Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Ford Focus is kersverse Zakenauto van het Jaar

Ford Focus is kersverse Zakenauto van het Jaar

30 september 2012 - De Ford Focus mag zich een jaar lang Zakenauto van het Jaar noemen. De Focus kreeg van de vakjury het hoogst aantal punten op alle technische en zakelijke criteria en scoorde tevens verdienstelijk op zaken als representativiteit, styling en rijeigenschappen.

Lees verder  |  Reageer

Aanstaande lastenverzwaringen vallen slecht bij ondernemers

28 september 2012 - Een meerderheid van de ondernemers is het niet eens met de kabinetsplannen zoals die op Prinsjesdag bekend zijn gemaakt. Met name de maatregelen die een lastenverzwaring voor ondernemers opleveren vallen uiteraard erg slecht.

Lees verder  |  Reageer

Berijders steeds vaker in de knel

28 september 2012 - Het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2012 bevestigt dat de berijder van een auto van de zaak steeds verder in de knel komt tussen zware fiscale lasten en de verscherpte voorwaarden voor het gebruik van de zakelijke auto door de werkgever. VAVDZ waarschuwt werkgevers en overheid voor negatieve gevolgen.

Lees verder  |  Reageer

28 september 2012 - ZZP’ers moeten geen reiskosten meer op de nota voor opdrachtgevers zetten, zodra de introductie van de nieuwe regeling met betrekking tot de belaste woon-werkverkeervergoeding een feit is. Dat stelt ZZP Netwerk Nederland tenminste.

Lees verder  |  3 reacties

Aanpak btw-fraude heeft impuls gekregen

28 september 2012 - De Belastingdienst zet sinds 2009 meer medewerkers in om btw-fraude bij grensoverschrijdende handel binnen de Europese Unie (ook wel intracommunautaire btw-fraude of carrouselfraude genoemd) tegen te gaan.

Lees verder  |  Reageer
Exagon heeft Furtive eGT showroomklaar

Exagon heeft Furtive eGT showroomklaar

27 september 2012 - Fisker en Tesla krijgen concurrentie uit Frankrijk. Op het Autosalon van Parijs heeft Exagon Motors de definitieve Furtive eGT onthuld, exact twee jaar na de voorstelling van het prototype op dezelfde beurs.

Lees verder  |  Reageer

Steeds meer winkelruimte beschikbaar

27 september 2012 - Het direct beschikbare aanbod van te verhuren en te verkopen winkelruimte is in de eerste helft van 2012 verder toegenomen. Halverwege 2012 werd circa twee miljoen vierkante meter winkelruimte te huur of te koop aangeboden.

Lees verder  |  1 reactie

27 september 2012 - De Europese autoverkoop daalt dit jaar met zes procent als gevolg van de kredietcrisis. Hoewel de markt op middellange termijn weer zal aantrekken, komt meer dan twintig procent van de autodealers in de financiële problemen.

Lees verder  |  Reageer
Audi Crosslane Concept belichaamt toekomstige Q´s

26 september 2012 - Het kon niet anders dan dat Audi nog met een nieuw toekomstgericht studiemodel naar Parijs zou reizen. En jawel, dit is de Crosslane Concept. Het model geeft ons een blik op de Q-modellen die komen gaan en daarbij spelen " hoe kan het ook anders " lichtgewichtheid en spaarzaamheid een belangrijke rol.

Lees verder  |  Reageer

Toeleverancier steeds vaker geldschieter

26 september 2012 - De helft van de business-to-businessbedrijven ziet het betaalgedrag van hun klanten verslechteren. Een op de acht bedrijven betaalt zelf echter ook na de gestelde betaaltermijn.

Lees verder  |  Reageer

Achterblijvende binnenlandse bestedingen zet MKB onder druk

26 september 2012 - Het Nederlandse midden- en kleinbedrijf heeft door haar sterke binnenlandse oriëntatie veel last van een dalende consumptie, een overheid die minder inkoopt bij het bedrijfsleven en een afname van de investeringen.

Lees verder  |  Reageer

Nederlandse exporteurs optimistisch over groei

25 september 2012 - Nederlandse exporteurs zien ondanks de economische crisis voldoende kansen voor groei. Zo komt het gemiddelde groeipercentage hoger uit dan begin 2012. Exporteurs gingen toen nog uit van een gemiddelde groei van zeven procent. Nu verwachten zij dat hun omzet uit export met maar liefst tien procent groeit.

Lees verder  |  Reageer

Faillissementsgolf treft bouw branchebreed

25 september 2012 - Niet alleen aannemers, maar de gehele bouwbranche, van groothandels tot stukadoors, kampt met een forse toename van het aantal faillissementen. Dit blijkt uit cijfers over de eerste acht maanden van 2012 die Faillissementsdossier.nl bekend maakte.

Lees verder  |  Reageer

Peerby wordt tweede op Postcode Lottery Green Challenge

24 september 2012 - Daan Weddepohl heeft met zijn duurzame initiatief Peerby een gedeelde tweede plaats van de internationale Postcode Lottery Green Challenge gewonnen. De prijs werd zondagavond uitgereikt in New York als onderdeel van het Clinton Global Initiative.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
528  529  530  531  ...  541