Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Livestream 'Online ruimte voor franchise' vandaag vanaf 15. 00 uur

19 maart 2013 - Tijdens het relatie-event van Flynth voor franchisegevers en -nemers draait het om het thema ‘Ruimte voor franchise’. In het eerste onderdeel komt ‘Online ruimte voor ondernemers’ uitgebreid aan de orde.

Wat zijn de belemmeringen en kansen voor ondernemen in franchiseverband; waar ligt de (online) ruimte voor verdere ontwikkeling van uw onderneming en de formule als geheel? Dat is de rode draad van de Franchise relatiedag vandaag van Flynth Franchise en MKB Adviseurs. 

Nieuwe uitdagingen
Ook nieuwe uitdagingen komen aan de orde, zoals de toenemende leegstand van winkelpanden, het succesvol combineren van winkel met online verkoop en marketing en de inzet van social media. Gerard Duursma (online marketeer) en Jeroen Martens (Flynth adviseur Online ondernemen) komen hier uitgebreid over aan het woord tijdens het onderdeel ‘Online ruimte voor ondernemen’. Speciale gast die dag is ruimtevaarder André Kuipers: hij gaat in op zijn ruimteavontuur van vorig jaar met als thema ‘Ruimtevaart om vooruit te komen’. 

Livestream

Geïnteresseerden kunnen de presentatie ‘Online ruimte voor ondernemers’ online volgen en inhaken op de het thema via twitter. De presentatie van André Kuipers is alleen voor de genodigden te volgen. Volg het live vanaf 15.00 uur tot 16.45 uur.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.