Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

ABN Amro: 'Bankenbelasting maakt mkb-krediet duurder'

23 oktober 2012 - De kredietverlening van Nederlandse banken aan bedrijven dreigt voor langere tijd een probleem te worden. De verhoging van de bankenbelasting zal vooral door het Midden- en Kleinbedrijf gevoeld worden.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijven zijn nog niet zo (h)appig

22 oktober 2012 - Voor veel activiteiten is een app beschikbaar. Dat is niet zo raar want ruim 50 procent van de Nederlanders heeft een smartphone. Dit aantal groeit gestaag door. Apps raken ingeburgerd.

Lees verder  |  Reageer

ZZP Netwerk Nederland: ‘Noem schijnzelfstandige liever schijnwerknemer’

22 oktober 2012 - Enkele belangenbehartigers van ZZP’ers vinden dat schijnzelfstandigen géén ZZP’er meer moeten worden genoemd. Het voorstel kwam van Jerry Helmers, voorzitter van ZZP Netwerk Nederland, tijdens een expertmeeting op het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.

Lees verder  |  Reageer
BMW brengt speciale (X)6 in gelimiteerde oplage

BMW brengt speciale (X)6 in gelimiteerde oplage

21 oktober 2012 - Voor wie zijn zo'n reguliere 6-serie toch wat gewoontjes vindt is er het BMW Individual-programma. Om dit personalisatie-palet wat extra onder de aandacht te brengen zijn zowel de 6-serie als X6 in een gelimiteerd jasje gestoken.

Lees verder  |  Reageer

Grote verschillen tussen generaties ondernemers

19 oktober 2012 - Ondernemers zijn al geruime tijd gematigd negatief over de economie, maar halen onveranderd veel voldoening uit het ondernemerschap. Voor het grootste deel van de ondernemers komt het moment om te stoppen met het bedrijf pas in zicht als ze ruim een kwart eeuw aan het roer staan.

Lees verder  |  Reageer

Snelgroeiende bedrijven niet sneller failliet

19 oktober 2012 - Snelle groeiers zijn belangrijk voor de economische groei. Zij brengen innovatie en dynamiek in de economie. Tegelijkertijd worden ondernemers die snel groeien nogal eens gewaarschuwd dat ze niet te snel moeten groeien. Als het groeitempo te hoog ligt, dan zou dat wel eens negatief kunnen uitpakken en zelfs in een faillissement kunnen eindigen.

Lees verder  |  Reageer
Verwennerij: Porsche Panamera Platinum Edition

Verwennerij: Porsche Panamera Platinum Edition

18 oktober 2012 - Nu een facelift in het verschiet ligt wil Porsche graag af van haar huidige voorraad Panamera's. Een actiemodel wil daarin nog wel eens helpen en zie hier de Panamera Platinum Edition.

Lees verder  |  Reageer

MKB in Europa: tekenen van herstel

18 oktober 2012 - De economische crisis beïnvloedt de groei van het midden- en kleinbedrijf in de EU negatief. Schattingen laten zien dat er tussen 2008 en 2011 zo goed als geen groei in de MKB-werkgelegenheid is geweest, hoewel er verschillen bestaan tussen de lidstaten.

Lees verder  |  Reageer

Investeerders beoordelen ondernemers vooral op commerciële pit

18 oktober 2012 - Twee startende ondernemers houden een presentatie voor een investeerder. Beiden hebben een prima businessplan. Toch krijgt de één een financiering en de ander niet. Blijkbaar spelen nog andere factoren een rol bij investeringsbeslissingen. Hoe krijgt een ondernemer daar grip op?

Lees verder  |  Reageer

Vergroot uw aantrekkelijkheid met doorgroeimogelijkheden

18 oktober 2012 - Het faciliteren van ontwikkelingsmogelijkheden en het bieden van doorgroeimogelijkheden is volgens Nederlandse werknemers een belangrijk aspect voor een aantrekkelijke werkgever.

Lees verder  |  Reageer

ABN AMRO verwacht omzetherstel Nederlandse industrie

18 oktober 2012 - De omzet van de Nederlandse industrie stagneert in 2012, vooral door dalende volumes. In 2013 verwacht ABN AMRO een omslag: van een omzetdaling van 0,5 procent in 2012 naar een omzetgroei van drie procent in 2013.

Lees verder  |  Reageer

SEPA kan bedrijfsleven miljarden kosten

17 oktober 2012 - Europese bedrijven lopen het risico om miljarden euro’s te verliezen, doordat simpele betalingsfouten niet meer worden opgelost wanneer het nieuwe betalingssysteem SEPA ingevoerd wordt. Dit blijkt uit een nieuw rapport van Experian.

Lees verder  |  Reageer

Prestatiebeloning vooral voor trouwe werknemers

17 oktober 2012 - Ongeveer een kwart van alle werkgevers uit het MKB gebruikt prestatiebeloning om een deel van de werknemers te belonen. Naar eigen zeggen doen ze dit vooral om goede mensen te motiveren en langer bij het bedrijf te houden.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes hangt prijskaart aan SLS AMG GT

Mercedes hangt prijskaart aan SLS AMG GT

16 oktober 2012 - De Mercedes SLS AMG had met 571 pk niet bepaald een vermogenstekort, dat hield de fabrikant echter niet tegen om er nog een schepje bovenop te doen. De SLS AMG GT is op bijna alle fronten aangepakt en moet zich zodoende nog beter thuis voelen op het circuit.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
524  525  526  527  ...  541