Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

12 juli 2012 - Wie sluipt daar weg achter de vakantievilla voor een geheime sessie met de BlackBerry? Twee vijfde van de Nederlandse werknemers (39 procent) zal deze zomer niet helemaal tot rust komen, maar dagelijks tot wel drie uur proberen te werken in plaats van bij het zwembad uit te rusten of tijd door te brengen met gezin en vrienden.

Lees verder  |  Reageer

Onzekerheid verlamt cao-overleg

12 juli 2012 - Er worden op dat ogenblik veel te weinig cao’s afgesloten. Dat constateert AWVN. AWVN verklaart de sterk oplopende achterstand uit de politieke en economische onzekerheid van dit moment, onder meer rond pensioenen, ontslagrecht, reiskostenvergoeding en de euro.

Lees verder  |  Reageer

Zelfstandigheid en variatie drijven freelancer

12 juli 2012 - Freelancers zijn vooral gemotiveerd door zelfstandigheid en afwisseling en moeten er, ondanks de financiële onzekerheid en de continue behoefte aan nieuwe opdrachten, niet aan denken om weer in loondienst te gaan werken.

Lees verder  |  1 reactie
Ruim drie ton voor open Aston Martin V12 Vantage

Ruim drie ton voor open Aston Martin V12 Vantage

11 juli 2012 - Voor € 319.088,- kun je veel dingen kopen, waaronder de allernieuwste Aston Martin. Dit is namelijk het geldbedrag dat je mee moeten brengen bij aanschaf van de V12 Vantage Roadster, zo heeft Autovisie achterhaald.

Lees verder  |  Reageer

Gevolgen Modernisering Ziektewet voor werkgevers onderbelicht

11 juli 2012 - Bij het aannemen van het wetsvoorstel Modernisering Ziektewet zijn de gevolgen voor werkgevers onderbelicht. Werkgevers die met relatief veel tijdelijke krachten werken, krijgen te maken met een flinke lastenverzwaring per 1 januari 2014, het moment waarop het wetsvoorstel dat vorige week werd aangenomen van kracht is.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers doen steeds vaker een beroep op leverancierskrediet

11 juli 2012 - Bedrijven die elkaar op rekening leveren, vormen samen al decennia lang de grootste bank van Nederland, constateert Graydon. "Bedrijven geven een gratis lening, want zelfs over het bedrag dat te laat wordt betaald, rekent het bedrijfsleven zelden tot nooit rente," aldus Gertjan Kaart, Algemeen Directeur Graydon Nederland.

Lees verder  |  Reageer

Meer marktkennis, meer innovaties, meer winststijging

11 juli 2012 - Bij veel bedrijven in het MKB is de ondernemer de spil in het innovatieproces. Het algemene beeld is dat kennis, ervaring en houding van de ondernemer het innovatieve gedrag van het bedrijf kunnen verklaren. Onderzoek van Panteia/EIM laat zien dat dit beeld in hoofdlijnen klopt.

Lees verder  |  Reageer

Verkoop bestelwagens eerste helft 2012 blijft stabiel

11 juli 2012 - In het eerste halfjaar van 2012 zijn er in totaal 33.956 nieuwe bestelwagens geregistreerd. Dat is een lichte stijging van 1,1 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2011 toen er 33.594 stuks werden verkocht.

Lees verder  |  Reageer
Aston Martin V12 Vantage Roadster strijkt dak neer

Aston Martin V12 Vantage Roadster strijkt dak neer

10 juli 2012 - Geen Volante, maar Roadster. Aston Martin wijkt bij de dakloze V12 Vantage af van de traditionele naam voor hun cabriolets. Minder fraai is hij er niet van geworden.

Lees verder  |  Reageer

Steeds grotere verschillen in betalingstermijnen binnen Europa

10 juli 2012 - De nu al aanzienlijke verschillen in betalingstermijnen tussen landen en sectoren in Europa, worden in 2012 nog groter. Dit is een groot risico voor het herstel van Europa en eist een grotere inspanning om de Europese richtlijnen voor 2013 te halen.

Lees verder  |  Reageer

Werknemers willen gezonder en lekkerder lunchen

10 juli 2012 - De huidige kantoorlunch is alles behalve naar tevredenheid van werknemers. Uit onderzoek blijkt dat 69 procent van de werknemers met gezondere producten wil lunchen. 60 procent wil lekkerder lunchen en 55 procent duurzamer en milieubewuster.

Lees verder  |  1 reactie

Nieuw beautymerk bij Europese top van studentenbedrijven

10 juli 2012 - Het was een zware maar eerlijke strijd. De Europese HBO-finale voor studentenbedrijven zit erop. De twee vrouwelijke studentondernemers van KICK streden vorige week in Macedonië tijdens ‘European Enterprise Challenge’ om de titel Beste HBO-bedrijf van Europa.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe Lexus LS 600h ook als F Sport Line

Nieuwe Lexus LS 600h ook als F Sport Line

9 juli 2012 - Het vlaggenschip van Lexus wordt over drie weken helemaal in het nieuw gestoken. Bovendien zal de vernieuwde LS optioneel voorzien worden van een F Sport Line-pakket.

Lees verder  |  Reageer

Minder ondernemers in de bijstand

9 juli 2012 - Minder ondernemers doen een beroep op bijstandsverlening. Dat blijkt uit de IMK-Index, zo schrijft Blik op Nieuws. In het eerste kwartaal van dit jaar constateerde IMK nog een stabilisering bij deze groep.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
506  ...  507