Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

24 september 2012 - Startende bedrijven zijn klein bij de start en dat blijft daarna meestal ook zo. De meeste startende ondernemers hebben geen personeel, ook na vijf jaar ondernemen. De werkgelegenheid die startende ondernemers voor zichzelf creëren, is in veel gevallen ook beperkt.

Lees verder  |  2 reacties

'Bedrijven positioneren verkeerd'

24 september 2012 - Nederlandse organisaties positioneren zich te vaak verkeerd ten opzichte van hun markt. Dat komt doordat ze bij het kiezen van een marktpositionering nog steeds uitgaan van zichzelf in plaats van hun klanten.

Lees verder  |  Reageer
Maserati GranCabrio MC toont spierballen

Maserati GranCabrio MC toont spierballen

23 september 2012 - Maserati voegt de GranCabrio MC toe aan haar modellengamma. De uitvoering laat de spierballen van de vierzits GranCabrio extra goed voor de dag komen.

Lees verder  |  Reageer

Mkb gaat twintig procent energie besparen

21 september 2012 - 500 mkb-ondernemers, van bakkers en slagers tot aan recreatie-, horeca- en metaalverwerkingsbedrijven, gaan zich inspannen om in anderhalf jaar tijd twintig procent energie te besparen op de werkvloer.

Lees verder  |  Reageer

Meer BYOD, meer beveiligingsincidenten

21 september 2012 - Per maand raakt 4,3 procent van de endpoints binnen het MKB besmet. Dit komt neer op een infectieratio van 52,1 procent op jaarbasis. Dit blijkt uit onderzoek onder 100 IT-beveiligingsproviders voor het MKB van Osterman Research in opdracht van Trend Micro.

Lees verder  |  Reageer

21 september 2012 - Branchevereniging FOSAG/NOA roept met kracht de politieke partijen op om de woningmarkt weer in beweging te brengen. Alleen zo kan de aanhoudende malaise in de nieuwbouw en het onderhoud worden bestreden.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe Audi S3 stijgt tot grotere hoogte

Nieuwe Audi S3 stijgt tot grotere hoogte

20 september 2012 - Parijs staat voor Audi grotendeels in het teken van de nieuwe A3. Want niet alleen staat daar de nieuwe A3 Sportback te glimmen, ook de verse S3 zal zijn opwachting gaan maken. Vooralsnog alleen als driedeurs maar wel met cijfers die behoorlijk dicht tegen de huidige RS3 aan komen te liggen.

Lees verder  |  Reageer

Crowdfunding steeds belangrijker voor creatieve sector

20 september 2012 - Door 200 miljoen aan bezuinigingen en een stagnerende markt is crowdfunding het afgelopen half jaar steeds belangrijker geworden voor de creatieve sector. In de eerste helft van dit jaar is al meer geld met crowdfunding opgehaald dan in heel 2011.

Lees verder  |  1 reactie

Mobiel ondernemen heeft de toekomst

20 september 2012 - De verwachting is dat bestedingen via smartphones over vijf jaar in Nederland ruim een miljard euro bedragen. Voor ondernemers biedt dit kansen. Onderzoek toont echter aan dat mobiel ondernemen binnen het mkb vooralsnog niet hoog op de agenda staat.

Lees verder  |  1 reactie

Meer administratieve rompslomp voor zzp'er?

20 september 2012 - Zzp’ers en opdrachtgevers moeten samen per 2014 hun samenwerking via internet bij de belastingdienst toetsen. Dat blijkt uit een brief van demissionair staatssecretaris Weekers (VVD) aan de Tweede Kamer.

Lees verder  |  1 reactie
De nieuwe Audi A3 Sportback

De nieuwe Audi A3 Sportback

19 september 2012 - Je kon de klok erop gelijkzetten, Audi komt naar Parijs met de vijfdeursvariant van de nieuwe A3. Niet alleen het aantal portieren verdubbelde, ook de binnenruimte werd vergroot door het ontwerp in de lengte op te rekken.

Lees verder  |  Reageer

Grote kansen voor duurzaamheid in hotelsector

19 september 2012 - Duurzaamheid neemt in de bouw-, onderhoud- en renovatieplannen van hotels een steeds prominentere plaats in. Dit blijkt uit de nieuwe BouwKennis Hotel Bouwplannen Scan. Zeven op de tien hotels vindt duurzaamheid inmiddels (zeer) belangrijk bij uitbreiding, nieuwbouw of renovatie.

Lees verder  |  Reageer

Win een website

19 september 2012 - Gratis een gloednieuwe, professionele website voor uw bedrijf, stichting of vereniging? Bij Yellow Lemon Tree kunnen ondernemers een website winnen ter waarde van 3.500 euro.

Lees verder  |  Reageer

Groene ondernemer door naar finale Postcode Lottery Green Challenge

19 september 2012 - Daan Weddepohl uit Amsterdam staat aanstaande zondag samen met Molly Morse uit de Verenigde Staten en Nick Gerritsen uit Nieuw-Zeeland in de finale van de Postcode Lottery Green Challenge 2012 in New York.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
529  530  531  532  ...  541