Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Ondernemers vinden zich het meest in de standpunten van SGP

12 september 2012 - Een ruime meerderheid (64 procent) van de Nederlandse ondernemers vindt dat de onbelaste reiskostenvergoeding gehandhaafd dient te worden. Van de zeven belangrijke ondernemersthema’s die nu spelen in de politiek zijn ondernemers hierover het meest eensgezind.

Lees verder  |  Reageer

12 september 2012 - De aangekondigde stabilisatie van de WGA-premies bij het UWV, is niet houdbaar als veel werkgevers terugkeren naar het publieke stelsel. Dit verwacht Aon Hewitt op basis van een inventarisatie van de gevolgen van de aankondiging die het UWV eerder deze maand deed.

Lees verder  |  Reageer

Werkgevers aanhoudend somber over arbeidsmarkt

12 september 2012 - Werkgevers hebben aanhoudend sombere verwachtingen voor de arbeidsmarkt in het vierde kwartaal van 2012. Dat blijkt uit de Arbeidsmarktbarometer (MEOS) van ManpowerGroup.

Lees verder  |  Reageer

11 september 2012 - Volgens 84 procent van de Europese en Japanse bedrijven moet het dieptepunt van de financiële crisis nog komen. De dalende koopkracht wordt als voornaamste oorzaak genoemd, gevolgd door het gebrek aan geschoold personeel en de financiële problemen in de Euro-zone.

Lees verder  |  Reageer

Eerste MKB-innovatievoucher uitgereikt

11 september 2012 - André Jansen van Maan Engineering uit Raalte heeft afgelopen donderdag de eerste MKB-innovatievoucher van de provincie Overijssel uitgereikt gekregen. Hij ontving een cheque van ruim 2.500 euro uit handen van Theo Rietkerk, gedeputeerde economie, energie en innovatie.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes-Benz B-klasse voordelig op aardgas

Mercedes-Benz B-klasse voordelig op aardgas

10 september 2012 - Vanaf heden is de Mercedes B-klasse nu ook leverbaar als aardgasauto. De B 200 Natural Gas Drive is niet alleen goedkoper aan de pomp, over deze driester hoeft ook maar 20% bijtelling afgedragen te worden.

Lees verder  |  Reageer

Halvering bouwsector dreigt

10 september 2012 - "De EIB-cijfers maken het zonneklaar: verder ingrijpen op de woningmarkt is ronduit dramatisch voor de bouwsector, maar ook voor huiseigenaren, de starters van nu en iedereen die in de toekomst nog eens een huis wil kopen." Dit stelt Bouwend Nederland-voorzitter Elco Brinkman.

Lees verder  |  Reageer

AWVN: loonstijging 2013 lager dan CPB-raming

10 september 2012 - De lonen stijgen in 2013 minder dan waar het Centraal Planbureau van uit gaat. Dat heeft AWVN berekend op basis van alle cao’s met afspraken voor volgend jaar. Terwijl het CPB rekent met 2,25 procent voorspelt AWVN een stijging van de lonen in 2013 van 1,75 procent.

Lees verder  |  Reageer

Schoonmaakbranche investeert zelf in taaltrajecten

10 september 2012 - Werkgevers in de schoonmaak- en glazenwassersbranche gaan meer schoonmakers Nederlands leren. Voorheen werden deze taaltrajecten voor een belangrijk deel door gemeenten gefinancierd.

Lees verder  |  Reageer

Unique Kieskompas helpt ondernemers met politieke keuze

7 september 2012 - Unique heeft het Het Kieskompas voor Ondernemers gelanceerd. Het kompas helpt ondernemers een passende stem uit te brengen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen op 12 september.

Lees verder  |  Reageer

'ZZP'er heeft meeste baat bij Kunduzcoalitie'

6 september 2012 - Na een grondige analyse van de partijprogramma’s voor de Tweede Kamerverkiezingen, concludeert ZZP Netwerk Nederland dat er onder de partijen geen ‘overduidelijke winnaars’ zijn, maar wel twee grote verliezers waar de ondernemende ZZP’er vooral niet op moet stemmen.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips om te besparen op brandstofkosten

6 september 2012 - Nu de brandstofprijzen richting de twee euro gaan, lopen de kosten voor de werkgever steeds verder op. Werkgevers komen dan ook meer en meer in actie tegen de torenhoge brandstofkosten bij leaseauto's.

Lees verder  |  Reageer

Eventsector verwacht klappen

6 september 2012 - Het ondernemingsvertrouwen van Belgische en Nederlandse eventbedrijven zakt. Dat blijkt uit de resultaten van de derde EventMonitor van eventplanner.be /.nl. 23 procent van de eventbedrijven verwacht dat de budgetten voor evenementen de komende zes maanden inkrimpen en dat hun omzet zal dalen.

Lees verder  |  Reageer
Audi RS5 Cabriolet: niet voor ijdeltuiten

Audi RS5 Cabriolet: niet voor ijdeltuiten

5 september 2012 - Audi heeft de lekkerste RS van dit moment gepresenteerd: de RS5 Cabriolet. Waarom? Heel simpel, omdat het een cabriolet is. En het moet zonder twijfel optimaal genieten zijn van de V8-sound zonder de interferentie van een (geluidswerend) dak tussen uitlaat en het menselijk gehoor.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
531  532  533  534  ...  541