Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Bedrijven vaak te laat met afdekken kredietrisico’s

12 februari 2013 - Veel bedrijven betalen onnodig een hogere premie om zich te beschermen tegen wanbetaling of negatieve gevolgen van faillissement van een leverancier. Dat komt doordat zij vaak te lang wachten met het nemen van maatregelen om kredietrisico’s af te dekken.

Lees verder  |  Reageer

Stijging cao-lonen vlakt verder af

12 februari 2013 - De stijging van de cao-lonen vlakt verder af. In januari afgesloten cao’s vertoonden een stijging van 1,36 procent. In december vorig jaar was de stijging nog 1,48 procent terwijl de stijging van de cao-lonen over heel 2012 1,6 procent bedroeg.

Lees verder  |  Reageer

Samenvoeging KvK en Syntens van start

12 februari 2013 - Per 1 januari 2014 worden de Kamer van Koophandel Nederland, de Regionale Kamers van Koophandel en Stichting Syntens samengevoegd tot één zelfstandig bestuursorgaan (ZBO), dat valt onder de eindverantwoordelijkheid van het Ministerie van Economische Zaken.

Lees verder  |  Reageer
Voordeel halen met Lexus GS 450h 20th Anniversary

Voordeel halen met Lexus GS 450h 20th Anniversary

11 februari 2013 - Wie jarig is, trakteert. Althans, Lexus doet dat met de GS 450h 20th Anniversary door duizenden euro's aan opties standaard te maken.

Lees verder  |  Reageer

MVO Nederland werkt met MKB aan duurzame handel met ontwikkelingslanden

11 februari 2013 - MVO Nederland gaat het Nederlandse MKB helpen bij het uitbouwen en verduurzamen van hun handels- en investeringsrelaties met ontwikkelingslanden.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemer wil regionale, branche- en ondernemingspecifieke kennis

11 februari 2013 - De belangrijkste factoren waarop een mkb-ondernemer zijn adviseur selecteert, zijn ‘digitalisering’ en ‘dienstenaanbod’. De mkb-ondernemer verwacht voor wat betreft de laatste factor met name regionale, branchespecifieke en ondernemingspecifieke kennis en adviezen.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijven massaal online op zoek naar nieuw talent

11 februari 2013 - Uit cijfers van Elance blijkt dat online personeelswerving en freelance inkomsten een nieuw record hebben bereikt in 2012. Elance’s Global Online Report laat zien dat de vraag naar online talent toeneemt, waarbij de vraag naar ontwikkelaars van mobiele toepassingen en web programmeurs aan kop gaat.

Lees verder  |  Reageer

Dagelijks reizen bezorgt ondernemer stress

8 februari 2013 - De meerderheid van de Nederlandse ondernemers ziet de schaduwkant van reizen naar kantoor. Een kwart is dagelijks ruim een half uur onderweg van en naar het werk. 40 procent ervaart hierbij stressgevoelens.

Lees verder  |  1 reactie

‘Sneller lening voor kleine ondernemers’

8 februari 2013 - Winkeliers, startende ondernemingen en andere kleine bedrijven moeten sneller leningen kunnen krijgen. Juist van banken die staatssteun hebben gekregen of die door de Europese Centrale Bank worden geholpen. Dat schrijft het Europees Parlement in een rapport dat dinsdag verscheen.

Lees verder  |  1 reactie

Vangst van schol en tong wordt geleidelijk duurzamer

8 februari 2013 - Economische en ecologische belangen komen meer in balans bij de kottervisserij. De Algemene Rekenkamer stelde in 2008 nog vast dat economische argumenten bij deze visvangst de boventoon voerden. De kottervisserij hanteert sinds 2008 de aangescherpte Europese norm voor de vangst van schol en tong.

Lees verder  |  Reageer
Jaaa! Een Aston Martin V8 Vantage met handbak

Jaaa! Een Aston Martin V8 Vantage met handbak

7 februari 2013 - Met 7-traps Sportshift-automaat is de Aston Martin V8 Vantage S al een fantastische machine, laat staat wanneer je zelf mag en moet poken. Helaas wordt die mogelijkheid niet aangeboden. Tot nu. Want als SP10 krijgt de V8 Vantage S standaard een manuele 6-bak mee. Driewerf hoera!

Lees verder  |  Reageer

Werkgevers: ‘crisis blokkeert draagvlakeconomie’

7 februari 2013 - Het overleg over arbeidsvoorwaarden staat sterk onder druk als gevolg van de aanhoudende economische crisis. Werkgevers oordelen vooral veel minder positief over hun relatie met vakbonden dan een jaar geleden. Dat blijkt uit onderzoek van AWVN.

Lees verder  |  Reageer

Hightech hotels: techniek van morgen in de hotels van vandaag

7 februari 2013 - Tablet-pc's, flatscreens, 3D-gameconsoles - moderne techniek staat op veel verlanglijstjes van hotelgasten. Waar iPad en co al deel uitmaken van de standaarduitrustig van veel hotels, gaan sommige nog een interessante stap verder.

Lees verder  |  Reageer

Focus op e-commerce verschuift naar geïntegreerde mix

7 februari 2013 - In de afgelopen jaren lag er bij retailers veel nadruk op e-commerce. Echter is de aandacht voor offline communicatie juist sterker dan ooit, aldus Niek van Straaten, CEO bij Van Straaten. Hij ziet dat steeds meer retailers het belang inzien van een geïntegreerde mix van online en offline communicatie.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
506  507  508  509  ...  541