Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Renault populairste leasemerk in derde kwartaal 2012

5 oktober 2012 -  Waar eerder Volkswagen bovenaan alle top tien lijsten prijkte, is automerk Renault het derde kwartaal van 2012 de absolute favoriet onder leaserijders. Dit blijkt uit de kwartaalanalyse van LeasePlan Nederland.

Lees verder  |  Reageer

Nieuw keurmerk beschermt belangen Nederlands bedrijfsleven

5 oktober 2012 - Het nieuwe ‘Nederlands Goed’ keurmerk behartigt de belangen van het Nederlandse bedrijfsleven door in te spelen op de toenemende consumentenbehoefte naar Nederlandse goederen en diensten.

Lees verder  |  Reageer
Mazda6 Sportbreak met 20% bijtelling: de details

Mazda6 Sportbreak met 20% bijtelling: de details

4 oktober 2012 - Mazda heeft speciaal voor Nederland alle zeilen bij gezet. Het wilde de nieuwe 6 namelijk koste wat kost zo snel mogelijk in de vaderlandse showroom hebben staan. Dat is gelukt want het nieuwe vlaggenschip is nu drie maanden verkrijgbaar met 20% bijtelling.

Lees verder  |  Reageer

Werkgevers betalen rekening voor Modernisering Ziektewet

4 oktober 2012 - Werkgevers die met tijdelijke krachten werken, krijgen mogelijk te maken met een flinke lastenverzwaring per 1 januari 2014. De kosten voor sociale zekerheid komen hiermee nog meer op het bord van het bedrijfsleven te liggen.

Lees verder  |  1 reactie

Aantal oninbare vorderingen in Noord-Amerika stijgt

4 oktober 2012 - De Atradius Payment Practices Barometer, een onderzoek bij B2B-leveranciers van producten en diensten in Noord-Amerika, geeft aan dat gemiddeld 5,3 procent van de globale waarde van de vorderingen van B2B-bedrijven als oninbaar wordt afgeschreven, in vergelijking met 4,0 procent een jaar eerder.

Lees verder  |  Reageer

Zeven veel gemaakte fouten op sociale media

4 oktober 2012 - Een zakelijk Facebook of Twitter account beheren? Lijkt eenvoudig. Maar zelfs grote merken met een duidelijke strategie, maken blunders. Het is dus belangrijk te weten waar u mee bezig bent en hoe u veelgemaakte fouten voorkomt.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijven twijfelen over nut branchevereniging

3 oktober 2012 - Brancheorganisaties slagen er onvoldoende in om hun toegevoegde waarde duidelijk te maken. Tienduizenden leden geven hun eigen branchevereniging een onvoldoende. Gemiddeld genomen krijgt de branchevereniging een 6,5.

Lees verder  |  Reageer

Industriesector kampt met instroom kundig personeel

3 oktober 2012 - Hoewel de industrie in tijden van crisis met een omzetstijging van twee procent de motor van Nederlandse economie vormt, zien veel industriële bedrijven de gebrekkige instroom van vakkundig personeel als grootste rem op de toekomstige ontwikkeling van hun bedrijf (68 procent).

Lees verder  |  Reageer

Bedrijven ontevreden over hun advocaat

2 oktober 2012 - De klantgerichtheid van grote Nederlandse advocatenkantoren is ver onder de maat. Dat concludeert het onderzoeksrapport van organisatieadviesbureau Ngenious.

Lees verder  |  Reageer

In juli meeste faillissementen sinds begin crisis

2 oktober 2012 - Het aantal faillissementen is in het derde kwartaal van 2012 wederom gestegen. In totaal gingen er 23 procent meer bedrijven failliet dan in dezelfde periode vorig jaar. Alle provincies kampten met meer faillissementen. In Zuid-Holland en Zeeland was de stijging het minst.

Lees verder  |  1 reactie

Eerste certificaten prestatieladder socialer ondernemen uitgereikt

2 oktober 2012 - Vrijdag 28 september 2012 hebben zestien bedrijven in Nederland officieel van Stichting In-return Nederland (SIRN) een erkenning op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) overhandigd gekregen.

Lees verder  |  Reageer

Overleef de economische crisis met functioneel beheer

1 oktober 2012 - Goed functioneel beheer leidt tot een grotere productiviteit bij medewerkers en voorkomt onnodige uitgaven aan ICT. Essentieel in deze barre economische tijden. Toch is het begrip van en de kennis over functioneel beheer vaak minimaal.

Lees verder  |  Reageer

Woningnieuwbouw komende jaren onder de 50. 000

1 oktober 2012 - De komende jaren zullen er beneden de 50.000 nieuwe woningen gereedgemeld worden. Het aantal gereedmeldingen zakt in 2012 naar 48.000. In 2013 loopt dit aantal terug naar 42.000 en in 2014 naar 41.000.

Lees verder  |  Reageer

1 oktober 2012 - Denkt u eraan een werving- en selectiebureau of headhunter in te schakelen voor het vinden van nieuwe mensen op topposities in uw onderneming? Lees dan eerst even deze vijf do’s van Ivy Wxec.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
527  528  529  530  ...  541