Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Nieuwe Editions van BMW 1-, X1 en X3-serie

Nieuwe Editions van BMW 1-, X1 en X3-serie

6 februari 2013 - BMW presenteert de 1-serie Business Sport en de Chrome Line Edition van de X1 en X3. Volgens de importeur staan alle modellen voor een onderscheidende, luxe uitstraling tegen een aantrekkelijke prijs. Bestellen kan tot 30 juni en zolang de voorraad strekt.

Lees verder  |  Reageer

Oproep aan kabinet: bouw aan vertrouwen

6 februari 2013 - Het consumentenvertrouwen staat op een bijzonder laag niveau. Dat komt voor een belangrijk deel door de ontwikkelingen op de woningmarkt. De huizenprijzen dalen, de lasten stijgen en mensen weten niet waar dat eindigt. Onzekerheid is troef op de woningmarkt en dat straalt breed uit over de samenleving.

Lees verder  |  Reageer

BOM: economische toppositie Brabant vereist wil tot verandering

6 februari 2013 - De Brabantse economie zal zich grondig moeten moderniseren om op termijn een rol van betekenis te kunnen blijven spelen op een steeds uitdagender wereldmarkt. Dat betekent investeren in duurzaam concurrentievermogen, waarbij bedrijven, overheid en kennisinstellingen productieve allianties aangaan om innovaties ten dienste te stellen van het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

Lees verder  |  Reageer

Vermoeidheid en onoplettendheid oorzaken van de meeste ongevallen

6 februari 2013 - Negen van de tien ongevallen waarbij trucks betrokken zijn, zijn het resultaat van menselijk handelen. Dit is de conclusie uit een Europees rapport over verkeersveiligheid en ongevallen geschreven door Volvo Trucks.

Lees verder  |  Reageer

Persoonlijke service en beloftes nakomen belangrijkst voor consument

5 februari 2013 - De sleutels tot succes zijn: persoonlijk service, doen wat is beloofd maar ook wat extra’s leveren, snel handelen, betrouwbaar zijn, problemen oplossen en klanten niet negeren. Dat blijkt uit de ranglijst van Preferenso op basis van de beoordeling van de service van diverse bedrijven en professionals van duizenden consumenten.

Lees verder  |  Reageer

'Maak een einde aan nul-urencontracten'

4 februari 2013 - Nul-urencontracten moeten zo snel mogelijk afgeschaft worden. Een brede coalitie van AWVN, de CNV vakcentrale , detacheerders en uitzendbureaus is het daarover eens, zo bleek bij een branchebrede bijeenkomst in het SER-gebouw over de toekomst van de flexibele arbeidsmarkt.

Lees verder  |  5 reacties

Webwinkel vertraagt aanzienlijk tijdens bezoekerspiek

4 februari 2013 - Uit onderzoek van Micro Focus blijkt dat de responstijd van Nederlandse webwinkels verdubbelt wanneer de website te maken heeft met piekbelasting, door bijvoorbeeld uitverkoop en acties.

Lees verder  |  Reageer

Tekort aan grondstoffen leidt tot problemen en innovatie

4 februari 2013 - Uit een verkennend onderzoek van Panteia/EIM onder industriële MKB-bedrijven blijkt dat problemen rond grondstoffen, zoals prijsstijgingen en slechte beschikbaarheid, direct effect hebben op de prestaties van veel bedrijven in de industriesector.

Lees verder  |  Reageer
Mercedes A-klasse sterk in prijs verlaagd

Mercedes A-klasse sterk in prijs verlaagd

3 februari 2013 - De verkopen van de Mercedes A-klasse blijven achter op die van de directe concurrentie. Een van de oorzaken is z'n relatief hoge vanafprijs. Maar daar heeft de Nederlandse importeur van het merk nu wat aan gedaan. De A-klasse begint voortaan bij € 26.995,-.

Lees verder  |  Reageer

Freelancer ontwikkelt minder applicaties voor social media

1 februari 2013 - Er is een duidelijke stijging te zien voor opdrachten zoals webhosting en Microsoft desktop-applicatieontwikkeling, terwijl opdrachten op het gebied van applicatieontwikkeling voor Apple en social media en internetmarketing zijn afgenomen.

Lees verder  |  Reageer

Leukste winkelstraat en winkel van Nederland 2012 bekend

1 februari 2013 - Het winkelend publiek heeft voor de tweede keer de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden tot leukste winkelstraat verkozen. Al eerder in 2010 was de Kleine Kerkstraat verkozen tot leukste winkelstraat van Nederland. Chocolaterie Van Dam in Heemstede is dit jaar verkozen tot leukste winkel.

Lees verder  |  Reageer

Werkgevers lopen onnodig veel financiële risico’s

1 februari 2013 - MKB bedrijven zijn slecht op de hoogte van de wet- en regelgeving op het terrein van werkgeversrisico’s, rechten van medewerkers, ziekte en verzuim. Dat blijkt uit resultaten van de MKB Barometer personeelszaken die uitgevoerd is door Markteffect in opdracht van Please.

Lees verder  |  2 reacties

Bouwsector wil snelle actie voor banenbehoud

1 februari 2013 - "De overheid moet de woningmarkt snel op gang brengen met helderheid en gerichte actie. Dat levert minstens zo veel op als het Rijk erin investeert." Dat zegt Elco Brinkman, voorzitter van Bouwend Nederland, in een reactie op de ronduit sombere verwachtingen van het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB).

Lees verder  |  Reageer

Werkgevers willen crisisaanpak óók via cao’s

1 februari 2013 - Het cao-overleg van het komende jaar moet nadrukkelijk in het teken staan van het beperken van de gevolgen van de crisis. Aan de ene kant betekent dat aandacht voor versterking van de concurrentiepositie van bedrijven, aan de andere kant voor het beperken van koopkrachtverlies van werknemers.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
507  508  509  510  ...  541