Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Wie wordt in 2013 het meest vitale MKB bedrijf van Nederland?

2 april 2013 - In mei en juni start de jaarlijkse competitie voor het 'Meest Vitale MKB bedrijf van Nederland'. Bedrijven met vitale medewerkers presteren beter en hebben een grotere kans op blijvend succes.

Het meest vitale bedrijf wint de 'MKB VitaalBokaal 2013'. De competitie wordt georganiseerd door arbodienst Mkbasics.nl, samen met WellKom, specialist in vitaliteitsmanagement.

Jaarlijks evenement

In de jaarlijkse competitie wordt een MKB bedrijf gekozen dat de meeste aandacht geeft aan de vitaliteit van haar medewerkers. Hierbij wordt gekeken naar verschillende vitaliteitsaspecten binnen het bedrijf zoals: flexibele werktijden, lunchmogelijkheden, levensfase bewust personeelsbeleid en hulp bieden bij stoppen met roken. Daarnaast doen medewerkers van het bedrijf in teamverband mee aan een virtuele loopcompetitie van Delft naar Parijs. De eerste editie in 2012 werd gewonnen door Glovia International.

Virtueel lopen van Delft naar Parijs
Tijdens de competitie doen medewerkers in teamverband mee aan een virtuele loopcompetitie van Delft naar Parijs. Uitgangspunt voor de virtuele competitie is het realiseren van minimaal 10.000 stappen per dag, aanbevolen voor een gezonde leefstijl. Die 10.000 stappen worden gemeten met behulp van een goede stappenteller. Om in aanmerking te komen voor de verkiezing tot winnaar loopt het deelnemende team de virtuele afstand naar Parijs binnen twee maanden. Hiervoor moeten de teamleden gemiddeld 10.000 stappen per dag zetten. Ook andere sportieve activiteiten zoals fietsen en zwemmen tellen mee.

Meedoen
Met de verkiezing van 'het Meest Vitale MKB bedrijf van Nederland' ondersteunt MKbasics.nl het belang van vitale medewerkers. Vitale medewerkers hebben namelijk een laag ziekteverzuim, meer veerkracht, motivatie en gedrevenheid. Alle MKB bedrijven kunnen met één of meerdere teams meedoen. Per deelnemer geldt een kleine vergoeding. Het meest vitale bedrijf wint de 'MKB VitaalBokaal 2013'.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.