Loonstijging november 1,6 procent

8 december 2014 - Cao-partijen hebben in de maand november een gemiddelde loonstijging van 1,6 procent afgesproken. Dat is precies gelijk aan het gemiddelde van alle 2014-akkoorden. Bescheiden economische groei en een lage inflatie zijn de belangrijkste verklaringen voor het uitblijven van hogere loonafspraken.

Lees verder  |  Reageer

Supermarktomzet november stijgt

8 december 2014 - De Nederlandse supermarktomzet is in november 2014 met 0,8 procent gestegen van 2,54 miljard euro (november 2013) naar 2,56 miljard euro. De omzet per kassabon steeg licht met 0,2 procent van 21,84 euro (november 2013) naar 21,87 euro.

Lees verder  |  Reageer
M Performance injecteert sportiviteit in BMW X6

M Performance injecteert sportiviteit in BMW X6

7 december 2014 - In november presenteerde BMW de nieuwe X6 M. En het maakte ook diens prijskaartje bekend. Maar voor wie een kleine 170 mille net iets te veel van het goede is, maar wel extra sportiviteit wenst is er M Performance. En die bieden nu een volledig pakket om de X6 met extra sportiviteit te injecteren.

Lees verder  |  Reageer
Willys AW 30 Berlinetta: Alpine herleeft!

Willys AW 30 Berlinetta: Alpine herleeft!

5 december 2014 - Vrijwel iedereen kent de Alpine A-110. De beroemde sportauto uit de jaren '60 en '70 die Renault nieuw leven in gaat blazen in 2016. Maar denk vooral niet dat dit een flauwe kopie is waarmee het gras onder de voeten van Renault wordt weggemaaid. Willys heeft met de AW 380 Berlinetta net zo veel recht op een retromodel van de Alpine als die grote Franse autofabrikant.

Lees verder  |  Reageer

Freelancers zeer positief over inkomsten in 2015

5 december 2014 - Een meerderheid van de freelancers verwacht in 2015 meer inkomsten te genereren. Dat blijkt uit onderzoek onder 401 aan Tentoo verbonden freelancers. Bijna 53 procent van de respondenten denkt volgend jaar meer te verdienen.

Lees verder  |  Reageer

MKB’ers Flevoland verwachten vaakst omzetstijging

5 december 2014 - Ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, gevestigd in de provincie Flevoland, verwachten het vaakst van alle provincies het jaar af te kunnen sluiten met omzetgroei. Van hen denkt 67 procent voor het einde van dit jaar groei in omzet te realiseren.

Lees verder  |  Reageer

Scherpe focus op prijs beperkt herstel retailsector

5 december 2014 - De volumes in de detailhandel tonen in 2014 tot nu toe een licht herstel, na zes jaar van daling. ABN AMRO verwacht dat het volume in de sector als geheel dit jaar ongeveer 0,75 procent hoger is dan een jaar geleden. Het lijkt erop dat dit bescheiden herstel zich in december zal doorzetten.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
393  394  395  396  ...  541