Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Nieuwe Range Rover: alle details

Nieuwe Range Rover: alle details

5 september 2012 - De nieuwe generatie van het Britse boegbeeld mochten we vorige maand al bewonderen. Sinds vandaag hebben we ook alle details van deze reus die luxe en ruigheid weet te combineren.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijven met meer dan tien werknemers groeien sneller

5 september 2012 - Uit onderzoek van PerspeXo blijkt dat bedrijven met tien tot 25 medewerkers op bijna alle terreinen vooruit zijn gegaan ten opzichte van ondernemers tot tien medewerkers en makkelijker kunnen doorgroeien.

Lees verder  |  Reageer

Bent u bekend met verplichte bedrijfshulpverlening?

5 september 2012 - Bijna de helft van de MKB'ers weet niet dat het verplicht is om een bedrijfshulpverlener binnen het bedrijf te hebben, zo blijkt uit onderzoek door Stichting Bedrijfshulpverlening Nederland.

Lees verder  |  Reageer

Finalisten ING Retail Jaarprijs 2012 bekend

5 september 2012 - De Vakjury van de ING Retail Jaarprijs nomineert drie winkelketens en drie zelfstandige winkeliers voor de Vakjury-hoofdprijzen. De opvolgers van Primera en Tieleman Keukens maakt de Vakjury op 14 november 2012 bekend tijdens het ING Retail Jaarprijs Gala.

Lees verder  |  Reageer

Nederlandse ondernemers zijn Europagezind

4 september 2012 - De meerderheid van ondernemers in ons land is van mening dat een anti-Europa houding slecht is voor de Nederlandse economie. 75 procent vindt het dan ook een slecht idee als Nederland uit de Europese Unie zou stappen, slechts negen procent is hier voor.

Lees verder  |  Reageer

WGA-premie UWV: werkgeverslasten blijven gelijk

4 september 2012 - De gemiddelde WGA-premie voor werkgevers die bij UWV voor arbeidsongeschiktheid verzekerd zijn is vrijwel gelijk aan de huidige premie en voor volgend jaar vastgesteld op 0,52 procent (huidig: 0,53 procent). Ook voor de komende jaren verwacht UWV een stabiel of hooguit licht oplopend premieniveau.

Lees verder  |  Reageer

4 september 2012 - Graydon en Aanenuitbesteden.nl lanceren een koppeling tussen de bedrijfsinformatie van beide organisaties. Hiermee spelen ze in op de behoefte aan betrouwbare kredietinformatie in de bouwbranche vanwege de flinke toename in het aantal faillissementen.

Lees verder  |  Reageer
Aston Martin Vanquish krijgt prijskaart

Aston Martin Vanquish krijgt prijskaart

3 september 2012 - De nieuwe Britse supersporter mag dan zuiniger zijn dan zijn voorganger, veel goedkoper is hij er niet op geworden. Aston Martin schuift de Vanquish naar voren als nieuwe topper en aan zo'n vlaggenschip hangt natuurlijk een bijpassend prijskaartje.

Lees verder  |  Reageer

MKB-Nederland werkt samen met ICC

3 september 2012 - MKB-Nederland gaat samenwerken met de International Chamber of Commerce (ICC) Nederland. Hiermee willen de organisaties in deze verkiezingstijd het belang van export voor het Nederlandse mkb extra onderstrepen.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemer neemt hogere btw eerst voor eigen rekening

3 september 2012 - Ondernemers in de meeste sectoren zullen de hogere btw dit jaar nog niet volledig doorberekenen aan hun klanten. Dat blijkt uit onderzoek van ING Economisch Bureau, zo schrijft de Telegraaf.

Lees verder  |  Reageer

Nominaties Beste Bed & Breakfast van Nederland 2012

3 september 2012 - Drie bed & breakfasts zijn genomineerd voor de titel van Beste Bed & Breakfast van Nederland 2012. Het gaat om Résidence La Vie en Rose in Lottum, Bed & Breakfast Hamshorst in De Lutte en B&B Buinerstee in Buinerveen.

Lees verder  |  Reageer
Ook Maserati GranCabrio Sport van update voorzien

Ook Maserati GranCabrio Sport van update voorzien

2 september 2012 - In navolging van de GranTurismo Sport heeft ook de GranCabrio Sport een kleine krachtkuur ondergaan. Dankzij een nieuwe versnellingsbak schiet de Maserati nog sneller door zijn verzetten.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemer kiest op 12 september als ondernemer

31 augustus 2012 - Standpunten van politieke partijen op het gebied van ondernemerschap spelen een grote rol (75 procent) in de keuze van ondernemers. Ook vinden ondernemers standpunten met betrekking tot Europa erg belangrijk (73 procent).

Lees verder  |  Reageer

Klein beginnen loont

31 augustus 2012 - Startende ondernemers kunnen het beste alleen beginnen, in plaats van direct personeel in dienst te nemen bij de start van het bedrijf. Ondernemers mét personeel die oorspronkelijk alleen begonnen, hebben hogere inkomsten en overlevingskansen dan ondernemers die direct personeel in dienst namen.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
532  533  534  535  ...  541