Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

'One size fits all' verleden tijd in arbeidsrelaties

16 oktober 2012 - De mindset van professionals is een belangrijke motor van hun arbeidskracht. Professionals navigeren op de arbeidsmarkt vanuit hun eigen denkkader in hun zoektocht naar werk. Gewenste arbeidscontracten zijn op hún maat gemaakt.

Lees verder  |  1 reactie

Wat verwacht u van uw accountant? Doe mee aan wetenschappelijk onderzoek

16 oktober 2012 - SRA heeft de handen ineengeslagen met Universiteit Leiden voor een uniek wetenschappelijk onderzoek naar de wensen en verwachtingen van mkb-ondernemers ten aanzien van (de diensten en producten van) hun accountantskantoor, nu en in de toekomst.

Lees verder  |  Reageer

Kennis doorslaggevend voor het concurrentievermogen?

16 oktober 2012 - In veel hoogontwikkelde economieën, waaronder Nederland, is het percentage ondernemers in de beroepsbevolking de laatste decennia flink gestegen. Velen van hen hebben kleine bedrijven.

Lees verder  |  1 reactie
Mercedes-Benz C-klasse wederom met 20% bijtelling

Mercedes-Benz C-klasse wederom met 20% bijtelling

15 oktober 2012 - Met ons telkens veranderde belastingstelsel was de Mercedes C-klasse tijdelijk niet verkrijgbaar met 20% bijtelling. Dit probleem is nu opgelost want de C 220 CDI BlueEfficiency is zuiniger dan ooit tevoren.

Lees verder  |  Reageer
Eerste productie-Juke-R een feit

Eerste productie-Juke-R een feit

15 oktober 2012 - Maagdelijk wit is ´ie, de eerste voor stervelingen bedoelde Nissan Juke-R. Door de kleurloze lak oogt de productieversie een stuk lieflijker dan de matzwart conceptversies. Maar wat heet lief, de Juke-R #001 is nog sterker dan aanvankelijk werd beschreven.

Lees verder  |  Reageer

Top Europese bouwbedrijven groeit ondanks markt

15 oktober 2012 - Met het uitbreken van de crisis hebben veel grote Europese bouwconcerns in grote mate hun diensten verbreed. Om het afnemend aantal bouwopdrachten op te kunnen vangen, zijn zij steeds vaker actief in andere sectoren en in andere delen van de keten.

Lees verder  |  Reageer

Meld vastgelopen bouwprojecten

15 oktober 2012 - Er staan 8.000 banen op de tocht: er ligt ruim een miljard aan investeringen op de plank. Daarom roept Bouwend Nederland Randstad Zuid haar leden, particulieren, maar ook opdrachtgevers op om vastgelopen bouw- en infraprojecten te melden.

Lees verder  |  2 reacties

Impact verkleining kredietportefeuille banken nog voelbaar tot 2016

15 oktober 2012 - Nu banken in de Eurozone zich verder achter hun nationale grenzen terugtrekken, neemt de bancaire kredietverlening tweemaal zo snel af als na het hoogtepunt van de mondiale financiële crisis.

Lees verder  |  Reageer
Meer voor minder: Alfa Giulietta Limited Editions

Meer voor minder: Alfa Giulietta Limited Editions

14 oktober 2012 - In navolging van de Business Editions lanceert Alfa Romeo nu een tweetal Limited Editions van de Giulietta. Tot en met 15 november aanstaande zijn deze Giulietta's extra aantrekkelijk geprijsd waardoor ze 'meer voor minder' bieden.

Lees verder  |  Reageer

Invoering Uniforme Loonbegrip leidt tot kostenstijging

12 oktober 2012 - Met ingang van 1 januari 2013 wordt de Wet Uniformering Loonbegrip ingevoerd. Deze wet heeft tot gevolg dat sectoren waar veel werknemers met relatief lage lonen en parttimers werken, worden geconfronteerd met een aanzienlijke loonkostenstijging.

Lees verder  |  Reageer

AWVN: ‘Nieuw draagvlak onder werknemers cruciaal’

12 oktober 2012 - "Voor werkgevers is het vinden van nieuw draagvlak en nieuwe betrokkenheid van werknemers cruciaal. In de komende decennia zullen met name die ondernemingen succesvol zijn die er in slagen om vanuit de dialoog met werknemers vernieuwing te realiseren."

Lees verder  |  Reageer
Baas boven baas: Porsche Cayenne Turbo S

Baas boven baas: Porsche Cayenne Turbo S

11 oktober 2012 - Alsof de 500 pk sterke Turbo-uitvoering nog niet genoeg is presenteert Porsche de Cayenne Turbo S. Met nog eens vijftig paardenkrachten meer is het model iets minder krachtig dan z'n rivaal, de BMW X5 M, maar komt hij sneller uit de startblokken.

Lees verder  |  Reageer
Welkom vernieuwde Lamborghini LP560-4 Gallardo Spyder!

Welkom vernieuwde Lamborghini LP560-4 Gallardo Spyder!

11 oktober 2012 - Wat eigenlijk het decor " de Autosalon van Parijs " had moeten zijn voor de gloednieuwe generatie vormde slechts het showtoneel van de vernieuwde Lamborghini Gallardo. Een lichte teleurstelling al heeft de volbloed gedurende het afgelopen decennia weinig van haar sexy looks verloren. Zeker de Spyder die we nu in haar nieuwe gedaante te zien krijgen.

Lees verder  |  Reageer

Gezondere werknemers leveren bedrijfsleven miljarden op

11 oktober 2012 - Als werkgevers investeren in de duurzame inzetbaarheid van werknemers levert dat geld op. Als het ziekteverzuim door duurzaam werken met één procent daalt, scheelt dat alle Nederlandse werkgevers samen jaarlijks 2,6 miljard euro in kosten.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
525  526  527  528  ...  541