Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Vijf tips om voorbereid te zijn op een noodsituatie

18 februari 2013 - Een groot gedeelte van de bedrijven in het midden- en kleinbedrijf organiseert nooit een ontruimingsoefening. Dit terwijl werkgevers wettelijk verplicht zijn dergelijke maatregelen te treffen ter voorbereiding op gevaarlijke situaties.

Lees verder  |  Reageer
Performance Package voor Mercedes A 45 AMG

Performance Package voor Mercedes A 45 AMG

17 februari 2013 - Behoorlijk onder de indruk zijn we van de Mercedes A 45 AMG. En het kan nog heftiger, met het optionele Performance Package!

Lees verder  |  Reageer

Bring Your Own staat hoog op MKB-agenda

15 februari 2013 - Vaste medewerkers en flexibel personeel staan het vaak vrij om zelf een keuze te maken welke software zij gebruiken, bijvoorbeeld om documenten te delen of op te slaan. 49 procent van de ondernemers in het MKB heeft nog geen Bring Your Own Software (BYOS) regelement.

Lees verder  |  Reageer

Prijs leidend bij aanschaf zakenauto

15 februari 2013 - Prijs en kwaliteit spelen bij de aanschaf van een zakenauto een veel grotere rol dan factoren als fiscale bijtelling. 27 procent van de MKB'ers noemt prijs als belangrijkste overweging, gevolgd door kwaliteit van de auto (21 procent).

Lees verder  |  Reageer

Nederlandse ondernemer staat sterk, maar moet tegenwind overwinnen

15 februari 2013 - Hoewel het de Nederlandse economie niet voor de wind gaat, zijn de vooruitzichten op de langere termijn gunstig. Zo beschikt Nederland over een goede uitgangspositie om groei te realiseren. Dit resulteert echter niet vanzelfsprekend in een sterke economische ontwikkeling.

Lees verder  |  Reageer

Woningmarkt moet Nederland uit recessie helpen

15 februari 2013 - Het pakket maatregelen om de woningmarkt vlot te trekken en de bouwsector te stimuleren moet de komende tijd zijn werk gaan doen. Dat kan Nederland uit de recessie helpen, zeggen VNO-NCW en MKB-Nederland.

Lees verder  |  Reageer
Dit vraagt BMW voor de 3-serie Gran Turismo

Dit vraagt BMW voor de 3-serie Gran Turismo

14 februari 2013 - Hoewel hij pas halverwege juni bij de dealers arriveert, heeft BMW nu al de prijzen van de nieuwe 3-serie Gran Turismo bekendgemaakt. Ze beginnen bij € 41.490,- voor de 320i GT.

Lees verder  |  Reageer

MKB’er spendeert twee hele dagen per maand aan administratie

14 februari 2013 - Een gemiddelde MKB’er besteedt maandelijks zestien uur en 53 minuten aan de financiële administratie, wat gelijkstaat aan twee volledige werkdagen die hij niet aan zijn voornaamste werkzaamheden kan besteden.

Lees verder  |  Reageer

BTW-verlaging goed nieuws

14 februari 2013 - De vereniging van zzp’ers, VZZP is blij met de heden aangekondigde BTW verlaging van 21 naar 6 procent. Die maatregel komt geen dag te vroeg, maar heel veel weken te laat, stelt de vereniging.

Lees verder  |  2 reacties

Valentijnsdag: 500 procent stijging in online bloemenverkoop

14 februari 2013 - De dag voor Valentijnsdag worden bijna zes keer zoveel bloemen verkocht ten opzichte van een gewone dag in januari en maart. De verkoopaantallen van de ‘liefdesboeketten’ zijn in Europa met ruim 500 procent gestegen.

Lees verder  |  Reageer

Flink misbruik vorstverletregeling

13 februari 2013 - Tijdens controles op de vorstverletregeling van de bouwsector hebben inspecteurs van UWV geconstateerd dat voor een op de vijf bouwvakkers misbruik is gemaakt van de regeling. De bouwvakkers waren door hun werkgevers aan het werk gezet, terwijl er ook een melding was gedaan dat er vanwege vorst niet kon worden gewerkt.

Lees verder  |  Reageer

Gebrek aan keuze drijft consument naar zelfde supermarkt

13 februari 2013 - Ruim een derde van de consumenten doet zijn boodschappen bij dezelfde supermarkt uit gebrek aan een beter alternatief. Slechts dertien procent is echt loyaal aan een supermarkt.

Lees verder  |  Reageer
Gelimiteerd: Audi A1 Admired

Gelimiteerd: Audi A1 Admired

12 februari 2013 - Begeerlijk opties mogen bij Audi dan doorgaans prijzig zijn, het merk lanceert regelmatig actiemodellen om het bestellen daarvan aantrekkelijk te maken. Neem de A1 Admired, de laatste smaakmaker van Audi. Die heeft een extra complete uitrusting tegen een lagere prijs en is slechts tijdelijk leverbaar.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes-Benz A 45 AMG overtreft M135i en RS3

Mercedes-Benz A 45 AMG overtreft M135i en RS3

12 februari 2013 - Audi, BMW, Ford, Volkswagen en ook Renault... ga er maar even goed voor zitten. Jij ook trouwens. AMG presenteert namelijk " eindelijk " de A 45 AMG, het absolute topmodel binnen de A-range en de eerste A-klasse geboren onder het performancelabel van Mercedes-Benz. Dat label heeft de laatste jaren behoorlijk gewerkt aan een positief imago dat bij voorbaat uitgegaan kan worden van serieuze, enerverende prestaties. En de A 45 AMG stelt daarin niet teleur.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
505  506  507  508  ...  541