Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

KPN opgenomen in Brisk Index

22 februari 2013 - Woensdag besloot Carlos Slim akkoord te gaan met een claimemissie door KPN ter waarde van maar liefst vier miljard euro en kreeg daarvoor in ruil directe invloed op het beleid van het in zwaar weer verkerende Nederlandse telecombedrijf.

Lees verder  |  Reageer

De maatschappelijke waarde van sociaal ondernemerschap

22 februari 2013 - Door de hardnekkigheid van grote maatschappelijke problemen en delegatie van verantwoordelijkheden naar lokale overheden (gecombineerd met budgettaire beperkingen), wordt er steeds meer een beroep gedaan op het bedrijfsleven.

Lees verder  |  Reageer

Innovators groeien harder qua omzet en winst

21 februari 2013 - Uit Symantec's recente State of Mobility-onderzoek 2013 komen twee duidelijke type organisaties naar voren: ‘innovators’ die mobiliteit al omarmen en ‘traditionelen’ die huiverig zijn om dit te implementeren.

Lees verder  |  Reageer

COEN: Nederlandse bedrijfsleven in mineur

21 februari 2013 - Het gaat slecht met het Nederlandse bedrijfsleven en herstel is nog niet in zicht. Na een tegenvallend 2012 begint ook het nieuwe jaar negatief. In het eerste kwartaal van 2013 staan alle indicatoren diep in het rood.

Lees verder  |  Reageer

Problemen op Nederlandse kantorenmarkt stapelen zich op

21 februari 2013 - Er lijkt vooralsnog geen eind te komen aan de problemen op de Nederlandse kantorenmarkt, die in 2012 opnieuw werd geconfronteerd met een sterk afnemende vraag en een flink oplopend aanbod van leegstaande en nog te verhuren kantoren.

Lees verder  |  Reageer
Audi A3 e-tron komt steeds dichterbij

Audi A3 e-tron komt steeds dichterbij

20 februari 2013 - Met de tweede generatie van de Audi A3 e-tron komt de eerste plug-in hybride voor Audi erg dichtbij. De A3 e-tron zal officieel worden voorgesteld tijdens de Autosalon van Genève en maakt indruk wat specificaties betreft.

Lees verder  |  Reageer

Herstel balans huishoudens doet volumes retail dalen

20 februari 2013 - De huidige situatie in de non-food retail is niet bepaald rooskleurig. Per saldo liepen de volumes sinds het begin van de economische crisis terug met ruim veertien procent.

Lees verder  |  Reageer

Export bijna vier procent hoger in december

20 februari 2013 - Het volume van de uitvoer van goederen was in december bijna vier procent groter dan een jaar eerder. In oktober en november was dit circa vijf procent.

Lees verder  |  Reageer
Audi RS Q3 : kwartet compleet

Audi RS Q3 : kwartet compleet

19 februari 2013 - Quattro GmbH bestaat 30 jaar en om dat te vieren introduceren ze aan de lopende band nieuwe RS-modellen. Audi's performancedivise heeft beloofd er minstens vier te onthullen. De RS 5 Cabriolet kennen we al, zo ook de nieuwe RS 6 Avant en de RS 7 Sportback. En dit is nummer vier: de RS Q3.

Lees verder  |  Reageer
Officieel: McLaren P1 heeft 916 pk

Officieel: McLaren P1 heeft 916 pk

19 februari 2013 - McLaren geeft steeds een beetje meer vrij over de P1 om tijdens de première op de Autosalon van Genève helemaal los te gaan met de cijfers op het gebied van snelheid. Die zullen ongetwijfeld zeer imponerend zijn, want McLaren heeft nu laten weten dat hun nieuwe hybride-hypercar het met 916 pk en 900 Nm doet.

Lees verder  |  Reageer

Vinden van de juiste partners cruciaal bij innovatie

19 februari 2013 - Niet zozeer de kwaliteit van de innovatie zelf, maar het vinden van de juiste partners is doorslaggevend voor het slagen van innovatieprojecten. Het beschikken over de juiste kennis, financiering en techniek zijn eveneens belangrijke succesfactoren.

Lees verder  |  Reageer

Crisis: zzp’ers in tang dure bemiddelaar

19 februari 2013 - Door de aanhoudende crisis en het gebrek aan opdrachten zijn hoogopgeleide zzp’ers steeds meer afhankelijk van dure opdrachtbemiddelaars. De kosten voor een succesvolle bemiddeling lopen op tot 35 procent van het uurtarief van een zelfstandige.

Lees verder  |  Reageer

Online inhuren personeel belangrijke bedrijfsstrategie

18 februari 2013 - Uit cijfers van Elance blijkt dat online werken in 2013 zal verdubbelen. In het rapport 2013 Online Work Predictions komen de belangrijkste redenen aan bod. Zo zal de diensteneconomie een transformatie ondergaan.

Lees verder  |  Reageer

Nederland laat potentieel van innovatieve bedrijven onbenut

18 februari 2013 - Nederland heeft het potentieel om een ideale springplank voor innovatie te zijn, maar laat deze mogelijkheid onbenut. Zo is er onvoldoende sprake van een goede match tussen starters en bestaande bedrijven. Een ander struikelblok is dat het bedrijven ontbreekt aan een gids die hen de weg wijst naar groeikapitaal.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
504  505  506  507  ...  541