Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Aston Martin hult nieuwe DB9 in Virage-looks

Aston Martin hult nieuwe DB9 in Virage-looks

18 september 2012 - In Parijs zal Aston Martin niet alleen de compleet nieuwe Vanquish in de schijnwerpers zetten. Op de Franse beursvloer is namelijk ook plaats gemaakt voor de vernieuwde DB9. Maar is die wel echt nieuw of zien we hier de Virage gewoon terugkeren?

Lees verder  |  Reageer
Prijzen nieuwe Range Rover fors lager

Prijzen nieuwe Range Rover fors lager

18 september 2012 - De introductie van een V6 in de nieuwe Range Rover betekent een prijsverlaging van ruim 23 mille. Daarbovenop heeft dit nieuwe blok een C-energielabel gekregen dankzij een gedaald verbruik en dito CO2-uitstoot. Een grote goed-nieuws-show dus!

Lees verder  |  Reageer

Vergrijzing ondernemers zet bedrijfsprestaties onder druk

18 september 2012 - De leeftijd van de ondernemer is van invloed op de ontwikkeling van de omzet, werkgelegenheid en de winst. Hoe ouder de ondernemer wordt hoe meer dit drukt op de bedrijfsprestaties. Ook de innovatiekracht wordt minder naargelang de leeftijd van de ondernemer toeneemt.

Lees verder  |  Reageer

e-Commerce Amsterdam: druk op marktleiderschap Google in zicht?

18 september 2012 - Op donderdag 6 september werd in Felix Meritis te Amsterdam de eerste editie van e-Commerce Amsterdam gehouden. Het evenement trok bijna 300 e-Commerce professionals.

Lees verder  |  Reageer

AWVN: maak minder onderscheid tussen flexwerkers en vast personeel

17 september 2012 - Werkgevers doen er verstandig aan minder onderscheid te maken tussen flexwerkers en vast personeel. Het gewone personeelsbeleid voor werknemers, moet personeelsbeleid voor werkenden worden.

Lees verder  |  Reageer

MKB Nederland vertrouwt op Rutte en de rede

17 september 2012 - Wat betekent de verkiezingsuitslag voor ondernemend Nederland? MKB Nederland-voorzitter Hans Biesheuvel ziet hem in ieder geval rooskleurig in, zo stel hij op MKB Servicedesk.

Lees verder  |  Reageer

To BYOD or not to BYOD?

14 september 2012 - Door de groeiende populariteit van smartphones en tablets ziet men steeds vaker privé-apparaten op de werkvloer. Werknemers gebruiken deze apparaten ook voor werkdoeleinden - van e-mail tot presentaties. Dit heet Bring Your Own Device (BYOD). Maar is dit voordelig voor ondernemers of juist niet?

Lees verder  |  1 reactie

Veel ondernemers nog onbekend met nieuwe bv-recht

14 september 2012 - Per 1 oktober 2012 geldt het nieuwe bv-recht. Deze wetswijziging moet ervoor zorgen dat ondernemen vanuit een bv aantrekkelijker wordt. Ook het oprichten van een bv wordt eenvoudiger. Veel ondernemers zijn nog niet bekend met de veranderingen.

Lees verder  |  Reageer

'Bouw heeft sleutelrol in beleid nieuw kabinet'

14 september 2012 - Bouwend Nederland is tevreden over de duidelijke verkiezingsuitslag. "Het is nu de kunst om snel een stabiel kabinet samen te stellen dat een evenwichtig beleid voert, gericht op nieuw vertrouwen op de woningmarkt en dus economisch herstel. In beide speelt de bouw een sleutelrol." Dit stelt Elco Brinkman, voorzitter van Bouwend Nederland.

Lees verder  |  Reageer

Scan toont kansen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

14 september 2012 - Ondernemers die willen weten hoe ver zij zijn met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) volgens de MVO-richtlijn ISO 26000, kunnen hun bedrijfsvoering scannen op startenmetiso26000.nl.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemingsorganisaties tevreden met uitslag

13 september 2012 - De ondernemingsorganisaties VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland zijn content met de uitslag van de verkiezingen. Nederland heeft gekozen voor het midden.

Lees verder  |  Reageer

Buitenzwembad en boothuis belangrijkste eisen voor exclusieve woningen

13 september 2012 - Een buitenzwembad, boothuis of manege zijn de belangrijkste criteria bij de keuze voor exclusieve woningen. Potentiële kopers van huizen in het topsegment kijken minder naar de aanwezigheid van een jacuzzi, sauna of thuisbioscoop.

Lees verder  |  Reageer

Goede werkgevers zijn klantgericht

13 september 2012 - Tevreden medewerkers? Daar plukken klanten de vruchten van. Althans, dat bewijzen de medewerkers van de 100 beste werkgevers van Nederland. Zij zijn bijzonder tevreden over hun organisatie als werkgever, maar ook over de klantgerichtheid van hun organisatie.

Lees verder  |  Reageer

13 september 2012 - Ondernemers van nu moeten scherp aan de wind varen. Daarvoor is een goede financiële huishouding onmisbaar. En dat willen ze nog wel eens vergeten, stelt Paul Dinkgreve, voorzitter van SRA.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
530  531  532  533  ...  541