Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Visitekaartjes drukken; einde in zicht of nog steeds trendy?

1 december 2014 - Het papieren kaartje met uw naam, bedrijfsnaam, functie en contactgegevens... visitekaartjes. Hoe zit het tegenwoordig met het gebruik ervan? Uit onderzoek van Reclameland blijkt dat steeds minder vaak op visitekaartjes drukken wordt gezocht.

Lees verder  |  4 reacties

Voorzichtig herstel architectenbranche zet niet door

1 december 2014 - Het voorzichtige herstel van de architectenbranche uit de tweede helft van 2013 en het eerste kwartaal van 2014 stagneert. De verwachtingen van architectenbureaus voor 2015 zijn daarom zeer voorzichtig.

Lees verder  |  1 reactie
F1-kampioen Mercedes brengt SL 63 AMG F1 Edition uit

F1-kampioen Mercedes brengt SL 63 AMG F1 Edition uit

30 november 2014 - Met een één-tweetje kan Mercedes-Benz spreken over een zeer geslaagd F1-seizoen. Als we het merk moeten geloven hebben kersvers F1-kampioen Lewis Hamilton en de nummer twee Nico Rosberg zelfs meegeholpen aan de ontwikkeling van de SL 63 AMG F1 World Championship Editions.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe Corvette Z06 kost slechts € 238,- per pk

30 november 2014 - Amerikaanse muscle-cars zijn niet alleen snel, ze zijn ook flink voordeliger dan concurrenten met vergelijkbare vermogens. De nieuwe Corvette Z06 spant hierin de nieuwe kroon met een schreeuwend uiterlijk en een kostprijs van nog geen tweehonderdvijftig euro per paardenkracht.

Lees verder  |  Reageer

Kwart ZZP’ers actief in de zakelijke dienstverlening

28 november 2014 - Het aantal ZZP’ers in de zakelijke dienstverlening is in de afgelopen vijf jaar fors gegroeid, met 74.000 naar meer dan een kwart miljoen. Als gevolg van deze groei is inmiddels een kwart van alle ZZP’ers in Nederland actief als zelfstandig adviseur.

Lees verder  |  Reageer

Do's en dont's voor uw online datingprofiel

28 november 2014 - ‘Mijn auto, mijn huis aan de zee, mijn jacht.’ We hebben de neiging alleen positieve eigenschappen en activiteiten te delen op datingsites om de beste versie van onszelf in de spotlights te zetten.

Lees verder  |  Reageer

Kredietwaardigheid bedrijven Azië-Pacific zorgwekkend

28 november 2014 - Bedrijven in de regio Azië-Pacific maken zich vaker dan vorig jaar zorgen over hun cashflow. Dit weerspiegelt een groeiende bezorgdheid over de verslechtering van de kredietwaardigheid van bedrijven in verschillende landen in de regio.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers slecht geïnformeerd over gevolgen Wet werk en zekerheid

27 november 2014 - Met de feestdagen voor de deur worden de personeelsplanningen flink opgerekt door MKB ondernemers. Veel medewerkers worden extra ingezet tijdens aanvullende koopavonden en koopzondagen voor Sinterklaas en Kerst.

Lees verder  |  Reageer

Werkgevers: meer flexibel personeel in 2015

27 november 2014 - Een groot deel van de Nederlandse werkgevers verwacht dat in 2015 de flexibilisering van hun personeelsbestand zal doorzetten. Eenderde van hen voorziet dat het aantal vaste medewerkers zal afnemen, eveneens eenderde denkt dat het flexibele personeelsbestand juist zal groeien.

Lees verder  |  2 reacties

Black Friday en Cyber Monday waaien over vanuit de VS

27 november 2014 - Met de feestdagen in aantocht beginnen de aanbiedingen van Nederlandse retailers steeds scherper te worden. Internationaal, en dan met name in de VS en de UK, begint de kerstgekte dit weekend.

Lees verder  |  Reageer

Topdrukte bij notarissen

26 november 2014 - Notarissen hebben het dit einde van het jaar drukker dan ooit tevoren. Doordat de huizenmarkt een enorme opleving beleeft en de belastingvrije schenkingsmaatregel aan het einde van het jaar afloopt, is het 'topdrukte'.

Lees verder  |  2 reacties

Zzp'ers zijn niet uit op belastingvoordeel

26 november 2014 - Het kabinet wil het aantal zzp’ers in Nederland indammen. Het CPB kopt in diverse kranten dat zzp'ers uit zijn op belastingvoordeel. Uit verschillende interviews met zzp'ers  blijkt dit niet zo te zijn.

Lees verder  |  4 reacties

Europese Hof ondersteunt ABU in strijd tegen uitzendbeperking in cao's

26 november 2014 - De inzet van uitzendkrachten mag niet langer beperkt worden door bepalingen in cao's. De ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) is verheugd met de steun van de advocaat- generaal van het Europese Hof.

Lees verder  |  Reageer

Bloggen steeds lucratiever

25 november 2014 - Het Nederlandse bedrijfsleven schat de invloed van bloggers eindelijk op waarde. Blog PR, of 'blogger relaties', neemt momenteel een vlucht in ons land.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
395  396  397  398  ...  541