Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Profileren op hoog niveau

21 augustus 2013 - Opvallen tussen ondernemend en baanzoekend Nederland is tegenwoordig een haast onmogelijke taak. Yvonne van Donkelaar toont lef. Zij solliciteert als eerste in Nederland naar een baan op een snelwegmast langs de A12 bij Utrecht. Wordt ze aangenomen, dan schenkt ze haar eerste maandsalaris aan het sociale initiatief Goedmarkt.

Van Donkelaar zoekt als administratief of commercieel medewerker een nieuwe uitdaging: "Ik ben ondernemend en maatschappelijk betrokken. Door op deze manier te solliciteren hoop ik dat deze eigenschappen meteen duidelijk zichtbaar zijn voor potentiële werkgevers.". Via haar man kwam zij in contact met Goedmarkt.

Over Goedmarkt
Goedmarkt is een webshop waar kopers en schenkers van allerlei producten of diensten direct donor zijn van goede doelen in Nederland. Het aankoopbedrag gaat via partners Natuurmonumenten en het Oranje Fonds naar diverse goede doelen in Nederland. Interbest, exploitant van de groot formaat snelwegmasten, is ambassadeur van Goedmarkt. Met de snelwegactie krijgen ondernemers uit het MKB de kans om zich op sympathieke manier te profileren terwijl ze tegelijk geld op halen voor het goede doel.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.