Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Lexus stunt met Deal & Drive

11 augustus 2013 - Met aantrekkelijke acties probeert Lexus tijdens de rustige vakantieperiode toch nog wat publiek naar de showrooms te lokken. Met de Deal & Drive-selectie van de CT 200h, GS 450h en RX 450h kan de klantenkorting zomaar oplopen tot een forse € 5.000,-.

Wanneer er gekozen wordt de CT 200h Deal & Drive dan bedraagt de vanafprijs niet € 29.990,- maar € 26.990,-. Nog meer valt er te halen bij de CT 200h Business Style Deal & Drive. Dit model beschikt naast een riantere standaarduitrusting als extra ook nog over navigatie, maar voor dat alles betaal je een aantrekkelijke € 4.800,- minder dan de reguliere prijs. Instappen kan tijdelijk vanaf € 32.450,- en soortgelijke Deal & Drive-acties zijn er ook op de Business Line (nu vanaf € 29.490,-) en Business Line Pro (vanaf € 30.390,-).

GS 450h
Het klantvoordeel op de Lexus GS 450h Deal & Drive selectie is al evenzo mooi meegenomen. Dat kan namelijk oplopen tot € 4.460,-. Elke Deal & Drive GS 450h is sowieso altijd voorzien van 17 inch lichtmetalen velgen, Bi-Xenon-koplampen, Smart Entry & Start System, de S-Flow klimaatbeheersing en een parkeerhulpcamera.

RX 450h
De RX 450h krijgt langzamerhand een eigen actiehoekje toegekend, want kort na de Special Edition zet Lexus haar SUV opnieuw extra aantrekkelijk in de etalage als Deal & Drive RX 450h Executive Edition. Tot de standaarduitrusting van dit model behoort zoal een lederen interieur, 18 inch lichtmetalen velgen, automatische klimaatregeling en LED-dagrijverlichting. Je moet even uitzoeken waarmee je het beste af bent. De Deal & Drive-variant is er in elk geval vanaf € 66.975,-.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.