Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Ondernemer gebruikt steeds vaker Facebookvideo

25 november 2014 - Middelgrote en kleine bedrijven maken steeds meer gebruik van de kracht en creativiteit van video gecombineerd met het bereik en de grootte van Facebook om in contact te komen met huidige en potentiële klanten.

Lees verder  |  Reageer

Nederlander laat zich leiden door korting bij online shoppen

25 november 2014 - Niet alleen tijdens de halfjaarlijkse sale in de winkelstraten laten Nederlanders hun keuze voor een winkel voor een belangrijk deel afhangen van de korting die zij ontvangen. Ook bij het online shoppen vormt korting een belangrijke keuzefactor.

Lees verder  |  1 reactie
Mercedes-Benz verrijkt zich met CLA Shooting Brake

Mercedes-Benz verrijkt zich met CLA Shooting Brake

24 november 2014 - Mercedes is weer een model rijker: de CLA Shooting Brake. Het zusje van de CLS Shooting Brake en tegelijkertijd stationvariant van de CLA is meteen als ook als snelle '45 AMG' uit de doeken gedaan.

Lees verder  |  Reageer

Doe mee aan de Berenschot Strategy Trends 2015

24 november 2014 - Voor de negende keer vindt het Berenschot Strategy Trends plaats onder de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Net zoals vorig jaar biedt het onderzoek inzicht in de strategische keuzes van honderden ondernemers en bestuurders. 

Lees verder  |  Reageer

Nederlandse ondernemers succesvol door inzetten geografische informatie

24 november 2014 - We beseffen het vaak niet, maar Nederland kent veel talent – zeker op technologiegebied. Zo zijn start-ups als de file transfer-dienst WeTransfer, het uitleenplatform Peerby en de ontwikkeldienst voor apps en mobiele websites van LayerGloss inmiddels al zeer succesvol.

Lees verder  |  Reageer

Belastingaangifte ondernemers makkelijker

24 november 2014 - Middelgrote ondernemingen zijn wereldwijd minder tijd kwijt om hun belastingaangifte in te vullen. Het aantal uren dat ondernemers kwijt zijn aan alle verplichtingen is met vier uur afgenomen ten opzichte van vorig jaar.

Lees verder  |  Reageer

B2B-leveranciers spelen in op zakelijke markt en investeren in e-commerce

24 november 2014 - Het aantal online business-to-business-aankopen (B2B) neemt verder toe en B2B-leveranciers spelen hierop in met een uitbreiding van hun e-commerceplatforms en hun omni-channelmogelijkheden.

Lees verder  |  Reageer

Webshop levert onderneming vijftien procent extra omzet op

21 november 2014 - Uit onderzoek van SEOshop onder 250 ondernemingen blijkt dat ondernemers met een fysieke winkel vijftien procent extra omzet binnenhalen dankzij hun webshop. Verder blijkt dat ondernemers die zowel een webshop als een fysieke winkel hebben, vijftien procent extra omzet tijdens de feestdagen verwachten.

Lees verder  |  Reageer

Accountants: einde uurtje-factuurtje in zicht

21 november 2014 - Driekwart van de accountants verwacht dat uren schrijven in de toekomst niet meer de basis van zijn verdienmodel is. De beroepsgroep is sowieso erg te spreken over de mate waarin ze meegaat met de veranderingen.

Lees verder  |  Reageer

Zzp-pensioenfonds minder in trek dan verwacht

21 november 2014 - Het zzp-pensioenfonds dat deze week werd gepresenteerd door vier zzp-organisaties en p APG kan op minder interesse rekenen dan verwacht. Slechts 12,3 procent van de zzp’ers wil zich in 2015 aansluiten bij het fonds, zo blijkt uit onderzoek van de ZZP Barometer onder 866 zzp’ers

Lees verder  |  Reageer

DGA heeft geen idee wat zijn eigen verloning kost

20 november 2014 - Vraag een DGA wat zijn eigen verloning kost en het antwoord blijft vrijwel altijd uit. Dat is wat WePayPeople ervaart in de dagelijkse praktijk. In een speciaal radiospotje dat nu te horen is op Radio 1 en BNR Nieuwsradio spoort WePayPeople de DGA aan deze kosten eens te bekijken.

Lees verder  |  Reageer

'Nederland moet Mexicaans voorbeeld volgen'

20 november 2014 - Er wordt beweerd dat, wanneer iedereen in Europa zou overstappen op geavanceerde vormen van e-factureren, een bedrag van 231 miljard euro kan worden bespaard. Gelet op de huidige adoptiegraad zal het echter nog wel even duren voordat deze besparingen worden gerealiseerd.

Lees verder  |  Reageer

Ambitieus mkb jaarlijks goed voor twintig procent extra banen

20 november 2014 - Ambitieuze groeiers in het mkb (omzet vanaf drie miljoen euro) blijken stevige aanjagers van de werkgelegenheid. De 79 sterkste ondernemingen uit deze groep creëerden van 2011 tot 2014 1.830 nieuwe banen (voltijd), een groei van twintig procent per jaar.

Lees verder  |  Reageer
Lexus LF-C2 hint naar opvolger IS Cabriolet

Lexus LF-C2 hint naar opvolger IS Cabriolet

19 november 2014 - Lexus meldt enthousiast dat de LF-C2 Concept slechts een blik in de designtoekomst van het merk is, maar wij weten natuurlijk wel beter. Het op het oog productierijpe studiemodel is bovenal de cabrioletversie van de RC Coupé en opvolger van de IS Cabriolet die begin 2013 van het toneel verdween.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
396  397  398  399  ...  541